Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Kasım 2023

​HAMAS'ın davranışı Müslümanca...




Değerli okurlarım, HAMAS ile İsrail arasında varılan, esir takasına dayalı geçici ateşkes, iki farklı manzara ortaya çıkardı.



Bir tarafta, esirler HAMAS Askerleriyle el sallayarak veya tokalaşarak vedalaşırken... Öbür tarafta, Filistinliler gazlı müdahalelerin yapıldığı gergin bir ortamda serbest bırakıldı.


Bir tarafta, kendilerine yaptığı muameleden dolayı, HAMAS'a binlerce teşekkür edilirken...


Öbür tarafta, Hapishanede gördükleri işkenceden dolayı, İsrail'e sonsuz lanet okuyan insanlar vardı.


Efendim koca koca Basın Kuruluşları, işte bu manzaraları insanlığın gözünden kaçırmaya çalıştı. Ancak ne yapsalar etseler, bunu bir türlü başaramıyorlar.


Ve de başaramayacaklar... Çünkü gerçeklerin gizlenememe gibi bir özelliği var. Öyle ki, gerçekler iğne ucu kadar bir boşluk bulsunlar, hemen oradan çıkarlar.


Peki büyük dediğimiz medyanın gizlemek istediği gerçek ne? Ne olacak... HAMAS'ın insanca ve Müslümanca olan davranışıdır.


Aslına bakarsanız, onlar HAMAS'tan farklı bir davranış bekliyorlardı.


Ne gibi derseniz? sırtını sıvazladıkları, bebek katili siyonist rejim gibi derim. Malum onlar öldürmeyi ve işkence yapmayı çok iyi biliyorlar.


Evet karşınızdaki kişi ne kadar esir olsa da, nihayetinde insandır. Ona insanlık dışı bir muamele yapamazsınız. Hem buna İslam Dini izin vermez.


İşte HAMAS da dininin emrine uydu.