Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Aralık 2016

Kanlı mı olacak yoksa kansız mı ?

RAHMETLİ Erbakan hoca'ya yapmadık zulmü bırakmamışlardı bu iki cümle için. 28 Şubat darbecileri, Refah Partisi'ni kapatıp seçilmiş iktidarı devirmekle kalmadı, yüzbinlerce vatan evladına olmadık işkenceler yaptılar. Oysa Erbakan hoca "Bu sistem değişecek. Ama öyle ama böyle. Önünde durursanız toz olur gidersiniz" manasında bir hakikati dile getirmişti.

Devran döndü "bu ülkede başkanlık sistemini kan dökmeden getiremezsiniz" açıklaması geldi. Demokrasi havariliğine soyunan, işgalcileri koruyarak insan haklarından dem vuran, güya halkçı partinin genel başkanı, bu milleti ilgilendiren bir kararı millet vermesin diye kan dökmekten bahsetmeye başladı. Ne hikmetse bu açıklamayı yaptıktan kısa bir süre sonra 15 Temmuz işgal girişimi oldu ve yüzlerce vatan evladı şehit düştü.

"Kan dökülmeden bu sistemi değiştiremezsiniz !"

Yüz yıldan fazla bir zamandır ruhumuza indirilen darbelerden şaşkına dönen aklımız, ruhuyla intibak noktasını bu son dönemde iyiden iyiye yakalama gayretinde.

Özümüze dönmeye çabalıyoruz. Evet, el yordamıyla ve asıl olan noktaları henüz yakalayamamış olsak da, bu yol oraya çıksın duasıyla çabalıyoruz.

İşte bu çaba ürkütüyor sistemin güdücülerini. Hem içerdeki - senelerdir milletine efendi, yabancıya paryalık edenler- hem de dışarıdaki egemen dünya düzeninin patronları sömürü düzenleri bitmesin diye bu çabayı akim kılma yarışında.

Patlayan her bombanın arkasında bu dirilişi engelleme çabası yatıyor.

Tetikçi bazen PKK bazen Daeş bazen Fetö şu bu... Kuklalar değil kuklacılar hedefimiz !

Şucu bucu mevzuunun çok ötesinde her şey. Hangi partidenmiş, hangi cemaate mensup hangi grubu destekliyor. Hangi fraksiyondan hangi örgütten hangi ideolojiden..

Şimdi ortada bir çizgi var. Ve bu çizginin iki tarafında safını belli eden insanlar, gruplar ve devletler var...

Bu çizginin karşı tarafı İslam ve insan düşmanı emperyalist Haçlılarla bunların kuklaları diger tarafta ise Müslüman Coğrafya ve İslam ile problemi olmadan zulme karşı çıkan insanlar var.

Bu toprakların ruhu İslam, tarihi İslam bu günü İslam ve geleceği de İslamdır. Zulüm düzenine karşı durabilecek tek nizam da İslami bir nizam. Bu yüzden vuruyor, kudurmuşcasına saldırıyorlar.

Cumartesi gecesi onlarca yiğidimizi şehid ettiler kalleşçe. Belki yine saldıracaklar.

Ama ne yaparlarsa yapsınlar engel olamayacaklar. Bu vatan için gözünü kırpmadan şehid olmayı göze alan milyonlarca yiğit varken, bu dirilişi engelleyemeyecekler.

"Ya Müntakim Allah bizi intikamına memur et " duasını düstur edindik biz.

Dinimize vatanımıza milletimize ve mazlum ümmetimize yapılan hainliklerin intikamını alma memuriyetine talip olarak, "İntikam adalettir diyoruz ! "

Kuklaları ezerken, kuklacıyı hedeflemek gerektiğinin şuurundayız. Kuklanın adı farketmiyor.

Kuklacı, emperyalist siyonist Batı'dır.

Ve zalimler sadece korkuyla siner.

Yapılan her saldırıya misliyle cevap vermeden bunları durduramayız.

Savaşı, acıyı, gözyaşını kendi topraklarında hissetmeden teröre desteği bırakmayacak alçakların o acıyı hissetmeleri gerek.

Kan dökülmeden bu sistemi degistiremeyeceksiniz dedirtenler ve diyenler "kanımızı dökenler " bu sözün iki ucu olduğunun farkındadır herhalde.

Biz Şehadet şuuruyla İnancımız ve vatanımız için her şeye hazırız.

Ya siz ?