Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.02
Gram Altın
2468.66
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Eylül 2018

Karamollaoğlu yolunu yine sapıtacak

SP lideri, 24 Haziran seçimlerine gidilirken, Erbakan'ın Milli Görüşü'nü, ezanı Türkçeleştiren partinin kucağına atmıştı. Biz o sıralar, bu kararın Merhum Erbakan Hocamızın kemiklerini sızlattığını söylemiştik.

Beyefendi, birileri tarafından feci şekilde gazlandığı için, bizim uyarılarımıza kulak asmamıştı. O günlerde öyle bir durumdaydı ki merhum Erbakan mezarından kalkıp ''Temel yanlış yapıyorsun'' deseydi, onu da duymayacaktı.

Evet, 24 Haziran seçimlerinde, milletimiz kendisinin havasını söndürüverdi. Sandıkta hava sönünce de Temel Bey doğru yolu buldu. Hatırlayacaksınız, bu durumu "Karamollaoğlu sırat-ı müstakimi buldu" başlıklı yazımda geniş geniş anlattım.

Değerli dostlar, beyefendinin son günlerdeki tavırlarına bakılırsa, geç bulduğu sırat-ı müstakimi erken kaybedeceğe benziyor. Demek ki sandığın bu zatta fazla bir etkisi olmamış. Saman alevi gibi hemen yanmış geçmiş.

Dostlar, Rahmetli Hocamızın hatırına, SP Genel Başkanı'nı tekrar uyarmak istiyorum. Bak Temel Bey, bu işler tek başına olmaz. Sen en iyisi mi 31 Martta Cumhur İttifakında yerini al ve Devlet Bahçeli gibi, seçimlerden kârlı çık.

Sen bizim hemşeriyle, soyadı turunçgillerden olan sunucunun gazlamalarını boşver. Bunlar 24 Haziran öncesi olduğu gibi adamı gazlayıp, sonra yarı yolda bırakıverirler. Eğer 31 Mart yerel seçimlerinde dişe takılır bir başarı gösteremezsen, kendi eşin bile yüzüne bakmaz.