Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2394.75
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Mart 2014

KAMİKAZECİLERİN PARALEL TAARRUZU

Bugünkü makalemin başlığı beni de ürkütüyor.Durum bu kadar vahimi gerçekten? Durumu bu kadar vahim hale getirmek için tam mesai non-stop çalışan bir güruh var. Yediyüzseksenbin kilometre kare toprak parçamız üzerinde senarize edilen filmler bir bir vizyona giriyor.Alıştık belki ama insanız hepimiz.Duygularımız kaygılarımız korkularımız yinede bir çoğumuzu tedirgin ediyor.Zaman zamanda karamsarlaştırıyor.

Kolay değil senaristlerin çoğu yabancı ve daha önceki yedikleri haltlar hala hafızalarımızda derin izlerle kazılı.Memleketim Kahramanmaraşta 1979 yılında oynattiklari film daha dün gibi hafızamda. Can ciğer kuzu sarması insanlarımız bir kaç gün içerisinde kanlı kinli düşman haline getiriliverdi.Öyle bir düşman oldular ki birbirini öldirmekten dahi kendilerini kurtaramadılar.Yüzlerce hemşerim birkaç gün içerisinde birbirini sebebini bilmediği bir nedenden ötürü katletti.

Toplumsal olayları kurgulayanlar sonucu garantili senaryolarla hedefe ulaşıyorlar.Dünyanın jandarmalığına soyunmuş insanlıktan nasipsiz devletlerin ve tröstlerin bilinçli piyonu olmak çoğu insanın kanına dokunur.Çünkü ajanlık algısı milli yada dini terminolojilerde yerilmiştir.Bu algı bilincinden dolayı seçilen piyonların DNA sı ile oynanarak bu risk azaltıyorlar.

Bizim gibi kökü, kömeci ,nesebi, soyu, sopu belli toplumlarda bu zalimler çok farklı maskeler kullanıyor.DNA sı ile oynanmış gafiller ve ajanlarlada buna destek oluyor.Etrafımıza baktığımızda gazete dergi ve televizyonlarımıza bu algı ile bir göz attığımzda bu durumu fark etmemiz zor olmuyor.

Ak diyenler kara demeye başlıyorsa yada kendisi boğazına kadar pislik içinde etrafa koku saçtığı halde cambaza bak diyorsa burada bir tezgahı fark etmemek mümkün olur mu? Dünün tescilli düşmanları bugün kol kola göz göze diz dize. Ne bu muhabbet? Birilerinin gazına gelmiş olmayasınız sakın. Bu millet feraseti ile bunu fark etmeyecek mi sanıyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız aklınızdan muayene olmanız doğru olur.Zeki olabilirsiniz IQ notunuz 140 da olabilir.Ama akıl denen mantık denen izan kayboldu ise bu zeka sizi uçurumdan aşağı yerin yedi kat altına kadar götürür.

Öğrencilik yıllarımda iskenderpaşa camiinde Pazar günü vaazına devam etmeye çalışırdım.Rahmetli Mehmet Zahid Korku efendi sohbetlerinde etrafımızdaki bazı insanlara dikkatimizi çeker ve bizleri uyarırdı.Bu bilinçle ve gözle etrafımızdaki bazı insanları o gün bile fark ederdik.Bugün o gün fark etmiyor.Uyanık olmalı uyanık kalmalı ve uyuyanlarımızı da uyandırmalıyız diye düşünüyorum.

Cambaza bak diyen maskeli maskesiz herkese bu biliçle yaklaşabilirsek oyunlarını bozar başımıza örmek istedikleri çorabı da başlarına geçirebiliriz.Seçim atmosferinin iyice hissedildiği bu günleri kana kine bulamak isteyen yüzlerce binlerce gönüllü maskeleri ile yanıbaşımızda.Onları bakışlarındaki samimiyetsizliklerinden ve sırıtmalarından tanımak mümkün .Yeterki muhabbet ve samimiyet gözü ile bakalım.

Onlar verilen vazifelerini yapıyorlar .Hedefe kilitli durumdalar. Bu seferde sonuçu garantilemek istiyorlar. Kamikaze dalmaları da ondan.Bunları bir nebze anlamak mümkün.Aldıkları bir görev var.İhanet virüsü DNA larını değiştirmiş.Peki bizdeki dostlara ne oluyor?

Dostlar aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Ne yaptığınızın farkında mısınız siz? Yarınlarımız için vizyona sokulmak istenen filmin piyonu olmak size yakışıyor mu? Gemimize açtıkları koca koca delikler hızla bizi batıracak niçin görmüyorsunuz?

Emri bil maruf nehyi anil münker duygusu tatile mi çıktı? Biriniz cevap verin de bir soluklanalım.Sözün bittiği yerdeyiz ama bir söz söyleyin artık. Söyleyecek bir sözünüz kalmadı ise lutfen sususn. Susun artık.Daha fazla alçalmayın.Sağlık ve mutluluk dileklerimle..