Dolar (USD)
32.41
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2400.21
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Aralık 2023

​İsrail'in balonu sönmüştür

İki ya yakın bir zamandan beri savunmasız Filistin halkına karşı hunharca saldıran İsrail ordusunun, bütün teknik imkânlara rağmen Hamas'ın yerini tespit edememesi açıkça gösteriyor ki, Hamas o muhteşem direnişiyle şişirilmiş bir balonu, bütün dünyanın gözü önünde adeta patlatmıştır.

Bundan sonra İsrail asla eski İsrail olmayacak, etrafa saçtığı o sahte korku Hamas tarafından bertaraf edilmiş, İsrail ordusu kara harekâtında istediği başarıyı elde edememiş ve hatta mağlup olmuştur.

Eğer İsrail'in hava harekâtına karşı Hamasın elinde uçaksavarlar veya bu harekâtı engelleyen teknik imkânlar olsaydı, İsrail ordusu bu haliyle yerlerde sürüm sürüm sürünmüş olacaktı.

İsrail; sanki bir başarı imiş gibi sadece hava harekâtıyla önüne geleni öldürmüştür.

Her türlü hava ve deniz ordusuna sahip İsrail, başta Gazze olmak üzere birçok yerleri bombalayarak büyük tahribatlar meydana getirmiştir. Çünkü karşısında ne bir devlet nede düzenli bir ordu vardır.

Amerika denilen süper bir güç eğer İsrail'e destek verip mühimmat göndermeseydi, emin olun İsrail Hamasın önünde çoktan diz çökerdi. Yalnız Amerika mı destek verdi İsrail'e hayır, bazı batılı ülkeler de İsrail'e yardımda bulundular.

Bu savaş Bazı Yahudilerin ne kadar sapık ve insanlık dışı inançlara sahip olduğunu da ortaya koydu.

Malum olduğu üzere Hz. Musa zalim ve vahşi olan Firavuna karşı koymuştu. Zalime karşı mazlumları savunmuş ve onları yanına almıştı.

Hz. Musa iki kişinin kavgası sırasında ayırmak için araya girmiş ve istemeden birisine silahla değil elle vurmuş ve bu şahıs ölmüştü. Hz. Musa (a.s.) bu olaydan çok müteessir olmuş, gece gündüz tövbe ve istiğfarda bulunarak Allah'tan af dilemişti.

Hiç bir semavi dinde masum insanları öldürmeye asla ve asla cevaz yoktur. Çünkü Allah azgın toplumların ıslah olması için hem peygamber ve hem de bazılarına kitap göndermiştir.

Bazı Yahudiler lanetlenmiştir. Bunun sebebi Allah'a isyan ve yaptıkları vahşi eylemden ötürüdür. O fiilleri işleyenler buna mazhar olmuştur. Yoksa tüm Yahudiler değil. Çünkü Allah adili mutlaktır. Hiç kimsenin yapmadığı bir fiilden dolayı onu muaheze etmez.

Hele İsrail'in başındaki vahşi ve zalimlerin kendilerini üstün ve diğer bütün insanları hayvan olarak telakki etmeleri izahtan varestedir.

Ey Amerika ve Avrupa'nın rezil şarlatanları! Bazı Yahudiler size insan gözüyle bakmıyor sizi de hayvan olarak görüyor. O halde neden İsrail'in yanında yer alıyorsunuz. Geriye bir tek gerekçe kalıyor o da ölenler Müslüman sa eğer. Başka izahı var mı bunun.

Zalimlerin sonu mutlaka hüsrandır, bunu hep birlikte müşahede edeceğiz. Allah mazlumların yar ve yardımcısı olsun.