Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Temmuz 2016

KARINCAYI İNCİTMEYENE BAKIN

Geçtiğimiz hafta yaşadıklarımızı unutmamız mümkün değil. Akıl ve mantıkla anlamakta mümkün değil. Devletini ve milletini korumaya namusu ve şerefi üzerine söz vermiş bir avuç şerefsizin yaptıklarına bir bakın hele.

Bu alçaklığı yapanlara insan demek de bir şerefsizlik. Karıncayı incitmem diyenlerin işledikleri cinayetleri hangi akılla yorumlayacağım neler yazacağım? Doğrusu bilemiyorum. Şaşkınım.

Ama şükür Rabbime büyük bir badireden içimizdeki samimi insanların gayreti ile ucuz olmasa da kurtulduk. Uçurumun kenarından döndük. Rabbim Reisimizden ve ona kayıtsız şartsız uyarak hareket eden halkımızdan razı olsun .

17-25 Aralık'ta böyle olmuştu. Çarşafa dolanarak rezil rüsva olmuşlardı. Ancak o darbede en büyük sevincimiz maddi kayıplar dışında kaybımızın olmaması idi. Bu sefer maalesef kan aktı. Ne olduğu dahi anlaşılmadan başlatılan hain plan ile akıtılan masum kanın bedelini ödeyecekler.

Halk reisini dinledi. Tüm şehirlerimizin en büyük meydanlarında gözü dönmüş hainlere "Ben buradayım. Beni çiğnemeden geçemezsin" dedi. Çiğnendi. Tankın altında kaldı ama tarihe yine altın harflerle yazılacak davranışları ile tüm dünyaya bir kez daha "Elinizi üzerimizden çekin, yeter artık, bizi bölmeye, bizi yok etmeyi başaramayacaksınız" dedi.

Evet, yeni Türkiye rüştünü ispat etti şükür. Artık bileğimiz daha sağlam. İçimizdeki mikropların ve ihanet odaklarının direncimizi zayıflatma yolumuzu kesme ve bizi içerden yıkma şansları Allah'ın izni ile kalmadı. Tehlike elbette geçmedi ama apse çoktan patladı. İçimizde bizi zehirlemeye hazırlanmış mikroplardan kurtulduk. En kısa zamanda da eskisinden daha sağlıklı hale geliriz inşallah.

Hafta boyu yaşadıklarımızı bir kez daha hızlı bir film şeridi gibi hafızalarımızdan geçirerek duruşumuzu, davranışımızı ve kaç paralık adamlar olduğumuzu çek edelim. Çek edelim ki, utanma duyusu kalmışlarımız uyansın. Bu kirli hesap defteri kapansın.

Karınca incitmez yaftası ne büyük bir aldatmaca imiş. Bunu biliyorduk aslında. İhanetin boyutunun buralara kadar uzanacağını bilmiyordum. Ancak bu kadar alçaklık kalleşlik ve kahpelik nasıl oldu. Tarih bunları tüm çıplaklığı ile yazacak. Dünde çıkmış açıklamalar yaparak kendisini açık ettiğinin farkında olmadan kalan zehri ile son kalan bağlılarını efsunlamaya çalışıyor alçak. Onu orada hala barındırmaya devam eden Amerika'ya da yuh olsun.

Bugünlerdeki duruşumuz da ilerde ömrümüz olursa bizim ve çocuklarımızın, torunlarımızın çok işine yarayacak. Nasıl Maraş harbinde abdal Halil ağalar, kara Fatmalar, seyit onbaşılar, sütçü imamlar unutulmuyorsa hafta boyu devletine milletine sahip çıkmış, kahramanca direnen halk da unutulmayacak.

Devleti, milleti, namusu, şerefi uğruna kopan kolunu bacağını feda ederken gözünü kırpmayan kahramanlara selam olsun. Canını kanını bu milletin aydınlık geleceği için feda eden şehitlerimize selam olsun.

Korkaklara alçaklara iki yüzlülere bu milletin harcadığı maddi manevi her şey haram olsun. Zehir olsun AMİN. Sağlık ve mutluluk dileklerimle.