Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2411.21
BIST 100
10268.37
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Ağustos 2015

İblisistan basını

Geçtiğimiz Çarşamba günü TODAY'S ZAMAN adında paralel ihanet çetesine ait İngilizce gazetenin yaydığı bir iğrençlik vardı. Bu iğrençlikle ilgili söylenecek tek söz "Allah sizi de kızlarınızla imtihan etsin" olmalıydı. Ama onların kızlarının bu konuda masum olduklarını düşününce vazgeçiyorsun.

Beni Mahmut Tanal adındaki mikrop torbası ilgilendirmiyor.

Beni gencecik kızı olan tiyatrocu şarlatan da ilgilendirmiyor.

Aslında beni FETÖ'nün iftira üretim merkezi de ilgilendirmiyordu. Ancak iki nedenden dolay ihanet ve iftira çetesini konu ediniyorum.

İlki, -daha sonra ihanet ve alçaklık dışında hiçbir hassasiyetlerinin olmadığı ortaya çıksa da- önceleri İslami hassasiyetlerini vurgulayan bu yapının Kur'an-Sünnet-edep-ahlak dışı işlerde İblisi sollayan yayınlarının boyutlarını yazmak ve yaymak gerektiğine inandım.

Sonra da kendi ailelerini halkın küfür ve hakaretlerine açık hale getirdiklerini u2013velev ki tınmasalar da- hatırlatmak için yazmam gerekti.

Bu yapı ve basını 2013 Aralık'ından itibaren yeryüzünde daha önceleri görülmemiş şekilde ahlaksız ve izansız yayınlarıyla tanındı. Öyle ki bunlar, Allah cc. ve onun pak Resulü SAV dahil bütün dini ve insani değerleri FETÖ adlı terör ve ihanet şebekesi için istismar ettiler.

Bunu defalarca yazdık, ama en son bu örgüt, bir insanın düşebileceği en düşük seviyeden (esfeli safilin) de aşağı bir seviye olduğunu bizlere gösterdi.

Meseleyi biliyorsunuz,

FETÖ'nün yayın organı TODAY'S ZAMAN, kendilerine yakınlığı ile tanınan ve paralel örgütle iftiralarda paslaşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal referanslı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kızları Sümeyye Erdoğan için "Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu"nu yazmıştı.

Tabi, bu iğrençliğin tek amacı var, kendilerinin gırtlağına kadar battıkları pisliği Sayın Erdoğan ve ailesine de bulaştırmaya çalışmak.

Zerre-i miskal akıl taşısalar bu yayınların battıkları pisliği arttırmaktan öte bir işe yaramayacağını görürlerdi.

Bakınınız,

İki yıldır paralel ihaneti anlattığım, ama bir türlü inandıramadığım bir tanıdık Perşembe sabahı aradı, ağlamaklı ve acılar içinde kıvrandığı belli bir ses tonu ile aynen şunları söylüyordu:

"Ahmet abi, ben ve eşim bu gece sabaha kadar ağlayıp tevbe ve istiğfarda bulunduk. 19 yaşındaki biricik kızımızın adının bu meselede geçtiğini varsayarak iğrenç haberi değerlendirdik. Sonunda Allah'ın laneti bunların üzerine olsun dedik. Evet, Allah bu insanlara lanet etsin ve biz bugünüden itibaren okullarımızla ile ilişkimizi sonlandırdık, Allah bizi afv etmezse mahv etmiştir."

Buyurun, kendi itirafıdır, "ben ve eşim Hocaefendiyi peygamberlerle eş tutuyorduk, CHP'ye oy verin dediler verdik, HDP'ye oy verin dediler verdik, bütün kazancımızı BANKASYA'ya yatırmamızı istediler yatırdık, ama artık benim ve eşim için o basit ve sahtekar bir insandır."

Bu derecede bir alçaklığı kendilerine iman edercesine bağlı olan bir aile söylüyor.

Sahi,

"Neden bu kadar alçaldılar"sorusunu birkaç eski şakirtten daha duydum. Cevap olarak inanın bir cümle kuramadım. Dedim ya, yeryüzü daha önce böyle bir örgütle kirlenmemişti, bu yüzden bu yapının amacını bilsek de izaha benim nefesim yeterli gelmiyor.

Elli yıldır Filistinlilere her türlü ölümü reva gören, onbinlerce Filistinli ailenin evini başlarına yıkan Siyonist Yahudi Israil, amansız düşmanı Müslüman Filistinli hiç kimse için böyle bir ahlaksızlığı aklından bile geçirmedi. Anlaşılan Yahudileşmek bunlara yeterli gelmemiş.

Nasıl bu hale düştüklerini söyleyeyim mi?

Siz Hocaefendi dedikleri mahlu00fbka uyup,

Uluhiyet ve Rububiyeti

Risalet ve Nübüveti

Dünya ve ahireti hiç dikkate almadılar. Allah'ın hududunu kendilerine uygun düşecek şekilde yeniden belirlediler, O'nun cc. "Tilke hududullah..." diyerek gösterdiği sınırlarını çiğnemekten zerre kadar geri durmadılar.

Resul'i Ekrem'i SAV by-pass etmeyi, örgütün menfaatleri için onu küçük düşürmeyi örgütün en temel kuralı yaptılar.

O kadar kibirlenip ve küstahlaştılar ki Allah'ın "El-Emin" dediği en büyük Melek Hz. Cibril 'i AS güvenilmez bir siyasetçi gibi dillerine doladılar.

Bu cümlemi anlayacak kadar dürüstlükleri kalmış ise dikkatlice dinlesinler:

Siz Allah'ı çok rahatsız ettiniz, gayretullaha dokundurma falan hiç kalır.

Geçen gün eskiden komşum olan bir Fetullah'çıyı gördüm, içini dökmek istediğini söyledi. Dünyası yıkılmışçasına "Hocam artık komşularımızdan tuz isteyemez hale gelmişiz, eskiden sohbetlerimize katılmak için can atan aileler kapıları yüzümüze kapatıyorlar" diyor. Neden bu hale düştüğünüzü biliyor musunuz dedim, cevabı çok eksik kalsa da ibretlikti: "Kendimizi çok abarttıku2026"

Bu anlayışta olanların basını da fitne üretim merkezi olur, hatta Fitne ve Pislik Üretim Merkezi.

Başka bir ülkede böyle yayın yapan bir medya ilk gününde ebediyen kapatılır. Bizde hala bu medyaya dokunulmaması izzeti nefsime dokunuyor ve bu ülke yargısına hakkımı helal etmiyorum.

Müfteri, muzır, casus, hainliği pik yapmış bir basın olsa olsa İblisistanda basılır. Orada da ne kadar yayınlanır bilemem.