Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.93
Gram Altın
2447.68
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Eylül 2015

Halkımın Hukukuna Dair Bazı Notlarım

Bakış açımız, Kur'an ve Sünnet merkezli olmalıdır. Ancak bu şekilde gerçeği görebilir, doğruya eğriyi, hakla batılı ayırt edebiliriz. Resulullah (sav) : "Müminin ferasetinden korkun. Çünkü o Allah (cc) ın nuruyla bakar." Buyurmaktadır. İman, zalimin ve zulmün karşısında, mazlumun yanında olmayı gerektirir."Bir de sakın zalimlere meyletmeyin, sempati duymayın. Yoksa size ateş dokunur. Sizin Allah'tan başka dostunuz yoktur; sonra yardım da göremezsiniz."(Hud, 11/113)

Hiçbir siyasi oluşumun üyesi değilim ve hiçbir tarafa borcum yok. Şu anki iktidara desteğim, doğrularınadır. Eğrilerini hep eleştirdim ve eleştirmeye de devam edeceğim. Gözü kapalı herhangi bir fikir veya ideolojinin fanatik destecisi olamam. Mevcut iktidar; sağlık, eğitim, ekonomi, ulaşım, iletişim, insani haklar vs. birçok alanda önemli adımlar attığı gibi, Kürt halkının nice haklarının teslim edilmesine çalıştı. Özellikle 80-90 yıllarında şoven, faşist ve zalim iktidarlarla kıyaslanamaz. Ama mesela bu hükümetin aile politikası

Bilen biliyor ki halkım ve ümmet için sadece hayır düşündüm ve düşünüyorum. Halkıma asla ihanet etmedim. Ve hep hukukunu korudum. Derin devlet veya ergenekonvari yapıların halkıma yaptıkları zulme karşı direndiğim için, yıllarca takibata ve haksızlıklara uğradım. Yine halkıma karşı uygulanan asimilasyon politikalarını reddedip eleştirdiğim için yıllarca kürtçülükle suçlandım.

Bölünmek değil, birleşmek, güç birliği yapmak esastır. Dolayısıyla sadece Kürdistan toprağını bölen sınırlar değil, İslam coğrafyasını elli küsur parçaya bölen sınırların tamamına karşıyım. Çok değil bundan 90 yıl önce üç kıtaya hükmeden 72 ulustan oluşan tek millet ve bir ümmettik. Bu birlik ve beraberlik sayesinde güçlüydük, hem kendimiz hem de dünyanın sair mazlumlarına sahip çıkacak bir güç ve adaletimiz vardı. Ya şimdi? Bölük pörçük olmuş, darmadağın, çobansız sürü misali kalabalıklaru2026 Üç buçuk gavurun oyuncağı, varlık içinde yokluk, en zengin coğrafyada aç biilaç mazlum haklaru2026

İsrail, ABD, İngiltere Almanya vb. istihbarat örgütlerinin kontrolünde bir Kürdistan, halkımın hayrına değil şerrinedir. Bu ülkeler, elli küsur parçaya böldükleri, ümmet için bu güne kadar ne yapmışlarsa kontrollü bir kürdistan için de aynısını yapacaklardır. Köleleştirmeku2026 Sömürmeku2026 Gerektiğinde kurşun asker olarak, provokasyon vs. için gereğinde taşeron olarak kullanmaku2026

Kürt sorununa ilgisiz kalmak, mazlum Kürt halkına yapılan zulmü görmezden gelmek, bu halkı PKK vb. din düşmanı örgütlerin kucağına iter. Dolayısıyla bu örgütlerin güçlenmesine yarar. Özellikle son yıllarda dışarıdan ve içerden başlatılan operasyonlar çok tehlikeli. PKK li Kürtlere karşı akıl almaz çirkinlikler yapıp, MHP linin üzerine atıyor. MHP li de aynısını kendi ırkına yapıp, PKK liye atıyor. Tabi bunlar aynı bölüğün askerleridir. Üst akıl denen kalleş, sinsi ve kahpe irade yıllardır tüm İslam diyarında birçok filim, fırıldaklar çeviriyor.

Din halkların birlik ve beraberliğinde, güç birliği yapıp düşmana karşı mukavemet etmesinde çimento hükmündedir. Düşman bu çimentonun kalan kalıntılarını da yok edip, ümmeti tamamen çökertmek, birlik beraberliğimi yok etmek istiyor. Böylece savunma, hatta insanca yaşama gücümüzü dahi tamamen ortadan kaldırmak istiyor. Çünkü düşman çok iyi biliyor ki zulme karşı direnebilecek tek güç İslam'ın gücüdüru2026 Ümmet şuuru ve İslam kardeşliğiyle kenetlenmiş halkların gücüdür. İşte bu gücü kırmaya çalışıyorlar.

Geçmişte TC halkımın dünyasını yıktı, PKK ise halkımın ahiretini yıkıyor, dünyasını ise inşa ediyor değil. Kaldı ki bu gün Türkiye'de devlet eski ceberut ve halkların haklarını görmeyen bir devlet değil, aksine imkanlar dahilinde hak ve özgürlükleri vermeye çalışan bir hükümet var. İki asırdır; hem mazlum Kürt halkının, hem de tüm İslam halklarının başına çorap ören emperyalistler, bunu kabullenemiyor.

Mısırda darbe yaptıran, Tunus, Libya'da halk devrimlerinin hedefine ulaşmasını engelleyen, Suriye ve Yemeni hallaç pamuğu gibi atan karanlık güçler kim ise, Türkiye'de Kürt- Türk kavgası çıkarmak için uğraşan güçler de aynıdır. Ne olur bu gerçekleri görelim ve göremeyenlere gösterelim. Aksi halde yarın geç olabilir.

PKK yerli değil, küresel derin güçlerin taşeronudur.Bilindiği üzere Haçlı Siyonist ittifakının prensibi: "Böl ve yönet/yut" dur. Önce bizi 50 küsur parçaya böldüler. Bu bölünme neticesi gücümüzü kaybettiğimizden iki asra yakındır, işgal ve talan altındayız. Şimdi tekrar birleşme ihtimalimiz ortadan kaldırmak için, içeriden dışarıdan çalışmalar devam ediyor. Böldükleri parçalardan yeni parçalar koparmak istiyorlar. Ta ki sömürü ve talan daha kolay olsun. Yoksa ne kürdü ne de türkü düşündüklerinden değilu2026 Bu gerçeği görmemek için kör olmak lazım.

Halkım ebedi olan ahiretini yitirdikten sonra, bu fani alemde sultan olsa neye yarar. Yarım asırdır halkım üzerinde projeler yürüten taşeron örgüt PKK ne yaptı? Namus için can veren halkımın bu anlayışını yıkmaya çalıştı ve hala çalışıyor. Homoların lezlerin yürüyüşünü onur yürüyüşü diyor. Yıllarca Darvin teorisini yutturmaya çalıştıu2026 Bilimsellik iddiasıyla Ahireti, hatta Allah'ı (cc) inkar etti. Kim gitmiş cenneti görüp gelmiş, gözünüzle görmediğiniz şeye inanmayın" dedi. "Din, insanları uyuşturan afyondan daha tehlikelidir" dedi. Sene 90 lardan sonra dine rağmen Kürt halkı içinde yer edinemeyeceğini anladıktan sonra, makas değiştirdi. Dini kabul ediyormuş gibi görünmeye başladı. Ama sadece aldatmak için. Defalarca bunların aşağılı yukarılı temsilcileriyle bu vb. nice konuları tartıştım. Bu gerçekler benim halkımın gözünden ustaca kaçırılıyor. Bu arada vitrine koymaya yetecek kadar, sarıklı, sakallı, türbanlı insan bulmakta da zorlanmıyor. Amau2026 Selamu2026 Duau2026