Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Kasım 2015

KÖTÜ KOMŞU

İçinden geçtiğimiz günleri tarih nasıl yazacak acaba.Yalanın, dolanın, ihanetin, hiyanetin bini bir para.İnsan nerede ise aklını kaybedecek.Son günlerde yaşananaların anlaşılması ve anlatılması oldukça zor. Sözün , yazının bittiği yerdeyiz.

Komşularla sıfır sorunlu bir ülkede yaşamayı hayal ederken sorunsuz komşumuzda sonunda yapacağını yaptı.Aklın ,mantığın, vicdanın, insafın sınırları dışına çıkarak kötünün kötüsü olmayı ,yapılmazı yapmayı yaparak buda olurmu denecek şeyi oldurdu.Ruyada görsek hayra yormayacağımız şeyler gerçek oldu.

Stratejik komşumuz olmuş ,iyilikten başka bir kötülüğümüzün olmadığı şu Rusyanın yaptığına bak.Yaptıklarını affetmek, içimize sindirmek mümkün değilken bizden özür bekiyormuş.Aman Allahım .Sen dünyanın gözü önünde utanma perdelerini tamamen yırtmışın. Her türlü ayıplı yerin ayan beyan meydanda arzı endam ediyor. Burnumuzun dibine tüm tahrik unsurlarınla gelerek sabrımızı tüketecek her ahlaksızlığı yapıyorsun. Haksızlığın, adaletin çivisinin çıktığı ülkelerde bile yüksek perdeden dillendirilirken bizden özür bekliyorsun.Pişkinliğin aymazlığın bu kadarına da pes yahu.

Televizyonlardan yediğin herzeleri izleyen insanların ruh sağlığını bozuyorsun.Son birkaç gündür kaygı düzeyi yüksekte olan epey bir dost yaşananlardan sağlıkları ile ilgi kaygılarında artma olduğunu belirtti. Hem kel hem fodulsun. Tüm dünyada nefret uyandıran bu davranışlarınla rekorlar kitabının esfele safilinde yerini alacak ve zülfü yare dokunmanın bedelini de mazlum insanların bedduaları ile ödeyeceksin.

Yeniden makalemin başlığına dönelim.Komşumuzun bize ve ümmete yaptığı bu son kötülükler aklımızı başımıza almamıza vesile olsun diyorum.Ülkemizin vefakar insanları cennet vatanımızda alternatif enerji kaynaklarını devletimizin teşviki ile el birliği gönül birliği yapıp damlatarak göl haline getirsinler.

Yer altı yer üstü neyimiz varsa iyi niyatlerimizin yüzü suyu hürmetine ortaya koyalım.Güneşimiz akarsuyumuz rüzgarımız biyolojik atıklarımız vs..Varımızı yoğumuzla kararak enerji bağımlılığından kurtulma seferberliğini bu son hadise başlatabilir. Rabbim hayır sadıklarımızda şer,şer sandıklarımızda hayır olabilir diyerek son noktayı koyuyor.Bundada bir hayır var inşallah.

Kaygı kontolünde sıkıntılı olan sevgili dostlar özellikle bugünlerde görüntülü ve yazılı basını yakından takip etmeyin. Yerli yabancı ihanet ortaklarının koalisyon yaptığı günlerdeyiz.İçimizdeki yerli hainler yabancılara rahmet okutuyor. İt izi at izi karışmış.Puslu günler geçinceye kadar habinallah diyelim.Sağlık ve mutluluk dileklerimle.