Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2466.60
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Ağustos 2018

Kılıçdaroğlu kış korkusundan kurultaya gidemiyor

Değerli dostlar, CHP'nin başındaki zat, olağanüstü kurultaya gittiğinde, o çok sevdiği koltuğunu kaybedeceğini görüyor. Birde, CHP'nin başında olmadan geçecek bir kışın, kendisi için çok sıkıntılı geçeceğini görüyor.

Çünkü, bu koltuk beyefendiye ekstra dokunulmazlık sağlıyor. Eğer bu koltuk olmasaydı, savcı Kemal Bey'i çoktan çağırıp, 17-25 Aralık olaylarından sonra, FETÖ'yle yaptığı işbirliğini sorgulardı.

Gerçekten, bu konunun aydınlatılması gereken çok karanlık noktası var. Mesela bunlardan biri, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralıktan sonra, FETÖ'nün sözcülüğüne kendi rızasıyla mı, yoksa birilerinin baskısıyla mı soyunduğudur. Bir diğeri de, 15 Temmuz darbe girişiminde, bu hainlerin gerçek yüzleri gün gibi ortaya çıkmışken, beyefendinin FETÖ'nün sözcülüğünü niçin bırakmadığıdır.

Dostlar, eski İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler'in açıklamasıyla tescillenen FETÖ CHP işbirliği, maalesef bugün sorgulanamıyor. Bugün sorgulanamayan bir diğer meselede, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bebek katillerinin siyasi uzantılarının Meclis'e girmesi için gösterdiği özel çabadır. Biz daha bunun, genel başkanı ve basına aday olmayacağım dediği halde, kararını hangi etkenle değiştirdiğini öğrenemedik.

Ha beyefendi CHP'nin başından gittiğinde, sadece soruşturma sıkıntısıyla karşılaşmayacak. Ayrıca, hakkında açılmış tazminat davalarıyla da karşılaşacak. Eğer kendisi bu davalarda suçlu bulunursa, o kadar parayı cepten ödemek var.

Konuyu tek cümleyle şöyle özetleyebiliriz: Kılıçdaroğlu kış korkusu yüzünden, kurultaya gidemiyor.

Bunlara verilecek en güzel ders

Kim bu millete ders vermek istese, hemen eline döviz silahını alıyor. Kim bu milleti yönlendirmek istese, onlarda dövizi kullanıyor. Artık bunlara tarihi bir ders vermenin vakti geldi.

Ders vermek içinde, Başkan Erdoğan'ın yaptığı yastık altlarındaki döviz ve altınları bozduralım çağrısı önemli bir fırsattır. Ben bu çağrının, milletimiz nazarında hatrı sayılır bir karşılık bulacağını düşünüyorum.

Dostlarım, devir, üç beş kuruşun hesabını yapma devri değildir. Devir, Milletin onurunu kurtarma devridir. Devir, Paramızın değerini yükseltme devridir.