Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.60
Gram Altın
2390.64
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

31 Aralık 2021

Kılıçdaroğlu sen Erdoğan gibi olamazsın...

Değerli okurlarım, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir alışkanlık haline getirdiği Kapı ziyaretlerinden birini daha yaptı.

Anlaşılan, Kapılar beyefendiye büyük izzeti ikramda bulunuyorlar... Bu da, kendisinde bir alışkanlık haline geldi. Fırsat buldukça, bir Kurumun Kapısına koşuyor.

Buradan Kurum Kapılarına seslenmek istiyorum... Pek Muhterem Kapılar, Kemal beye bu kadar izzeti ikramda bulunmayın... Çünkü Kılıçdaroğlu, sizi ziyaret etmekten, ittifak işlerine vakit bulamıyor.

İşte bakın, ittifaklarının Cumhurbaşkanı adayı hâlâ belli değil... Belli olmadığı içinde, Kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapamıyorlar.

Siyaset bu kadar aşağı düşürülemez...

Değerli okurlar, bir TC. Vatandaşı olarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun baskına gider gibi Kurumların Kapısına dayanmasını kabullenemiyorum. Kimse kusura bakmasın, bu ülke muz cumhuriyeti değildir.

O nedenle, bu ülkenin siyasetçileri, doktorların kendi haline bıraktığı insanlar gibi davranamazlar.

Efendim, bu ülke, teamül ve gelenekleri olan köklü bir devlettir. Bu memleketin Bakanlarıyla nasıl görüşüleceği o kurallarda belirlenmiştir.

hem Milli Eğitim Bakanı ve diğer yetkililer, boş vakitleri olan birileri değiller ki, Kılıçdaroğlu'nu hazırolda beklesinler...

Eğer niyet düzgünse, özel kalemler iki makam için uygun bir zaman belirler ve görüşme yapılır.

Ama niyet düzgün değil... Niyet: Tribünlere oynamak... Birde, İBB Başkanlığındaki terör soruşturmasını perdelemek... Yani gündem değiştirmektir.

Gerçeği varken takliti etkili olmaz...

Kemal kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı olduğu günden beri, kendisini takip ediyorum. Bu takibim neticesinde, bende şu kanaat oluştu: Kemal bey, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özeniyor.

Konuyu uzatmama adına, size memleketin dört bir tarafında düzenlediği muhtar buluşmalarını örnek verebilirim.

Büyük ihtimalle, beyefendi karizmatik bir lider imajı vermek için, Kurumların Kapısına dayanmaya başladı.

Ama olmaz... Kırk fırın ekmek yesede, Kılıçdaroğlu'ndan karizmatik bir lider olmaz... Hele hele Kılıçdaroğlu Erdoğan gibi hiç olamaz...

Gönlünüzce geçecek bir 2022 yılı diliyorum.