Dolar (USD)
32.22
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2516.83
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Haziran 2017

Hilafet yeniden ilan edilmeli

Değerli dostlar, dünyaya hükmedenlerin İslam dünyasıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamalarının nedeni, İslam dünyasını toparlayıp düzene sokacak bir otoritenin olmamasıdır.

Hiç kusura bakılmasın, bugün Hilafet kurumu aktif halde olsaydı, İslam dünyasının başındaki sorunların çoğu yaşanmazdı. En basiti, İslam coğrafyasında böyle çok parçalı bir görüntü olmazdı. Hepsinden önemlisi, dünyaya hükmedenler Müslümanların arasına bu kadar kolay fitne sokamazlardı.

Allah aşkına söyleyin, İslam dünyasında bir otorite bulunsaydı, aynı dinin mensupları kolayca savaşın eşiğine gelebilirler miydi? Tabi ki gelemezlerdi... Dostlar, eğer İslam dünyasında bir bütünlük, bir birliktelik sağlanacaksa, bu ancak Hilafet şemsiyesi altında olur.

Bak buraya yazıyorum, biz Müslümanlar olarak kendimize gelip, Hilafeti yeniden ilan etmezsek, ne petrolün, nede topraklarımızın hayrını görürüz. Biz birbirimizle çatışırken, birileri atı alıp Üsküdar'ı geçer. Bizlerde aşağıdaki tilki gibi vur vur biz bunu hak ettik demek durumunda kalırız.

Anlatılır ki, bir çiftçi; tarlasındaki ayrık otlarını ateş yakarak temizlemeye başlamış. Ateş tarlanın etrafını sardığında ise, yılanın biri ateşin ortasında mahsur kalmış. Çiftçi yılanı görünce, onu kurtarmak için ateşin etrafında dönmeye başlamış.

Çaresizce ateşin etrafında dönen çiftçi, yanına gelen tilkinin verdiği akılla yılanı yanmaktan kurtarmış. Çiftçi bu durumdan pek memnun olmuş ve tilkiye ödül olarak tavuk vereceğini söylemiş.

Tilki, ödülü almak için; çiftçinin evine gitmiş. Eve vardıklarında, çiftçi evinde ne kadar köpek yavrusu varsa hepsini çuvala doldurup, ödül diye tilkiye vermiş. Tavukları aldığını zanneden tilki çuvalı sırtlanıp yola koyulmuş. Bizim tilki müsait bir yer bulduğunda ise,tavukları yemek için çuvalı açmış. Çuval açılır açılmaz, köpekler tilkiye saldırmaya başlamışlar. Zavallı tilki, köpeklerin elinden canını zor kurtarmış.

Tek suçu çiftçiye yardım etmek olan tilki köpeklerden kaçarkende bir elma ağacının çatalında asılı kalmış.Bu durumu gören ağacın sahibi,elma ağacına zarar veriyor diye tilkiyi dövmeye koyulmuş. Adam her vurduğunda, bizim zavallı tilki "vur amca vur ben bunu hak ettim" diyormuş.

 
TDV kurban