Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Kasım 2016

Kuklacilar Panikte

Batının fiilde olduğu gibi fikirde de haysiyetsiz ve ikiyüzlü olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bugün HDP'li vekillerin teröre verdikleri destekten dolayı tutuklanmalarına gösterdikleri tepki de aynı ikiyüzlülüğün tezahürüdür. Amerika ve Almanya öncülüğündeki Avrupa ve bir de Irak'taki İran çapulcuları Haşdi Şabi, Türkiye'ye HDP yöneticilerini terör suçundan tutukladığı için tepki gösterdi !..

Tepki gösterenlerin ortak noktası Türkiye özelinde bütün İslam Alemine ilelebet düşman olmaları. Kuklaları bir bir deşifre olup tasfiye edildiği için canhıraş bir şekilde saldırıyorlar.

Ne işgal- darbe girişimine ne vatan evlatlarını parçalayan bombalamalara ne teröre ne de yıllardır kan deryasına çevrilen coğrafyamızdaki hadiselere tepki göstermeyen ve bilakis bizzat zulmü yapan zalim soyu değil mi bunlar ?

Biz ne yaparsak yapalım kendi menfaatine olmadığı müddetçe Batının tavrı bize karşı hep olumsuz olacaktır.

Basiretli Müslüman Kürt halkının, hendek siyaseti, özerklik rezaleti ve fetö işgal girişimine karşı gösterdiği tavırdan ders alması gereken HDP, sırtını Türkiye düşmanlarına dayamanın güvenciyle ülkeyi kaosa sürükleme faaliyetine devam ederek hangi safta durduğunu göstermiş oldu.

Elbette ki bunun bir bedeli olacaktır.

Emperyalizmin özgürlük vaadi ile dinine milletine topraklarina ve coğrafyasına ihanet yoluna giren ilk yapı da değil PKK. Biz bu tecrübeyi son yüzyıldır zaten yaşıyorduk. Tam da bu prangalardan kurtulma sürecine girdiğimiz dönemde yeni piyonlarla yeni planlarını uygulama çabasına girdi düşman.

İmparatorluğun yıkılıp hilafetin kaldırıldığı ve neticede emperyalist güçlerin çölde kum üzerine çizerek sınırlarını belirleyip atadıkları kuklalar eliyle sömürdükleri İslam coğrafyası, diriliş ruhunu kuşanmaya başlamıştır. Bu ruhu dize getirme operasyonudur yaşananlar.HDP-PKK meselesini aynı Fetö gibi, Musul ve Halep'de yaşananlardan bağımsız düşünülemeyip Türkiye üzerinden Müslüman coğrafyanın bağımsızlık çabasını akamete uğratma saldırısı olarak görmeliyiz.

Fakat bütün saldırıları boşa düşürüyor Rabbim.

Kuklaları tasfiye edilen Batı panikte. İçimizde kalan son ihanet odaklarından medet beklerken içimizdeki hainler de Batıdan yardım isteme sefilliğiyle zilleti yaşar hale geldiler.

Artık su yatağında ilerliyor. Ya olacağız yahut yok olacağız. Rabbim vatanı milleti ve ümmeti muhafaza etsin. Kafir zalim ve hainlere fırsat vermesin.