Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2447.01
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Şubat 2024

Kaan viledo sopalı

Değerli okurlarım gerçekten garip mi garip olayların şahitliğini yapıyoruz. Dünya fezaya giderken yaya cücelerin raprapları ile yerinde sayan ülkemizde, son yıllarda güzel şeyler olmaya başlayınca aşağılık kompleksi hastalığından muzdarip kesimlerde enteresan yaşanmışlıklar görüyoruz.

Savunma sanayimizin emekleme dönemlerinde ürettiği İHA’ları markette satılan dronlarla benzeştiren istemezukçu kesim aman içerisinde sus pus olmuştu.

Milli gururumuz KAAN yerden gök vatana kavuşup düşmana korku dosta güven verince, algı üzerine algı yalan dolan ne varsa kusarak iğrençliklerini bir kez daha su yüzüne çıkardılar.

Uçamaz, yerinden kalkamaz. Hayal satarak milleti kandırmayın diyen gayrı milli zümre uçağımız yerli motoru ile havalanıp, dosta gurur düşmana korku salınca küçük dillerini yutarak işkembeden bodoslama yaylım ateşi başlattılar.

Hafta içinde uçuşunu yapan Kaanımızın uçmasından gurur duyulması gerekirken Kokpitinde viledo sopası olduğunu söyleyecek kadar cahilce kin kusan kesim Kaan ilk tanıtıldığı günlerdeki görselini paylaşarak kalorifer peteği benzetmesi yapmış ve sosyal medyada vur patlasın çal oynasın günlerce keriz avlamışlardı.

Ülke bağımsızlığımızın olmazsa olmazı olan savunma sanayimizin son yıllarda geldiği yer, tüm dünyada ilgi ile takip edilirken bizden zannettiğimiz birileri tarafında tu kaka ile yaftalanmasını anlamak gerçekten çok zor.

Farkında olarak ya da olmayarak devlet ve millet düşmanlığı yapan güruhun DNA testi ile genetiğinin araştırılması gerekir.

Yıllarca bu köhne kafalar yüzünden hep geriye doğru gidişin bedelini canlarımızla kanlarımızla ödedik. Doğu illerinde çalıştığım yıllarda akşam 17 den sonra bırakın il dışına çıkmayı evlerimizden bile dışarı çıkamıyorduk. Gece devlet tüm birimleri ile yok oluyor ve bölücü terör unsurları istedikleri gibi at oynatıyordu.

Gencecik yavrularımız acımasızca katlediliyordu.

Bu güruhun bu yaşanmışlıklardan elbette haberi vardı ama ölenler can feda edenler vatanı için şehit düşenler kendi canlarından değildi ve hiçbir zaman da olmadı. Onlar sırca köşklerinden klavye başlarında keriz avında iken vatanperverler cennet vatan için can feda ediyor ve gözünü kırpmıyordu.

Ne olur artık bu acımasız duruşunuzu değiştirin. Yerli ve milli unsurlara bu kadar düşman olmayın. Aynı vatan toprağını paylaşıyoruz. Gavur gavurluğunu yaparken ayırım gözetmiyor.

Kurtuluş savaşında bizzat dedelerimiz yaşadı ve bizlerin körpe beyinlerine de acımasızlığın sınırsız zulmünü ve yaşanılanları anlatarak hafızalarımıza kazıdı.

Dinimizle diyanetimizle bu kadar savaşmayın. Şeriat demenin din olduğunu, laiklik demenin dinsizlik olduğunu bu millet bizzat yaşadıkları ile biliyor.

Bu bilinci değiştirmenin yolu milletle savaşmak değil.

Anlatarak, anlaşarak ve yanlışlar üzerinde değil ortak doğrular üzerinde uzlaşarak milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü tahkim edebiliriz.

Sosyal medyada öyle soysuzlar var ki, gerçekten pes dedirtecek cinsten. Kaan gündemde bir süre daha kalacak gibi. Körün fil tarifi gibi parçaları üzerinden algı ticaretine soyunan soysuzlar boş durmayacaklar ve kimi motoruna kimi, şanzımanına kimi de aynalarına farlarına takılarak bütünlüğünü zedelemeye çalışacaklar.

Gülünç de olacaklar ama onlar kendilerini iyi bilir. Tükürsen yağmur yağdı diyecek kadar da şeref yoksunu haysiyetsizler güruhu olduklarını da tüm milletimiz biliyor zaten.

Son günlerde din ve şeriat düşmanlarının öncülüğünde yine kirli mi kirli işler tezgahlanıp pazara sürülerek keriz avına çıkılıyor. Seçimlere sayılı günler kala boş durmayacaklar ve hayal ürünü hezeyanlı paylaşımlar ile sosyal ve dijital medyayı kirletecekler.

Uyanık olmalı, uyuyanlar uyandırılmalı.

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz kelamı kibarını turnusol kağıdı olarak kullanıp temiz ve kirli renkleri ayıralım. Kimin eli kimin cebinde ve kim kimi demliyor, aklıselim üzerinden değerlendirmelerde bulunarak laf cambazlarına kanmadan cennet vatanımız üzerinde kirli hesapları olanlara fırsat vermeyelim.

Kendimiz için değil, yarınların Türkiye’si için, yavrularımız için, gençlerimiz için ve her şeyden önce düşmanlarımızı hüsrana uğratmak için uyanık olalım ve uyuyanlarımızı uyandıralım.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.