Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Mart 2016

İster Sevinin İster Üzülün

Bu nasıl alçaklık, bu nasıl ahmaklık, bu nasıl aymazlıktır yahu?
Terör devleti ve milleti teslim alamadı ama bu zavallılar gürühu ve hainleri kuşkusuz çoktan kendine 'militan' kıldı.
Hainlerde varılan cüret tavan yaptı da sözüm ona memleket millet sevdalısının bu gözü dönmüşlüğünün izahı neyle olabilir!
Hele bazı şahsiyetsiz şahısların sırf kendinden bahsettirebilmek için çırpınıp, uzman, gazeteci, yazar, hatta asker eskisi kisvesiyle ortaya çıkıp hükümete çatmasıu2026.
Utanmasalar bombayı hükümet patlattı hatta bizzat Erdoğan yaptı diyecekler de, zaten utanmaları olmadığından dolaylı olarak bunu diyorlar da!
Neymiş, güvenlik zafiyetiymiş, tedbir alınmalıymışu2026 zırvalama serbest, hiç şüphe yok. Ben ondan ziyade aynı zevatın 'dış mihrak' hakikatini ortaya koymasına dikkat çekmek isterim. Şu tezat aynı bünyeden aynı şuursuz 'uzmanlık' dilinden, ağzından dökülüyor ha!
Bir taraftan 'bizim Türkiye olarak gücümüz yok. Rusya ile Amerika ile nasıl uğraşırız diye söyleyen lafazan, ardından kurduğu cümlede Rusya'nın yahut Amerika'nın hilafına gah Suriye'ye giriyor, gah Amerika'ya savaş ilan ediyor, vay be!
Türkiye şurda hata yapmış, burda hata yapmışmış ama aynı zamanda hakim güçlerin 'zaten' hesabı varmışmış! Madem bu ülkeler istediği gibi hareket edebiliyorsa sen bunları nasıl durduracaksın a beyinsiz!
Sadece basit bir örnek verelim. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Irak'ta askeri birliğini 140 kişi, yazı ile 'yüz kırk', kadar artırmak istedi de istisnasız 'tüm dünya' ayağa kalktı. Ama bu avanaklar elini kolunu sallıyarak bilmem nereye girecekmiş!
Sen hangi kafayla konuşuyorsun a şaşkın!
Rusya'nın uçağını düşürmekle hata etmişmişiz. Bunu yaparak İran'ı Amerika ile hatta Rusya ile falan biz biraraya getirmişiz diyecek kadar tırlatmışlar var yav! Yine bunu zırvalayan Suriye'ye askeri harekat yapalım diyenle aynı manyak!
Türkiye 'yalnız' kalmışmış! Allah Allah, acaba hangi dönemde ne kadar müttefikimiz varmış, söyleseler de bilsek! Başta İsrail olmak üzere acaba tarihte hangi ülke Türkiye'ye ne için ne menfaat sağlamış?
Mesela 40 yıllık PKK terörü bu hükümet öncesi hangi 'müttefiklerle bitirilmişti' de Erdoğan 'yalnızlaşarak' hortlattı?
Gel gelelim şu Ankara'da patlayan bombalara!
Bütün dünyanın 'uzmanları' biraraya gelse o bombaları engelleyemez arkadaş. Hele FETÖ gibi 'istihbarat' destekli eylemleri! Daha dün Berlin'de olduğu gibi Allah korusun ama yarın birgün Türkiye dahil tüm dünyanın herhangi bir yerinde yine patlatılabilir maalesef. Derdi hükümete çatmak olduğundan bu acılardan rant devşirmeye çalışanlar, ya bilmez yahut bilmezden gelirler ki dünyanın farklı bölgelerinde, buna Amerika ve Avrupa dahil çok daha feci hadiseler yaşanmış ve yaşanmaktadır.
Asıl ciyaklamalarının sebebi de bundandır. Artık Türkiye'de sağlam bir irade ve şuurlu bir halk desteğiyle her alanda 'inanılmaz' atılımlar yapan 'Yeni Türkiye' ruhu var! İddia ettikleri gibi her geçen gün kötüye değil bilakis iyiye gitmektedir.
Daha evvel şu veya bu örgütün, mafyanın, patronların kıskacında iktidar ile dışardan Avrupa ve, veya Amerika'nın ağzına bakan ülkeden dik durup ülke menfaatini güden, gözeten ricale kavuştuk çok şükür.
O yüzdendir bütün bu yaygara ve düşmanlık. Ama yazının başlığı gibi 'dostlar sevinsin'. Öyle kuru gürültü ile memleket batmış bitmiş falan değildir. Hem terörle kararlı mücadele başarıyla yürütülmekte hem her alanda her geçen gün daha ileri gidilmektedir.
O düşmanlar da çatlasın. Zaten devlet maarifetiyle hakkettiklerini bulacaklar ki cümlesinin hakkından gelinecektir vesselam!