Dolar (USD)
32.16
Euro (EUR)
34.90
Gram Altın
2474.10
BIST 100
10158.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Kaos Operasyonları Berdevam

İnsan bazen duygularına hakim olamaz; yaşanan bariz haksızlıklar, ihanetler ve hıyanetler karşısında. Ben de okuyucu kardeşlerimin müsamahasına sığınarak söze biraz duygusal başlayacağım bugün. Bazen sözün bittiği anlar olur. Ses ve harflerden ziyade duygular konuşur böyle zamanlarda.

İnsanların emekleri, duyguları, kanları ve gözyaşları üzerinden siyasi ikbal, şöhret, reyting ve rant devşirenlere yazıklar olsun! Yuh olsun, lanet olsun! Alacakları birkaç oy uğruna, teröre terör, teröriste terörist diyemeyen siyasetçi kılıklı zalimlere yazıklar olsun! Terör örgütlerini kendi arka bahçeleri gören ve her vesileyle onlara şirin görünme çabasında olan siyasetçilere yazılar olsun! Hele de yıllarca dini, dindarı, mukaddesatı, hoyratça kullanan Pensilvanya örgütünün bu gün teröre çanak tutan duruşuna yuh olsun. Terörden medet uman tüm medya kuruluşlarına ve onların patronlarına ve köşebazlarına yuh olsun. Her renkten düşmanla ittifak yapan İran, diğer Şiiler, harici tekfirci örgütlere de yuh olsun, veyl olsun, yazıklar olsun!

Kaos operasyonlarında dikkat edilecek bazı noktalar:

u00b7 Çok renkli, dahili ve harici birçok şer odaklarının ittifakıu2026Güney-kuzey, doğu-batı hariçte elimizi zayıflatmak, hatta yapabilirlerse diz çöktürmek için fırsat kollayan nice devlet, örgüt, lobi ve locaların varlığı malum. Ama daha tehlikeli olanı, dahili olan şer odaklarıdır. Sağcı, solcu, futbolcu,(!) sanatçı,(!) fark etmiyor. Dinli dinsiz, yerli yersiz fark etmiyor. Özellikle maddeyi, parayı, çıkar ve menfaati ilahlaştıran güruhlardan her kötülük beklenir.

u00b7 Ak partinin yenilgisini garantilemeu2026Bilindiği üzere son anketlerde Ak
Partinin tek başına iktidar olma ihtimali görünmeye başladı. Bu yerel ve küresel karanlık odaklarını çılgına çevirmektedir. Eğer böyle olursa bu odakların "one minute" ve "dünya 5 ten büyüktür" ile çizilen karizmaları tamamen paspas olur. Dolayısıyla iş sıkı tutulup ülkenin diz çöktürülmesi garantilenmeli.

u00b7 İslam ümmetine komplou2026Sadece ülkemiz değil tüm İslam alemi, büyük gelişmelerin arifesinde bulunuyor. Yüz yıl önce paramparça yapılıp, aralarına sınırlar çizilen halkların, olan biten oyunları görmeye başlaması böylesi karanlık odakların uykularını kaçırmaktadır. Malum karanlık güçlerin amacı şuydu: Bu yeni dönemde biz ne kadar kendi içimizde meşgul edilirsek, ümmet üzerine oynanmak istenen oyunları engellemede o kadar başarısız oluruz. Nitekim son yıllarda bu plan sırıtır oldu.

u00b7 Sandıkta bitenlerin, anarşi, kargaşa ve kaostan medet umma girişimleriu2026Bulanık suda balık avlama alışkanlıklarının devamı. Biz bu filmi kaç keredir hep görüyoruz. Figüran ve oyuncular farklı olsa da oyun aynı oyun. Daha kaç ay önce Diyarbakır'da, göstere göstere aynı planı uygulamadılar mı? Eğer bu olay da Diyarbakır'daki gibi, Daiş işiyse, Daiş ve soldan çarklı terör örgütlerinin işbirliği içende olduklarının da bir göstergesidir.

u00b7 Lobiler ve localar asla boş durmuyorlar. Bunlara dikkat etmeliyiz!Nitekim adeta bunların sözcülüğünü yapan kimi siyasetçi, aydın vb. insan müsveddeleri ha bire aba altından sopa göstermeye devam ediyorlar. Sosyal medyada uçuşan, mesajlar, tehditler, algı operasyonları vs. bunun küçük yansımalarıdır.

u00b7 Şer odaklarının, yıkılmadık ayaktayız mesajıu2026 Son yaşanan olaylar başta terör çeteleri olmak üzere, vatana ve millete ihanet içinde olan karanlık odakların, kendilerine ram kıldıkları çevrelerine ölmedik hayattayız mesajı olarak da görülebilir. Böylesi şer odakları çoğunlukla fazilet ve erdemle değil de kan ve zulümle varlıklarını ispatlamaya çalışırlar. Vatan, millet, akan kanlar, heder olan canlar, mallar, servetler onların umurunda değildir.

u00b7 Birçok gerçeği karartma operasyonu. Böylesi sansasyonel eylemlerin bir hedefi de, birçok gerçeği örtbas etmek, gündem saptırmak vb. ifsatlardır. Suriye'deki savaş bir dünya savaşına evrilirken, 5 yıldır katliam ve talana uğrayan Şam diyarına Rusya, İran ve hizbuş-şeytan alenen müdahil odular. Bu arada hava sahamız ihlal edildi, Türkiye, NATO ve uluslar arası nice çevreler, Suriye'nin bu yeni durumuna odaklanmışken böyle bir terör eyleminin gelmesi de manidardır. Terör, barış süreci ve daha nice nazik meselelerin üzeri de örtülü verildi.

u00b7 Ümmet adına büyük işler başarması muhtemel bu ülkenin ve idaresinin önünü kesmek.Bilindiği üzere, İslam diyarı ölüm tarlalarına dönüştürülmüştür. Bir asırdan fazladır ümmeti yeraltı ve yerüstü zenginlikleri, talan edilmekte, çalınmaktadır. Mazlum halklardan bu gerçeğin farkına varanlarınsa ellerinden maalesef bir şey gelmiyor. Çünkü idarecileri bu küresel zalimlerin mahku00fbmu ve piyonlarıdır. Bu küresel zulme karşı dur diyebilmek için güçlü olmak gerekiyor. Çünkü zalimler sadece güçten anlarlar. İşte uzun bir aradan sonra İslam ümmetinin bir parçası olan Türkiye, hem halkı hem de idaresiyle, bu zulme karşı dik duruş sergilemeye başladı. Dolayısıyla artık göze batmaktadır. Son kaç yıldır üst üste uygulanmaya çalışılan kaos planlarının her biri küresel büyük bir planın parçalarıdır. Bu tespitlere niceleri eklenebilir ama... Selam... Duau2026