Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2397.52
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Ekim 2023

​Katil İsrail, vahşi Batı, melun Amerika

Terör çetesi İsrail'in, Filistin’de bombaladığı hastahanelerden biri olan El Ehli hastanesindeki korkunç manzara, dünya tarihinde çok az yaşanmış vahşetlerden biridir. Katliamın boyutu o kadar büyük ve o kadar derin ki, hiçbir dilde bu acının tarifi yok, anlatabilmek de mümkün değil!

Bu korkunç tablonun mimarı Netanyahu’dur. O katile cesaret ve destek veren ABD ve İngiltere’dir. Yekvücut ‘Tek dişi kalmış canavar’ Batı’dır. Cinayet delillerini karartma çabalayan ve katil İsrail’i aklamaya çalışan CNN, BBC, Reuters başta olmak üzere tüm Batı medyasıdır.

‘Tek dişi kalmış canavarın’ katliam ve vahşet sicili, dünyaya yaşattıkları acılar o kadar derin ve o kadar kabarık ki, Hitler’den hiçbir farkları yok desek hiç abartmış olmayız. Hatta daha fazlası, Hitler’e rahmet okutacak kadar…

Beni hüngür hüngür ağlatan, zulme karşı öfke ve kinimi daha da bileyen bir başka tablo daha yaşandı. Katliamlardan hemen sonra Bıden Netanyahu’ya koştu. Desteğini teyit edip şükranlarını sundu. Her ikicani kanlı elleriyle kucaklaşıp öpüştüler.

O tablo ile bize mesaj verdiler. Koca İslam dünyasıyla alay edip kafa buldular. Katliamlar devam edecek, sizi bu topraklardan süreceğiz, gerekirse dünyanın dışına atacağız dediler. Anlıyor musun?

Bir kez daha ispatlanmış oldu ki, Siyonist İsrail, ABD desteği ve İngiliz eliyle Ortadoğu’ya yerleştirilmiş habis bir urdur. Kötü huylu bir ur sağlıklı bir vücutta ne ise ve hangi roldeyse İsrail de odur. Bölgeyi yiyip bitiriyor.

Bu ur, müslüman yuvaları dağıtıyor, yakıp yıkıyor. Çoluk çocuk, genç ihtiyar demeden katletiyor. Devlet kılığına girmiş bu çetenin, bir PKK ve DEAŞ’tan, eli kanlı terör örgütünden bir farkı var mı? Hiçbir farkı yok, hatta daha fazlası…

Biz sizlerin nasıl, ‘tek dişi bir canavarlar olduğunuzu’, nasıl bir katiller sürüsü, Haçlılar olduğunuzu çok iyi biliyoruz.

Biz sizi, Endülüs’ün Hiristiyanlaştırılmasından, Bizans’tan biliyoruz. Biz, sizleri en yakın Çanakkale’den tanıyoruz. Biz sizleri, Bosna’da yaptığımız soykırımdan, Irak, Libya ve Suriye’deki toplu katliam ve tecavüzlerinizden biliyoruz.

Dünya, sizin Hiroşima’da nasıl ölüm olup gökten yağdığınızı gördü. Biz sizlerin daha korkunç ve insanlık dışı çok daha kötü şeyler yapabileceğinizden hiç mi hiç şüphe etmiyoruz. Sizlerin, şeytana bile rahmet okutabilecek vahşi yaratıklar olduğunuzu çok iyi biliyoruz.

Bizim inancımıza göre ‘küfür tek millettir.’ Siz tek milletsiniz. Sizlerden daha zalimi, daha saldırganı, daha katil ve vahşisi olmadığını biliyoruz.

Sen gel, insafsızca ve hayasızca masum insanları ve çocukları katlet, sonra bu görüntüleri dünyaya servis et. Ben yapmadım diye inkar etmeye kalk. Sizin bu tavrınız müslümanları aşağılamaktan başka bir şey değildir.

Ey müslüman, uyan ve kendine gel artık. Yoksa, seyircisi kaldığımız onca zulüm ve ses çıkarmadığımız onca katliamın hesabını yarın Allah’a vermek çok zor olabilir. Örgütlü kötülük, Filistin’de her evden can alıyor. Eşi ve benzeri görülmemiş cinayetler işliyor. Camiler ve tarihi eserler yerle bir ediliyor. Mescid-i Aksa ve Kudüs adeta ölüme mahkum edilmiş insan gibi sırasını bekliyor. Topyekün yok ediliyoruz, sen hala bunun farkında değil misin?

Kendi deyimleri ile ‘Tanrıyı kıyamete zorlayarak’ dünyayı teslim alacaklarına inanıyorlar. Bunun için daha fazla kan akıtacaklar, insanlığı daha fazla açlığa ve susuzluğa mahkum edecekler, daha fazla bulaşıcı hastalık yayacaklar. Ya sen, Allah için ne yapıyorsun?

Sen farkında mısın?

Aslında Gazze’de, Suriye’de bizi öldürüyorlar. Seni, beni, kadınlarımızı, çocuklarımızı, hepimizi. Türk’ü, Kürdü, Arap ve Acem’i. Ümmet ölüyor!

Müslümanlar öldüğü için de dünya sessiz kalıyor. Sen, sessiz kalma. Bil ki, “kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar.” (Tolstoy)

Bil ki..

Bugün görmezlikten geldiğin acılar yarın senin kapını çalabilir, senin acıların olabilir. Sakın, zulme tarafsız kalma. Davransana artık, el de senin, başta senin…

Bil ki..

“Kurt kuzuyu yerken tarafsız kalmak; kurdu tutmaktır.”

En nihayetinde, haklının ve Hak’ın yanında saf tutanların mutlaka kazanacaklarına iman ediyoruz çünkü Allah bizimledir.

Ey katil ve vahşi İsrail, senin de sonun bir gün gelecektir. Senin de sonun tıpkı ataların Firavun’un, Haman ve Karun’un sonu gibi olacaktır.

Allah’ın vadi mutlak gerçektir.