Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2407.34
BIST 100
10293.94
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


İsrail zaferi ve başbakanımızın sağlığı

İsmini vermeye gerek duymadığım küfürbaz biri altı ay kadar önceki (01.10.2012 tarihli) "Narsist= "Muhafazakar Şef" midir?"bir yazısında haddini aşarak ve çirkin bir şekilde 26 madde ile Başbakanımızın narsist olduğunu iddia ediyordu. Kendisine "Merhamet Timsali Başbakanımız" başlıklı bir yazıyla gazetemiz Milat'ta cevap vermiştim. Bu yazıda Başbakanımızın empati gücünün yüksek ve merhamet timsali olduğunu izah ederek bu kişinin narsist arıyorsa aynaya bakması gerektiğini belirtmiştim.

Bu iğrenç yazının 14. Maddesinde Başbakanımız için: "Aralıksız bir kayıpla yüzleşildiğinde u2013 mesela hayati tehlikesi olan bir hastalıkla- narsist birey başa çıkamayacağına inanmamaktadır ve hatta bu konuda hatada ısrar da edebilir (Bunu sadece tarihe bir not düşmek için yazdım.)" diye yazarak hayati tehlikesi olan rahatsızlığa yakalandığını ima etmişti.

İş bununla da kalmadı. Aynı yazar bir hafta kadar önce kaleme aldığı "Üstad-ı Azamlar. Çarpıştır Yücelt Kandır Yut" başlıklı yazısında yine Başbakanımızın hastalığına konuyu getiriyor ve şöyle diyordu:

"Son not: Dikkat edin önümüzdeki 2 hafta içinde, lider ile ilgili fakat bütünü ile Türkiye'yi de çok derinden etkileyecek çok ama çok önemli bir sağlık olgusu oluşabilir."

Şimdi bu verdiği tarih dolmak üzeredir ve Başbakanımız şu an yurt dışında yoğun faaliyet içindedir. Belirtilen ciddi bir rahatsızlığı da yoktur.

Burada açıklamak istediğim Başbakanımızın sağlığı ile bizzat ilgilenen, son rahatsızlığında da muayene ve tedavisini yapan hekim arkadaşlarımızın bir kısmıyla bir hafta önce beraber oldum ve bu konudaki sorularımı yönelttim. Onlardan aldığım tatmin edici bilgiyi yazmak istiyorum:

* Kasım 2011 tarihinde ameliyat oldu. Teşhis, villöz adenom yani kalın bağırsak polipi idi. Ameliyat sonrasında birden fazla merkezde patolojik inceleme yapıldı, çok şükür hep aynı sonuç çıktı ve kanser olmadığı anlaşıldı. Yani şom ağızlı yazarın ima ettiği gibi ciddi hastalığı çok şükür mevcut değildi.

* O tarihten bugüne yapılan kolonoskopi ve kontrol muayenelerinde de her şey yolundadır. Endişeyi gerektirecek bir durum söz konusu değildir.

* Geçen haftaki rahatsızlığı ise basit soğuk algınlığıdır. 2011 tarihindeki hastalığı ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Acaba o hastalığı nüks mü etti endişesi ile ihtimamla incelenmiş ve o rahatsızlıkla ilişkili bir durumun olmadığı görülmüştür.

* Çok şükür Başbakanımızın sağlığı yerindedir.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum: Başbakanımız sağlıklıdır. Aktif bir şekilde Türk Milletine, İslam Dünyasına ve tüm insanlığa daha uzun yıllar inşallah hizmet etmeye devam edecektir.

Rabbimden Recep Tayyip Erdoğan Bey'e sağlık ve selamet diliyorum. Özellikle İsrail'i diplomatik sahada dize getiren Başbakanımıza ülkemizin, İslam aleminin ve dünyanın öyle çok ihtiyacı var kiu2026