Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2403.14
BIST 100
10198.26
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Mart 2019

Katliam emri Taksim’den mi verildi?

Yeni Zelanda'da iki camiye saldıran teröristler, kırk dokuz kişiyi şehit ettiler.

Emri kim verdi?

Taksimciler’ mi?

AP mi?

İsrail mi?

Yair Netanyahu’nun mesajıyla teröristlerinki aynı !...

Tetiği çeken, teröristlere binlerce tır dolusu silahı veren eldir.

Teröristbaşının heykelini dikmekten bahsedenler bu caniyi de melekleştirme çabasındalar.

Siyonist – Emperyalistler, Bosna’da, Suriye’de, Irak’ta, Türkiye’de katliam yaptı(rdı)lar.

Gezi, çukur – hendek teröründe camileri yaktılar, kirlettiler…

On sekiz yıl ezan okutmadılar, 8 Mart’ta da Taksim’de ezanı ıslıklayarak düdük öttürerek susturmaya çalıştılar.

AP’nin içinde Ayasofya’nın camiye dönüştürülmemesi gerektiği kararının da olduğu, Türkiye’nin AB’ye katılım sürecini askıya alma kararı aslında yeni bir saldırının gelmekte olduğunun işaretiydi.

Bir gün sonra, Yeni Zelanda’da katliam yaptılar.

İsrail, tahrik ediyor, şer ittifakı, Taksim’de izinsiz gösteri ve yürüyüş tertipliyor.

Tesadüf mü?

Terörist İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "İsrail sadece Yahudilerin ulus devletidir" sözünü Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan kınadı. Erdoğan’a diktatör, Türkiye’ye de katliamcı diyen başteröriste Cumhurbaşkanı Erdoğan şu tarihi cevabı verdi:

"Ey Netanyahu, sen kendine gel kendine! Sen zalimsin. Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme. Biz hiçbir Museviye zulmetmedik. Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız"

Yeni Zelanda’daki katillerin söyledikleriyle İsrail ve yandaşlarının yaptıkları aynı.

Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu’nun şu ifadeleri, Gezici/ Taksim güruhunun, aynı mahfilden beslendiklerini göstermekte.

Yair Netanyahu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a diyor ki : "Ona, İstanbul'un adının Konstantinopol olduğunu ve Türk işgalinden önceki bin yıl boyunca Bizans İmparatorluğu'nun ve Ortodoksların başkenti olduğunu hatırlatırım. Türkler, Yunanlara, Süryanilere ve Ermenilere soykırım yapmış, Anadolu'daki tüm Hristiyanlara etnik temizlik uygulamıştır. Onlar etnik olarak bütün Hristiyanları küçük Asya'dan temizlediler."

Yen Zelanda’daki katiller de bu açıklamadan iki gün sonra aynı minvalde: "Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında. Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa topraklarına geçmeyi denerseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak" açıklaması yapıyorlardı:

Filistin’de Suriye’de camileri bombaladılar, binlerce kişiyi katlettiler.

Gezi teröristleri de “ Zulüm 1453’te başladı.” diyorlar. Ayasofya’nın ibadete açılmasını asla istemiyorlar. Taksime cami yapılmasını rejim tehlikesi saydıklarından 28 Şubat’ın gerekçesi yaptılar, iktidar partisini kapattılar.

İsrail, 1994’te El-Halil’de Hz İbrahim Camii’nde altmış yedi kişiyi şehit etmişti.

Yeni Zelanda’da canilik…

Ankara’da 13 Mart 2016’da ( 15 Temmuz’dan dört ay önce) Güven Park’ta terör saldırısında ölenlerin arasında başörtülünün bulunmasını teselli kaynağı olarak açıklayanlar, Yeni Zelanda’daki katliamı da zevkle seyrettiler.

15 Mart 2019’da ise Ekşi Sözlük'te 'mukemmeligindayanilmazhafifligi' kullanıcı adıyla yazan, katliam videosunu kastederek, "Videoyu izlerken keşke Türkiye'ye gelip bu cuma günü camileri temizleseydi diye iç geçirdim." diyordu.

Teröristin silahındaki Miloş Obiliç ifadesi yeterince açıklayıcı.

Miloş : Sultan Murat Hanı 28 Haziran 1389’da şehit eden Sırp.

Miloş Damarı, II. Abdülhamit’e suikast düzenleyen teröriste “Yazık ki ey avcı avını vuramadın” diyerek hayıflanan, SİS’iyle İstanbul Medeniyeti’ni boğan damardır.

Bu damar, Başbakan ve iki bakanı 1961’de şehit etti. 15 Temmuz’da da 'Bizim halkımız için en eski düşman olanların lideri' diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şehit edecekti.

Miloş: Gezi / Taksim FETÖ/ PKK ( Pensilvanya- Kandil Konseyi) damarıdır.

Katliam emiri, Taksim’den mi, İsrail’den mi verildi?

Fark etmez!..

Bizler, Çanakkale’yi geçilmez kılmakla mükellefiz.