Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Eylül 2014

IŞİD'in Bize İşittirdikleri, ya da Son Haçlı Seferi

Verimli İslam topraklarını rahat talan etmek için, çocuk katili İsrail ve Batı devamlı suç makinesi üretti. Kendi adamlarına Müslüman süsü verip, kullandıkları gibi, dünya Müslümanları içinde ki arızalı insanları da kullandılaru2026 Nereden çıktı bu kaidesiz El Kaide, nerden çıktı bu bozuk sesli IŞİD?

Selahattin Gezer

[email protected]

Salkım saçak petrol bağı olan Ortadoğu topraklarına çullanmak ve İslam aleminin belini hep bükük bırakmak, kara ruhlulara pekte kolay olmadı; iki asra yakın sıkı çalıştılaru2026 Sözde medeni, sözde hürriyetçi, demokrasi aşığı görünümlü batı ve Amerika, hırsla çalışarak, şirin görünerek, zehirli tohumlarını ektileru2026 Müslümanların içinden çıkan göbeği dışarıya bağlı alçaklar ise, onların ektiği tohumları menfaat karşılığı hep suladılaru2026

Şimdi sevinçliler, İslam ülkelerinde toplum mimarlığı yapıp, arızalı nesillere sebep olanlar; birbirlerine gözaydını veriyorlaru2026 Hanımlarına müşfik, ana babalarına itaatkar insanların çocuklarından, karısını, anasını, babasını, din kardeşini hunharca öldüren gözü dönmüş ve hayvandan aşağı mahlu00fbkların türemesine sebep oldukları içinu2026 Değişen bir şey yok; her yerde sokaklarda, dağlarda yüzü olmayan yüzsüzler, yüzlerini gizleyerek, ortalığı ateşe veriyorlar ve İslam adına, kadınlara tecavüz; tekbirlerle kafa kesiyorlaru2026 İmansız eğitim sistemleri ve söylemleri, insana önem vermeyen, değerleri yok eden projelerle sanatın her dalı, türlü zehir'i akıttı, neticeleri toplamaya başladıu2026 Yüz yıla yakın, İslam ülkelerinin, din ve imandan tiksinen sistemleri, çok tuhaf varlıklar ortaya çıkardıu2026 Allahtan şuur sahibi müminler varda gelecek ümidini canlı tutuyor... Ama sıkıldık ve utanıyoruz, tiksiniyoruz; sistemi bozuk sistemlerden, zira katır gibi neticesi olmayan nesillere sebep oldularu2026 Yalnız unuttukları bir şey var: Tüm unsurları ile İslam u00c2lemi tökezlese bile, genlerindeki İslam'a sahip çıkma kodları devreye girer ve asli haline geri döner... Bu yeni dirilişe ise, İslam fedaisi, Osmanlı'nın çocukları yine önderlik yapar İnşallah!

Ödleri koptu, imanlı nesiller yetişecek diye; her yerden saldırdılaru2026 Allah'ın emirlerinden, Peygamber sünnetinden uzak, dinden diyanetten uzak, nesillerin yeniden iman sağlığına kavuşması için, Kuran'ın sahibi olan Allah(c.c) şuurlu gençliğin oluşmasına gönüllü olan, tertemiz fedakar insanları devreye soktu... Onlarla bu tehlikeli ve kasıtlı gidişat tekrar ehli imanın lehine dönmeye başladıu2026 Batılılar tarafından terör örgütlerinin ortaya çıkarılması da sırf bundandır. Küffara hizmetkar IŞİD'in, Ortadoğu'da yaptığı katliam bize modern dünyanın (!) son Haçlı Seferi olduğunu hatırlatıyor...

Hep derler ya: "Allahın sopası yok ki" ne kadar şuursuzca bir söz, haşa Allah'a kusur takan söz; bilinçli söylense imanı tehlikeye atacak bir gevezeliku2026 Allah'ın sopası da var, cezası da. Al sana IŞİD! İslam birliği ve kardeşlik olmaz ise, zındıka ile yapılan dostluğa IŞİD sopa olur, ceza olur. Kukla olan, hastalıklı ruh taşıyan Müslüman, zalimleşerek Allah diyen din kardeşini, yine Allah diyerek, kıtır kıtır keseru2026 Gerçek müminlerin samimi kıvranışı, öyle bir beddua olur ki, IŞİD'in ve onların suç makinesine dönüşünü sağlayan batılıların, Siyonizm'in başına bomba olarak düşer! Ve düşecekte.

Sistemleri, alçak batının ve ilham veren Siyonizm'in esasları üzerine kurulu olan İslam ülkeleri, dini öcü gösterince, bireyleri mihenksiz, rotasız kaldıu2026 Din adına, şeriat adına ortaya çıkanlar, oltasına takıldığı karanlık odaklar adına her türlü vahşet, kıyım sergilediu2026 İnananlar Kur'an'ın hakikatlerine kulak verip, işitmediği sürece, Çoook IŞİD'ler çıkıp, iğrenç ve İslam dışı seslerini işittirecekleru2026 İman hakikatlerinden uzak kalan Müslümanlar, sevgili Peygamber (asv)'ın sesini işitmeye engel olan, köhne sistemler; Siyonizm ve İngiliz aklına CEO olan idareciler; vatandaşlarının içindeki boşlukları dolduramadılar, fıtri arzularını yerine getiremedileru2026 Temiz ve gerçek inancın yerini şeytani duygular; din yerine geçen şehvet ve öfke aldı!

Zalimler elbette cezalarını bulacaklaru2026 İslam alemine musallat olan bu belaların arkasındaki hakikatleri görmek, yaşanan vahşeti bitirecektir... Allah (c.c) Kur'an'dan uzaklaşan Müslümanlara ders vermek istediğinde, envai çeşit tokadı ve sopayı devreye sokaru2026 Allah'tan uzaklaştıran sistemler, zalimler eli ile cezalandırılır! Zira sadece cehennem ceza yeri değildir. Dünya alçaklarının projesiyle, ilan edilen dandik hilafetin başındakilerinin, Siyonist İsrail dölü olduğu da unutulmaması gereken hakikattir. İslam adına zulüm edenlere, kader-i İlahi Müslüman'ların uyanmaları için müsaade eder, ta ki uyanış ve toparlanma olsun. Kur'an ve iman esaslarına yönelmekle yeni bir diriliş, şanlı geçmişe dönüş elbette olacaktır.

IŞİD, göz göre göre İslam adına hareket ediyor; dinle imanla alakası olmayan zulüm sergiliyor. El Kaideyi ve İslam terörizmini kuran Amerika ve aveneleri bu bahane ile Afganistan'ı bitirdi, Pakistan'ı sakat bıraktı, şimdi ise, IŞİD'le Ortadoğu'ya son öldürücü darbeyi vururken, yalandan müdahale etmeyi düşünüyoru2026 İnşallah bu oyuna Türkiye alet olmayacak, durması gereken yerde duracak. Zaten bu senaryoda büyüyen Türkiye'ye zarar verme düşüncesi bariz şekilde sırıtıyor.

Çukur Amerika ve Siyonistler aldanıyorlar! Artık yüz yıl öncenin Müslüman'ı yok. Uyanış pırıltıları, kendine geliş ve hakikatleri görüş var... Aslında IŞİD, sergilediği vahşetle, tezgahı kuran Amerika'yı ve beyin görevi yapan Siyonizm'i dünya arenasında rezil etti; hiç akıllarına gelmediği şekilde. Yeter ki Müslümanlar uyanık olsun ve IŞİD'in İslam'la alakası olmadığını bilsinleru2026 IŞİD denen belayı, uyanış ve İslam birliğine vesile olma fırsatına dönüştürüp, Kur'an hakikatlerine kulak verme zamanı. Geçmişin Haçlısı Seferleri yerine, günümüzün arızalı Müslümanlarını, İslam kardeşliğini bozmak, petrolün kontrolünü elde tutmak için, ayrıca dünyadan da çeşitli sapıkları, gaddarları bünyelerine dahil ederek, son Haçlı Seferi yapıp, Ortadoğu üzerine salanları bilmak ve tanımak lazımu2026 Bu son haçlı Seferinin finansmanı, arkasındaki güç bilinirse, yeni Kılıç Arslanlar ortaya çıkacaktır... Düşmanı tanımak kurtulmaktır; tanımak özümüze dönmektir. Allah'ın (c.c) mucizeli sesi olan kur'an'ı işitmek dileği ile yoksa bet IŞİD'i işittirecekleru2026 Zira güçlü bir İslam birliği korusu, değerler senfonisi olmaz ise, bize çok bozuk sesleri IŞİD'DİRECEKLER!

* Sistemleri, alçak batının ve ilham veren Siyonizm'in esasları üzerine kurulu olan İslam Ülkeleri! dini öcü gösterince bireyleri mihenksiz, rotasız kaldı.

* Zalimler elbette cezalarını bulacaklar. İslam alemine musallat olan bu belaların arkasındaki hakikatleri görmek yaşanan vahşeti bitirecektir.

* El Kaideyi ve İslam terörizmini kuran Amerika ve aveneleri bu bahane ile Afganistan'ı bitirdi, Pakistan'ı sakat bıraktı, şimdi ise, IŞİD'le Ortadoğu'ya son öldürücü darbeyi vururken, yalandan müdahale etmeyi düşünüyor.