Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2397.47
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Aralık 2013

Hepimiz Tayyip'iz!

Ne istifa eden üç bakan, ne görev yerleri değiştirilen emniyet müdürleri, ne de kimin ne kadar yolsuzluk yaptığı ve de rüşvet aldığı umurumdau2026

Ne beddua tartışmaları, ne AK Parti ne de Hizmet Hareketi umurumdau2026

Ne operasyonlardan sonra yerel seçimlerde kimin belediye başkanı seçileceği, ne yapılan kabine revizyonu, ne de neden Ahmet yerine Mehmet bakan yapıldı tartışmaları umurumdau2026

Son yaşanan süreçle birlikte tek umurumda olan Recep Tayyip ERDOĞAN!

Çünkü Gezi Pakı ayaklanmasından bu yana Tayyip Erdoğan demek Türkiye demek. Evet; her türlü ayak oyunlarıyla iktidardan uzaklaştırılmak istenen Tayyip Erdoğan demek, sevdalısı olduğum ülkem demek. Tayyip Erdoğan demek, Mekke, Medine, Kudüs, Şam, Bağdat, Kerbala, Saray Bosna, Piriştine, Bakü ve Mogadişu demeku2026

Yukarıdaki satırları okuyan, "kara düşünceli", "kara kalemli" ve "kara vicdanlı" bazı insanlar, yalakalık yaptığımı düşünebilir. Hayır efendim, bu yazdıklarım yalakalık değil, emperyalizme karşı başkaldırı satırlarıdır. Bir İslam ülkesi 1600'lü yıllardan bu yana ilk defa bu kadar güçlendi. Emperyalist dünyaya "one minute" diyen ve "yeni dünya düzeni"ne karşı alternatifler üretebilen bir yapıya doğru hızla ilerliyor. Bu yeni yapının aktörü Türkiye, sembol ismi ise Recep Tayyip ERDOĞAN!

Ey Emperyalistler ve onların uşakları ve de bilmeyerek de olsa emperyalistlerin ekmeğine yağ süren "safdil"ler, size Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz!

İstediğiniz ayak oyunlarını sergileyebilirsiniz, istediğiniz kumpasları kurabilirsiniz ama biz Türkiye ve ümmet sevdalıları olarak, mazlumların gözyaşları dinsin, dünyadaki en ucuz kan, Müslüman kanı olmaktan çıksın diye Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyeceğiz!

Emperyalistlerin uşakları ve de kumpasları varsa mazlumların da Allah'ı ve duaları var.

İşte bu yüzden Hepimiz Tayyip'izu2026

ALLAH ISLAH ETSİN

Rivayet odur ki Kürt beyleri, kızdıkları insanın adını ağzına almayarak ona paye vermezlermiş. Kürt olmadığım halde Kürt beylerinin bu güzel hasletini kullanarak isim vermeden bir "pişkin"i yazacağım.

Önceki gün Haber Türk TV'de Balçiçek İlter'in programına, İngilizce yayın yapan muhafazakar bir gazetenin yayın yönetmeni konuk oldu. İsmini ağzımıza almaya tenezzül bile etmeyeceğimiz bu zat-ı muhterem, Cumhuriyet gazetesiyle aynı manşeti atmakla gurur duydu. "TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman da yolsuzluk yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı" dedi. Dedi de dedi. Üstelik her cümlesinde pişkin pişkin sırıtarak.

Balçiçek İlter, "Süleyman Karaman, gözaltına alınmadığını CNN Türk televizyonuna canlı bağlantı yaparak açıkladı" dediğinde ise, özür dileme nezaketini bile göstermeden yine pişkin bir edayla "ben öyle biliyordum, öyle iddialar var" demekle yetindi.

Muhafazakar bir yayın kuruluşunun başında yer alan bir insan, başka bir Müslüman zora düştüğünde üstelik de yalan söyleyerek böyle pişkin gülümseyebiliyorsa ne denir. Aklıma Allah ıslah etsin demekten başka bir şey gelmiyor.

BU GİDİŞ HİÇ YAKIŞMADI

Bizde herkes siyaseti "beyaz kefeni"yle yaptığını söyler ama iş oturduğu koltuktan kalkmaya geldiğinde kefen de "had" de unutulur. Bunun son örneği İstanbul merkezli operasyonlar sonrasında görevinden istifa etmek zorunda kalan Erdoğan Bayraktar oldu. Bayraktar canlı yayında istifa ederken, en yakın yol arkadaşlarından biri olduğu Başbakan Erdoğan'ı da istifaya davet etti. Tabi muhalefetboş durur mu, "kendi bakanı bile Başbakan'ı istifaya davet etti" diyerek başladı salvolara.

Erdoğan bey kabul etmek gerekiyor; KİPTAŞ, TOKİ ve bakanlık koltuğunda gerçekten önemli hizmetlere imza attın. İnkar eden nankör olur. Çalışkan ve başarılı bir siyasetçisin. Şahsen ben yolsuzluk yaptığınıza da inanmıyorum. Zaten en ufak bir emare olsaydı, oğlunuz ilk gün serbest kalmazdı.

Hatta empati kurduğumuzda, "Yolsuzluk yapmadığım halde 'yolsuzluktan giden bakan' olarak anılmak istemiyorum. Madem bu yola beraber çıktık, bedel ödenecekse beraber ödemeliyiz" şeklinde bir halet-i ruhiye içerisindesiniz. Ama bu düşünceniz oyunu görmenizi engelledi Erdoğan Bey. Erdoğan Bayraktar'ı Erdoğan Bayraktar yapan sadakati idi halbuki. Siyasette bir Ahmet Davutoğlu gibi geçmiş birikimlerin sayesinde değil, yol arkadaşlığın sayesinde yükseldin. Türkiye'de her ilden bin Erdoğan Bayraktar benzeri isim bulunabilecekken, neden 20 yıldır Tayyip Bey'le beraber genel müdürlük, milletvekilliği ve bakanlık dahil bir çok görevde yer aldın hiç düşündün mü? Bu gidiş her anlamda size hiç yakışmadı Erdoğan bey!

Saygılarımlau2026