Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 May 2024

Kobani olayları

Kobani olaylarında bazı suçsuz insanları da bu katliama dahil etmek isteyenler oldu. Hatta bazı yanlı yargı mensupları da hukuktan ziyade kendi hissiyatlarını bu olaya katarak böyle bir yanlışa çanak tuttu.

Suçsuz bir insanı yıllarca yargılamak, o insanın ve aile efradının yaşamına büyük bir darbe vurduğunu ancak yaşayanlar bilir.

HDP eski milletvekili Altan Tan da yıllarca yargılandıktan sonra beraat etti.

Halbuki eski HDP milletvekili Altan Tan katıldığı bütün TV programlarda hiç çekinmeden silahlı eyleme karşı olduğunu her zaman pervasızca dile getirmiştir. Hem de örgütün en güçlü olduğu dönemlerde. Buna tahammülü olmayan örgüt mensupları Altan Tan’ın hayatına kast etmek için fırsat kollamıştır. Bu hususu bildiğim için yazmak zorundayım.

Savcılar ve hakimler ta işin başından beri suçlu ile suçsuzu birbirinden ayırmalıdır. Hele mahkeme sonunda bu işi çözeriz demek büyük bir yanlıştır. Hatta bazı mahkeme hakim ve heyetleri bile bu gibi hallerde topu Yargıtay’a atarlar.

Savcılık ve hakimlik çok yüce bir meslektir. İşin başından beri haklı ile haksızı ayırmak zorundadır Her ne ise olan olmuş ve hesap Allah'a kalmıştır. En büyük tesellimiz bir gün mutlaka Adil-i Mutlak’ın adaleti tecelli edecektir. Çünkü Rabbim bütün delilleri en sağlam bir şekilde arşivinde saklamaktadır.

Allah hakkı hak bilen, batılı bilen bütün müminlerin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada Altan kardeşimize de geçmiş olsun diyelim.

Haydi kalın sağlıcakla.


 
VF kat sağ