Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Ağustos 2017

Katranı kaynatsan olur mu şeker !

DÜNYA yangın yerine dönmüş, bizdeki cücük beyinli bazı tiplerin uğraştığı meseleler insanı kahredercesine güldürüyor neredeyse.

O cücük beyinleriyle yazdıkları konuştukları yaptıklarıyla o kadar sığ o kadar seviyesizler ki, insan bu kadar seviyesizliğe ne cevap vereceğini bile şaşırıyor bazen.

Sokakta eylem yapıyorlar

Ülkeyi işgal etmek istediler diye desen değil. Meclisi bombaladılar diye desen değil. Sınırımızda yeni bir İsrail kurmak için adım atılıyor diye desen değil. Batı ülkeleri ülkenin Cumhurbaşkanına saldırıyor diye desen değil. Uyuşturucu desen değil, gençlerin ahlaki olarak yoz nesillere dönme riski desen değil. Emperyalist saldırılarla katledilen milyonlar için desen değil. O değil bu değil şu değil...

Ne peki bunların derdi?

Müftü nikah kıyacakmış. Eğitim müfredatı laikliğe aykırıymış. İbneler özgür olsun, her şeyi yapsınlar ama kimse ses çıkartmasınmış. Parkta trasnparan giymek istemişler de izin verilmemiş, köprüde içeceklermiş de vatandaşın biri git evinde iç demişu2026

Yahu şunların seviyesizliğine, çapsızlığına insanda cevap bile verme isteği bırakmayan çukurluğuna bakar mısınız?

Bunlar, mileti tanımıyor!

Ne ülkenin güvenliği, ne coğrafyamızda yaşanan savaşlar, ne gencecik fidanların toprağa düşmesi ne şu ne buu2026 Hiçbir zaman umursamadı bu zihniyet.

Varsa yoksa milletin inancı, geleneği kıyafeti, başörtüsü, saçı sakalı.

Yıllarca koca memleketin kanını emerek güçten düşüren bu zihniyetin temsilcileriydi. Yıllarca devletin her tarafını sardılar, milletin sırtından servet ve makam sahibi oldular, üstüne Müslüman mahallesinde salyangoz sattılar. Hatta o salyangozu millete zorla yedirmek istediler.

Bu bir Zihniyet Savaşı, yaşam tarzı kavgasıdır. Müslüman Anadolu topraklarında ahlaksız Batının ahlaksız yaşam tarzını hakim kılmak isteyenlerle, bu toprakların asıl sahibi olan Müslüman Anadolu insanı arasındaki kavgadır. Öyle ki, Batıcı yaşam tarzının Batının köleliği anlamına geldiğini, bu yüzden emperyalist işgal yöntemlerinden birinin bu olduğunu idrak edecek çap bile yok bunlarda.

Batıcı yaşam tarzını temsil ederek, kültür emperyalizmini gayesine ulaştıran basamak olmaları bir yana, emperyalistler işgal ve sömürü politikalarıyla dünyanın anasını ağlatırken, kılla tüyle uğraşan çapsız hedonistlerin (zevk düşkünü) varlığından hoşnut olduğu için, habire sırtlarını sıvazladı bunların. İşleri bitince buruşturup atacakları da ortada zaten.

Milletin inancını kültürünü örfünü geleneğini bozma çabalarıyla, algı operasyonlarıyla,idamlarla işkencelerle darbelerle ayağa kalkmaya çalışan Anadolu ruhunu yok etmeye çalıştılar.

Her on yılda bir yaptıkları darbeler, 28 Şubat ve nihayetinde 15 Temmuz saldırısıyla artık açıkça işgal etmek istedikleri Türkiye'yi paryalaştırma gayretleri başarısız oldu.

Son çırpınışları. Hepsi bir araya geldi, laiklik türküsünü söyleyeninden bölücü faşistine, Fetösünden Etösüne ketösüneu2026 Nereden iş çıkartırız da bu milleti birbirine kırdırırız diye habire çırpınıyorlar.

Zihinleri kaymış bunların. Biz ne dersek diyelim karşı olacaklar.

Katranı kaynatsan olur mu şekeru2026

Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker" demişleru2026

Bu zihniyete izin vermeyeceğiz.

Bu ülkenin mukaddesatına saygısı olmayan, inancına saldıran değerlerini küçümseyen, toprağını çiğnemeye kalkan ve Emperyalist güçlerin gönüllü veya maaşlı elemanı olan hiç kimseye geçit vermeyeceğiz.

Bu böyle bilineu2026