Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Nisan 2024

​İçimizdeki "ruh" kaybı...

Değerli okurlarım, Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin MYK Toplantısında, yerel seçimlerdeki başarısızlığın nedenlerinden biri olarak, AK Parti'deki ruh ve kan kaybını göstermiş.



Acaba o toplantıda, İktidarı destekleyen medyanın durumu gözden geçirilmiş midir? Eğer geçirilmediyse... Buradan acil olarak konunun masaya yatırılması çağrısında bulunuyorum.


Çünkü orada da büyük ruh ve kan kaybı var. Şimdi bunu kendi yaşadıklarımla, ortaya sermeye çalışacağım.


Efendim 2019 yılında benim gibi görme engellilere örnek olsun diye, televizyon programcılığına başladım.


Bunu da 2022 yılına kadar kendimden çok büyük fedakarlıklar yaparak sürdürdüm. Kütahya'dan yayın yapan kanal stüdyosunu Ankara'ya taşıyınca, bende projemi durdurmak zorunda kaldım.


Daha sonra, projemi devam ettirebilecek ve daha geniş kitlelere ulaşabileceğim bir mecra arayışına girdim.


Bu süreçte gördüm ki, İktidar destekçisi diye anılan medyanın muhafazakar değerlerle yakından uzaktan alakası yok... Onların tek dertleri var. O da: Para, para, para...


Mesela görüştüğüm sorumlulara ABESE Suresini hatırlatıyorum. Onlarda hiçbir şey olmamış gibi duruyorlar.


Aslına bakarsanız, ABESE Suresi herkes için büyük ibretler taşıyor. Şöyle: Huzurundaki Ama (Görme Engelli) Sahabiye suratını değiştirdi diye...


ABESE Suresinde Yüce Rabbimiz, "Ey Habibim Sen olmasaydın, Kainatı yaratmazdım" dediği Resulüne (a.s.m.) tabiri caizse fırça atıyor.


Ben görme engelli birine kanallarının kapısını açmayanlar, yarın Ahirette hangi muameleyle karşılaşacaklarını düşünsünler artık derim.


Dahası... Peygamber Efendimiz (a.s.m.) Devlet Başkanlığı Makamını iki kişiye bırakıyor. Bunlardan biri Hz. Osman... Bir diğeri de, Görme Engelli Sahabi Abdullah b. Ümmi Mektum...


Peygamber (a.s.m.) Ama birine Makamını bırakıyor da... Ben muhafazakar olduğu söylenen bir İktidar döneminde, projemi devam ettirebileceğim kanal bulamıyorum.


Allah aşkına söyleyin... Bundan ala "ruh" kaybı olur mu?