Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Nisan 2018

Kan şelalesi

"Erdoğan risalemizi oku, akan kan şelalemizi durdur"

"Suriye'nin İdlib kentinin güney kırsalındaki Ma'arretü'n-Nu'man şehrinde 6 Nisan 2018 cuma günü bir araya gelen yüzlerce kişi Türk askerinin bölgeye girmesi için gösteriler düzenlendi. Doğu Guta'nın kurtulması yönünde sloganlar atan göstericiler Türk bayrakları sallayarak "Erdoğan risalemizi oku, akan kan şelalemizi durdur" yazan pankartlar açtı."( Milat, 06.4.2018)

İdilb'de Doğu Guta'da Esad ve yandaşları, Kudüs'te, Gazze'de, Siyonistler ve Körfez'in satılmışları, Ankara'da terör seviciler kan şelalesinde banyo yapıyorlar, Tayyip Erdoğan'a küfürde yarışıyorlar.

Yetmiş yıl önce de 9 Nisan 1948'de Kudüs'ün batısında Deir Yassin köyünü basan Siyonist Stern ve Irgun çeteleri, iki yüz elli dört kişiyi katletmişti. Katliamlardan sadece biriydi bu. Devam ediyorlar...

Katliamlara karşı çıkan, Türkiye, zalimlerin hedefinde. Türkiye'nin bölgeyi terör unsurlarından temizleme azmini kırma ve gündemini değiştirme girişimleri devam ediyor. Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde propaganda yapılıyor. Afrin zaferini hazmedemeyenler, Başkomutan Erdoğan'ı itibarsızlaştırmaya yelteniyorlar. Mehmetçik'e moral destek vermek için sınıra giden sanatçıları da 'güruh' ve 'reziller' olarak nitelendirip millu00ee dayanışmayı baltalamaya çalışıyorlar. Bunlar PKK/ PYD'ye terörist diyemeyenler, terör örgütlerini ülkelerini savunan güçler olarak göstermeye çalışan tipler...

Bunlar, Afrin'e girilmesine şiddetle karşıydılar. ÖSO'nun El Kaide terör örgütünün uzantısı iftirasını tedavüle soktular. Hatta "Erdoğan sen kendi kefenlilerini gönder." diyerek fitneyi körüklediler. 'İmzalar' attılar, 'bildiriler' yayınladılar. Afrin'den çok şehit gelmesini beklediler. Pusuya yatıp bunun üzerinden saldırıya hazırlandılar. Umduklarını bulamayınca FETÖ taktiğine geçtiler: TSK ve ÖSO zafere ulaşınca taktik değiştirip zafere ortak olmayı denediler. Sadece askeri bürokrasiyi tebrik, Başkomutan'a da hakaret ettiler. Hazımsızlığı gizleme, yenilgiyi unutturma, gündemi değiştirme, zaferi kirletme peşindeler...

'Saray' kelimesini bile tahkir aracı yapıp bunun çağrışımları üzerinden de tarih düşmanlığı yapmaktalar. "Sarayın savaşı, sarayın askeri, sarayın polisi, sarayın memuru" vb...

Başkomutan'ı ve sanatçıları tahkirden amaç; terörle mücadeleyi baltalamak... Çünkü açıktan zafere karşı çıkacak durumda değiller. Karşı çıksalar seçim sandıklarında milletten silleyi yiyeceklerini iyi biliyorlar. Bu dolaylı karşı çıkışla da 2019 seçimlerinde terör örgütünün siyasi uzantısıyla ittifaka hazırlanıyorlar. Malum birlikte sallamayı denediler. Bu Başkomutan'a ve sanatçılara küfrederek terör örgütüne yaltaklanmaya, selam durmaya tekmil vermeye çalışıyorlar. Akıllarınca seçim ittifakının temellerini oluşturuyorlar.

Kendilerince uyanıklar. Millet de bunları sanki hiç anlamıyor. Güya şehitlere saygı duyuyorlarmış da "davul, zurna, klarnet" çalınmasına karşılarmış. Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, şehitler gelirken kongrelerinde vur patlasın çal oynasın modundaydılar. Şehitliklerde şarap içen göbek atarak oynayanlar da bunlar.

Bu zevata şunu sormak gerekiyor. YPG/ PKK terör örgütü müdür? Afrin'de öldürülen dört bine yakın mendebur sizce terörist midir, değil midir? Yoksa 'piknikçiler' mi? Bunlar, sizin 'barikatçı'/ tünelci, bombalı tuzaklar kuran 'arkadaşlarınız' değiller mi?

Malum şeflik artığı zihniyet, terör uzantılarıyla ittifakı alenileştirdi.

"Erdoğan risalemizi oku, akan kan şelalemizi durdur."diyen mazlumlar, Türkiye'de Erdoğan'ı durdurmak isteyen kanlı elleri de biliyorlar. Bu kanlı eller Mehmetçik'in barış ve huzur iklimi oluşturmasından, Kasım bebeklerin Türkiye'de tedavi edilmelerinden, çocukları dağa kaçırılan annelerin çocuklarına kavuşmalarından rahatsızlar.

Bunlar bir zamanlar, Altıncı Filo'ya karşı gibiydiler, onun tayfası, 'Finosu' oldukları şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Komünizmin, Siyonist / Kapitalist patronu...

ABD ve Birleşmiş Terör Örgütleri, Türkiye'ye karşı Suriye ve Irak sınırında tünel kazarken, barikatlar kurarken terörün içimizdeki uzantıları da millu00ee birliği bozma planları yapıyorlar.

Kan şelalesinin müsebbiplerini olağanüstü, elim bir süreç bekliyor.

2019 seçimleri; Cumhur Harekatı...