Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2415.78
BIST 100
10267.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Aralık 2014

Köprüden sonra son çıkış 2

Pensilvanya ihanet çetesinin hıyanet ve kalleşlikleri bu denli faş olmasına rağmen hala ihanette ısrar etmektedir. Bunun için takiyye, iftira, bühtan, kalleşlik, iki veya çok yüzlülük vs. tüm alçaklıklara başvurmaktadır. Bu çetenin yönetim kadroları elbette bile bile taammüden bu hıyanetin içindedirler. Ancak hala yanlışta ısrar edenlerin büyük bir kısmı, iyi niyetli olup, cahillikleri ve gafletleri sebebiyle bu yanlışlara destek vermeye devam etmektedirler.

İşte belki fayda verir ümidiyle bu iyi niyetli kalabalıklara son bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Ola ki bu kardeşlerimiz ihanetleri, film fırıldakları görür de yanlışlarından vaz geçerler.

Gelin tövbe edin

u00b7 Resulullah (sav) ın, gah Türkçe olimpiyatlarında dans ve şarkı şölenlerini taltif için bu günah yerlerine geldiğini iddia ettiniz. Gah bir dizinin reytingi uğruna iğreti bir kamyonete bindirdiniz. Onun şahsı manevisine hakaretle itikadi günahlar işlediniz, tövbe edin.

u00b7 Bu ihanetlerinizi örtmek için, Pensilvenya haininin, peygamberle görüşüp istişare etmeden; bir karar almadığını, bir harekette bulunmadığını iddia ile peygamberi, ihanetlerinize perde etmeye çalıştınız, tövbe edin.

u00b7 Aynı hain daha da ileri giderek, (haşa) Allah (cc) la görüştüğünü, Allah (cc) ın kendisine, "Kainatı Resulullah (sav) ın hürmetine yarattım ama senin hürmetine devam ettiriyorum" dediğini iddia etti. Böylece gazabı ilahiyi celp etti tövbe edin.

u00b7 Ülkenin altını oyan, bir taraftan vatan millet Sakarya türküleri söylerken, diğer taraftan vatan aleyhinde Siyonizm ve haçlılarla gizli aşikar her türlü ihanet planlarına imza attınız tövbe edin.

u00b7 Kendi ülkenizin idarecilerine; firavun, Nemrut, Karun gibi nice hakaretler savurdunuz. Buna karşın, Sabra-Şatilla kasabı olarak nam salan, binlerce masum Filistinlinin katili olan Ariyel Şaron için "çığır açan lider" ifadesini kullandınız. Tövbe edin.

u00b7 Onca "haram yemeyiz" reklamlarını afra tafra yaptınız ama yıllarca her tür sınav sorularını çalıp taraftarlarınıza dağıtmak suretiyle on binlerce harama, hem de kul hakkına girdiğiniz ayan beyan ortaya çıktı. Tövbe edin.

u00b7 Çoğu yakın arkadaşınız olan nice bürokrat, idareci, amir, memur, öğretim görevlisi vs. insanı kumpas ve şantajlarla yerlerinden ettiniz. Onların yerine çetenizin elemanlarını yerleştirdiniz. Tövbe edin.

u00b7 Aynı kumpasları kendi ülkenizin başbakanına varıncaya kadar tüm idarecilerine kurguladınız. Halbuki Mavi Marmara için, "Otoriteden izin almalıydı" diyerek Siyonist işgalci[a1] , gasıp, cani İsrail'e meşrulaştırmıştınız. Tövbe edin.

u00b7 Ülkenizin en mahrem sırlarını çalarak, ülkenin ve ümmetin ezeli düşmanlarına servis yapmak suretiyle, ülkeniz aleyhine emsali görülmemiş casusluklar yaptınız. Tövbe edin

u00b7 Tapeler, şantajlar, montajların en gayri meşru olanlarına imza attınız. Bunun için insanların harimi ismetlerini çiğnediniz. Tövbe edin.

u00b7 Küresel ihanet planlarınıza dokunan tüm özel ve tüzel kişiliklere savaş açtınız. Bu kabilden olarak size çok yakın olan bazı cemaatler de olmak üzere nicelerine kumpaslar kurdunuz. Onlara akla hayale gelmedik iftiralar attınız. Sinsi planlar ve kalleşliklerle nicelerine terör örgütü görüntüsü kazandırıp yüzlercesini hapislere attırdınız, binlercesini mağdur ettiniz. Tövbe edin.

u00b7 Cemaatleşerek Allah (cc) ın dinine hizmet etmeyi suç haline dönüştürdünüz. Nice iyi niyetli fedakar Müslümanların, cemaat olmak buysa gereği yok diyerek, İslami çalışmalardan desteklerini çekmelerine sebep oldunuz. Tövbe edin.

u00b7 Binler, on binler hatta yüz binlerle insanları hayal kırıklığına ittiniz. Nicelerini ömür boyu fiili olarak, herhangi İslami bir organizasyonda çalışamayacak hale getirdiniz tövbe edin.

u00b7 Yardım organizasyonları, himmet geceleri vb. yollarlar miyar dolarlar topladınız. Ancak bununla nice Siyonist-haçlı lobileri, kurum, kuruluş ve şahısları yemlediniz. İnsanların "hizmet" aşkıyla gösterdikleri çabaları "hezimete" vesile kıldınız. Tövbe edin.

u00b7 Tüm bunları ve daha nice ihanetleri, tezgahları ve kalleşlikleri, ümmet ve vatan aleyhine yaptınız. Küresel derin güçlerle işbirliğine girdiniz. Onların yapamayacakları nice hainlikleri yaptınız. Zaman zaman suçüstü olduğunuzda da "ne yapalım davaya hizmet yolunda bazen böyle şeyler yapmak zorunludur" diyerek insanları aldattınız. Siz aslında ta en öncesinden bir ihanet zincirinin halkasıydınız. Ama bunu ustaca gizlediniz. Tövbe edin

Bilerek bu ihanetin parçası olanlara sözümüz yok. Ancak biliyor ve inanıyoruz ki hala bilmeden iyi niyetle bu ihanetin payandası olan nice insanlar var. İşte onlara sesleniyor ve köprüden önce son çıkışı kaçırmak üzeresiniz. Dönün ve tövbe edin. Bu küresel ihanet şebekesini destekçisi olmayın. Şu hadisleri yeniden değerlendirin. "Müminin ferasetinden korkun, çünkü o Allah (cc) ın nuruyla bakar." "Mümin bir delikten iki defa ısırılmaz." Selam ve duau2026