Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2400.64
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Eylül 2023

Hangi gündem

Bakış açısına göre hangisi doğru gündem sorusunun cevabı da bu kargaşada güme gidince ruh ve beden sağlığımız iyiden iyiye bozulma tehlikesi ile karşı karşıya.

Özellikle sosyal medya mecralarından akan kir ve kin yüklü yalan beyanlar devletimizin ilgili kurumları tarafından anlık izlenip doğrusu ile düzeltilmeyince olanlar oluyor ve yalan dolan düzenbazlarının ekmeğine ballı yağ sürülmeye devam ediliyor.

Devletin koruyucu kalkanı olan iletişim başkanlığı özellikle sosyal medya mecralarından akıtılan kirli bilgileri çok hızlı bir şekilde düzelterek bu aymazlığa daha fazla müsaade etmemeli.

Sosyal medyada gündem oluşturan sureti ile sireti uyumsuz kişilikten ve kimlikten yoksun şer odakları büyük oranda belli ve biliniyor olunca iletişim başkanlığının işinin çok zor olmayacağını düşünenlerdenim. Yurt içi ve dışı şer odağı koalisyonunun asıl amacı vatandaşın devlete ve hükümet edenlere karşı duruşunu bozarak devlet-millet kaynaşmasının köküne kibrit suyu dökmek olunca yaşanılan garabetlerin sayısı her geçen gün geometrik olarak artmaya devam ediyor.

Sosyal medya ağlarında kartopu gibi çoğalan ve üzerinden geçtiği hedefleri tarumar eden hesaplar üzerine gitmenin teknik olarak zor olmayacağını düşünüyor ve gecikmiş düzeltmelerin de etkinliğinin olmayacağını pratik olarak zaten yaşıyoruz.

Din kisvesine bürünmüş din düşmanlarının din adına yaptığı paylaşımları beğenenler ve yorumlayanlar üzerinden meseleye bakıldığında aslında meseleyi anlamak kolaylaşıyor.

Aynı şekilde kemalist laikler ve solculuklarını Amerikan uşaklığına indirgeyen sözde demokratlarında paylaşımlarında benzer tutarsızlıkları görmek için derin bilgi sahibi olmaya gerek yok.

İşin enteresan tarafı benzemezler koalisyonu; din, devlet, millet ve hükumet edenler üzerinde kurdukları şer ittifakı ile birbirlerinin ekmeğine yağ sürmeye devam ede dursun, devletimiz geçte olsa bir yerlerden düğmeye bastı şükür.

Şer ittifakının şifreleri bir bir çözüldükçe daha bir sürü gariplikleri göreceğiz.

Kimin elinin kimlerin ceplerini nasıl karıştırdığını yapılan paylaşımlardan göreceğiz.

Taciz tüccarlarının bel altı senaryoları ile kimleri töhmet altında bırakırken yedikleri naneleri göreceğiz.

Milliyetçilik kisvesi altında devlet millet kaynaşmasının altını nasıl oyduklarını göreceğiz.

Biraz sabredelim, pandoranın kutusu açıldı. Etrafa dökülmeye başlayan çirkeflikleri sahiplenen suretler bir bir ortaya çıkacak.

Ne kadar sanatçı, yazar, kanaat önderi bozuntusu müptezel varmış ve bu çirkefin içinde yaşamışız görmeye devam edeceğiz.

Sosyal medya mecralarında paylaşım silme yarışı daha yeni başladı. Ancak gördüklerimizden anlıyoruz ki, bu süreç devam edecek.

Dezenformasyon yasası şer güçler için muhakkak en ince ayrıntısına kadar uygulanmalı, hiç olmazsa bugünden sonra hata yapıcılar daha fazla cesaretlendirilmemeli.

Şer güçler koalisyonu muhakkak yeni gedikler açarak kaldığı yerden devletimize saldırmaya devam edecek. Buna adım gibi eminim. Çünkü huylunun huyundan vazgeçmesi kolaylıkla olmuyor.

Böyle zor bir zamanda biz vatandaşlara düşen görev birlik ve bütünlük içerisinde devletine sahip çıkmak olmalı.

Devletimiz var olsun. Milletimiz mutlu olsun. Dini mübini İslam üzere daha nice güzel günlere inşaallah.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.