Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Haziran 2018

Kürtler Cumhur İttifakını neden destekleyecek?

Türkiye tarihinin en önemli seçimleri yapılıyor. 24 Haziran seçimleri, Türkiye tarihinin en önemli seçimleridir. Yeni bir sisteme geçiyoruz. Cumhur İttifakı ile; eski Türkiye dönemini kapatıp, yeni Türkiye'yi geliştirip, Süper TÜRKİYE'ye doğru gideceğiz. 24 Haziran seçimleriyle, Süper Türkiye yolunu açacağız. Yeni Türkiye kuruldu. Artık yeni bir (düzen/nizam) dünya kurmanın zamanı gelmiştir. Bu yeni dünyanın lideri elbette, Türkiye olacaktır. Yani Türklerin ve Kürtlerin devleti olan Türkiye. Türk-Kürt kardeşliği ve birliğiyle, Süper Türkiye'nin kuracağı ADİL yeni bir dünya ve yeni bir dünya düzenine doğru gidiyoruz.

Seçimin kaderini de büyük ölçüde Kürt oyları belirleyecek. Eski Türkiye dönemini kapatmaya ve süper Türkiye yolunu açmaya, büyük ölçüde Kürtler karar verecek. Kütlerin, ERDOĞAN ve AK Parti'ye, Cumhur ittifakına olan muazzam desteği belirleyecek.

Cumhur İttifakı demek, Anadolu İttifakı demektir. Anadolu İttifakı; AK Parti, Kürtler, MHP, BBP,u2026 HÜDA-PAR tabanı, Saadet Partisi tabanı demektir. Anadolu/Cumhur İttifakı, Kürtlerden şaşırtıcı ve muazzam bir destek alacaktır. Cumhur İttifakı'nın, Kürtlerle ilgili handikapları olarak görülen gelişmeler ise, çok çok abartılmaktadır.

Bu handikaplar;

1. Barzani referandumu: Barzani; çok acele ederek, Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini beklemedi ve referandumu yüzüne gözüne bulaştırdı. Türkiye'yi dinlemedi ve kaybetti. Türkiye yerine İsrail'i ve İsrail'in dostlarını dinleyerek Türkiye'yi küçümsedi.

2. Afrin Harekatı: Türkiye, Afrin'deki bütün Kürtleri ve diğer mazlum halkları; PKK'nın ortakları ABD-İsrail gibi güçlerden ve PKK'nın zulmünden kurtardı.

3. MHP - AK Parti İttifakı: MHP'nin Kürtlere zararı sıfır, PKK'nın ise sayısızdır. MHP mi Kürtlere ve Kürtlerin dini olan İSLAM'a yakın, yoksa PKK (HDP)' mı? Kürtler bunun farkındadır. MHP şu ana kadar Cumhur İttifakı'na zarar verebilecek ciddi bir hata da yapmadı.

Bu 3 sebep, elbette seçim sonuçları üzerinde etkili olacaktır. Ama, bu etkenler ciddi bir sonuç doğurmayacaktır. Bunlar PKK (HDP) yandaşlarının propagandasından öteye gitmez. Kürtler artık eski Kürtler değil. Kürtler 24 Haziran seçimleriyle, şimdiye kadar ki en rahat seçimlerini yaşayacaktır. PKK silahlarının baskısının oluşturduğu etki hala tam aşılabilmiş değil. Bunun tam olarak aşılması da uzun bir zaman alacaktır. Yine de eskiye nazaran, güvenlik endişesi daha azdır. HDP (PKK)'nin alacağı oylar, seçime giren bütün partiler arasında az-çok dağılacaktır. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, HÜDA-PAR, Saadet Partisi,u2026 bölgede, daha önce HDP'ye giden oyları büyük ölçüde alacaklardır. Kürt Halkı, 24 Haziran seçimlerini, PKK (HDP)'dan kurtulma fırsatı olarak değerlendirecektir, değerlendirmelidir. Bu son derece önemli ve büyük bir fırsattır.

Kürtler, ERDOĞAN ve AK Parti'yi neden destekleyecek?

Geçen hafta Mehmet ÇEK abimiz, Kürtlerin AK Parti'yi neden destekleyeceğini kısaca özetlemişti. Genişleterek devam ediyoruz.

Kürt Halkının AK Parti'yi desteklemesi için, Tek bir neden bile yeterli aslında. Ama, sayısız sebep sayılabilir. Erdoğan ve AK Parti; Kürtleri, PKK'dan büyük ölçüde kurtardı. Bu bile tek başına yeterlidir. Kürtlerin AK Parti ve ERDOĞAN'ı desteklemesi için.

Diğer sebeplere gelince,

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, dünya mazlumlarına sahip çıktığı için, yeni ve daha ADİL bir dünya (düzeni) kuracağı için, İsrail'e One Minute dediği için, dünya 5'ten büyüktür deme cesareti göstererek, emperyalist güçlere meydan okuyabildiği için, 15 Temmuz FETÖ darbesinde Türkiye'yi, bölünüp paramparça olmaktan kurtardığı için, destekleyecek. ERDOĞAN, dünyaya One Minute dedi, VAN (Kürtler) da, PKK ve yandaşlarına VAN Minute diyecek ve Kürtler Cumhur İttifakına muazzam bir destek verecek.

***

Kürtler,

ERDOĞAN ve AK Parti; Kürtleri PKK'dan, Alevileri DHKP-C'den, dindarları IŞİD/DEAŞ'den, Cemaat'i FETÖ'den, işadamlarını mafyadan kurtardığı için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Bediüzzaman Saidi Nursi hazretlerinin vasiyetini yerine getirdiği için. Bediüzzaman Said Nursi'nin gayeleri arasında, Risale-i Nur'ların Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından neşredilmesi de bulunuyordu. Diyanet İşleri Başkanlığı Risale-i Nur Külliyatı'nın önemli eserlerinden İşaratü'l-İ'caz adlı tefsirin basımını yaptı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan eserin üzerine, "Merhum Üstadımızın arzularının yerine getirilmiş olmasının huzuru içindeyiz. Devamı niyetiyleu2026" yazarak eseri Bediüzzaman'ın talebelerine takdim ettiği için destekleyecek.

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, İnkar ve asimilasyon politikalarını sonlandırdığı için, anadillerinin önündeki engelleri kaldırdığı için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Kamuda Kürtçe personel, Kürtçe hizmetler, Kürtçe tercüman ve Kürtçe çağrı merkezleri devrimlerini gerçekleştirdiği için, anadilde propaganda hakkını getirdiği için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, milli eğitim müfredatında Kürtçe seçmeli ders uygulamasını başlattığı için, Özel okullarda Kürtçe anadilde eğitim hakkı getirdiği için, çocuklarımıza anadilimizden isim vermenin önündeki yasakları kaldırdığı için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, yerleşim birimlerine Kürtçe orijinal isimlerinin iadesi hakkı, Kürtçe kurslar,u2026 için, Türkçe dışındaki dillerde yayınla ilgili sınırlamayı kaldırdığı için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, devlet televizyonundan 24 saat Kürtçe yayını bir hak olarak başlattığı için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Kürtçe oyunlar sahnelenmesinin önündeki engelleri kaldırdığı için, Kürtçe ve Kürt edebiyatının önde gelen eserlerini, Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla yayınlamayı başlattığı için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından Kürtçe tiyatro oyunları sahnelenmeye başlandığı için, Üniversitelerimizde Kürt Dili ve Edebiyatı bölümleri açıldığı için, Kürtçe enstitüler kurulmasına izin verdiği için destekleyecek

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, cezaevlerindeki insanlara yakınlarıyla anadillerinde konuşma hakkı tanıdığı için, mahkemelerde anadilde savunma hakkı tanıdığı için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, parti kapatmalarını sona erdirdiği için, destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, yasaklı Kürtçe harfleri serbest bıraktığı için, Türk Dil Kurumu tarafından Türkçe-Kürtçe, Kürtçe-Türkçe sözlükler hazırlattığı için, destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, köy yakmaları, köy boşaltmaları, faili meçhulleri tarihe gömdüğü için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere, bütün devlet kurumlarının internet sayfalarından Kürtçe duyurular başlattığı için, destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Kürtçe Kur'an-ı Kerim mealini basıp dağıtılmaya başladığı için, bölgedeki 'mele'leri (yerel din adamları) devlet tarafından 'din görevlisi' olarak istihdam ettiği için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Din ve inanç özgürlüğünü güvence altına aldığı için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Yıllar sonra yayla ve meraların kullanımına ilişkin yasakları kaldırıldığı için, destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, olağanüstü dönemlerde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını kaybetmiş olanlara yeniden vatandaşlık hakkı verdiği için, geçmiş yıllarda terör nedeniyle veya terörle mücadele sonucunda zarar gören kişilerin zararlarını karşıladığı için, destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, işkence ve kötü muameleyi sıfırladığı için, destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, kılık kıyafet üzerindeki bütün yasakları kaldırdığı için destekleyecek.

***
Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, En büyük zararını Kürtlerin gördüğü derin ve paralel yapıları bitirdiği için, destekleyecek

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, şehirlerin girişlerinde "Hun Bi Xer Hatin Bajare Me" tabelalarıyla karşılandığımız için, bölgede sağlanan kalıcı huzur ve güven ortamı için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, esnafın zor durumda kaldığı devri kapatıp, yerine ekonomik canlılığın olduğu, yatırımların yapıldığı, fabrikaların açıldığı, bölgede turizmin geliştiği, yaşam kalitesinin arttığı bir devri açtığı için destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Kürtleri ADAM yerine koyduğu için, destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, Kürtlere kardeşim dediği için, "yaratılanı severim Yaradan'dan ötürü" dediği için destekleyecek.

***

Kürtler; son 16 yıldır, AK Parti ve ERDOĞAN'ın, onlar için neler yaptığını çok çok iyi bildiği için, ERDOĞAN, AK Parti ve Cumhur İttifakını destekleyecek.

***

Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, binlerce yeni okul, yüzlerce yeni hastane, binlerce kilometre otoyol, parklar, sosyal tesisler, barajlar, tüneller, köprüler, havalimanları diktiği için, İşsizlik maaşı, engelli maaşı, yakacak ve barınma yardımları, şartlı eğitim yardımı, ücretsiz ders kitapları, yaşlı bakım aylıkları, dul maaşları, muhtaç asker çocuğu yardımı, öksüz ve yetim yardımı, doğum yardımı, dağıtılan sosyal konutlar, evde sağlık hizmetleri için destekleyecek.

***

VAN neden ERDOĞAN ve AK Parti'ye oy vermesin?

ERDOĞAN ve AK Parti, depremde yıkılan VAN'dan yeni bir VAN yaptığı için mi?

Cizre, Sur, Lice, Silvan, Silopi, İdil, Derik, Dargeçit, Varto, Yüksekova, Nusaybin, Hakkari, Şırnak, u2026. PKK'nın hendeklerle yıktığı, ERDOĞAN ve AK Parti'nin yaptığı şehirler. Bu şehirler, PKK tarafından yıkıldı, AK Parti ve ERDOĞAN tarafından ise yapıldı. Bu şehirler, AK Parti tarafından yeniden yapıldığı için mi, AK Parti'ye oy vermeyecek.

PKK öldürüp yakıp-yıkıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yaşatıp yapıyor

PKK, evleri yakıp yıkıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yapıyor.

PKK, camileri yakıp yakıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yapıyor.

PKK, parkları yakıp yakıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yapıyor.

PKK, camileri yakıp yakıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yapıyor.

PKK, yolları yıkıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yapıyor.

PKK, köprüleri yakıp yakıyor, AK Parti ve ERDOĞAN yapıyor.

PKK, öldürüyor, AK Parti ve ERDOĞAN yaşatıyor.

PKK; öldürmeyi, yakıp-yıkmayı hiç bırakmadı ve bırakmayacak da.

AK Parti ve ERDOĞAN da yapmayı-yaşatmayı bırakmadı ve bırakmayacak.

Yakıp yıkan mı, yapıp yaşatan mı kazanır?

İşte Kürtler;

ERDOĞAN ve AK Parti, yapıp yaşattığı için destekleyecek.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Kürtler HDP (PKK)'ye neden oy vermeyecek?

Kürtlerin HDP (PKK)'ye oy vermesi tek bir neden dahi yoktur. Zira yıllardır Kürtler, PKK yüzünden büyük bedeller ödüyor. PKK ortaya çıkartıldığı günden beridir, Kürtlerle ve Kürtlerin devleti olan Türkiye ile savaştırılmaktadır. PKK, emperyalist güçlerin bir taşeronu olarak, yıllardır kardeşi kardeşe öldürtmektedir.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtleri; İSLAM'dan, dininden, inancından uzaklaştırmayı bir strateji olarak belirlediği için.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; PKK, Kürtlerin başına gelen tarihin en büyük felaketi olduğu için.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Saddam yüzünden 5 bin Kürt öldü, Abdullah ÖCALAN ve PKK yüzünden 40 binden fazla Kürt öldü. PKK, Saddam'dan bile daha fazla Kürtlere zarar verdiği için.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; PKK ABD askeri olup, Kürtlerin devleti Türkiye ile savaştığı için.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; PKK ABD askeri olup, Kürtlerin ordusu TSK ile savaştığı için.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Beşikteki çocukları bile öldürdüğü için.

***

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler ALLAH diyor, PKK Komünizm diyor.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler İSLAM diyor, HDP (PKK) Zerdüştlük diyor.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler Kuran diyor, HDP/PKK Avesta diyor.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler Hz. Muhammed (S.A.V.) diyor, HDP/PKK Zerdüşt diyor.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler İSLAM Dünyası diyor, HDP/PKK ABD-İsrail diyor.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler Selahaddin Eyyubi PKK diyor, HDP/PKK Abdullah ÖCALAN diyor

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; Kürtler kardeşlik, PKK bölücülük ve düşmanlık diyor.

***

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; PKK on binlerce insanı öldürdü.

Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; HDP (PKK), 100 üzerinde belediyesi ve 81 milletvekili varken bile hala silahta ısrar ederek barış ve çözüm sürecini bitirdi.
Kürtler HDP (PKK)'ye oy vermeyecek çünkü; HDP (PKK), 6-7 Ekim tarihlerinde, i Kobane'yi bahane ederek sokakları kana bulayıp, suçsuz, savunmasız, masum sivilleri, insanları linç ettirdi.

Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK sokaklarımıza hendekler kazıp, bombalar döşediği için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK hastaneleri, okulları yaktığı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK evlerimizi başımıza yıktığınız için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK yüz binlerce Kürdü göç yollarına düşürdüğü için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK esnafa zorla kepenk kapattırdığı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKk zorla okul boykotları yaptırdığı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK camilerimizi hunharca yakıp yıktığı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK'nın kurduğu sözde mahkemelerle adaletsiz yargılamalara muhatap olduğu için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK'nın illegal sözde asayiş birimlerinin zulümlerine maruz kaldığı için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK'nın zorla haraç toplamalarına maruz kaldığı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK şehirlerin orta yerlerinde canlı bombalarla sivil katliamları yaptığı için desteklemeyecek
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK Diyarbakır'da 3 yaşındaki bebeği 1.5 ton bombayla havaya uçurduğu için desteklemeyecek
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK, Kürtleri; Kobane'de, Afrin'de, Rojava'da, Şengal'de ateşler içinde bırakıp perişan ettiği için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK yüzünden Akdeniz'de, cesetleri kıyıya vuran Kürt çocukları için, AYLAN BEBEK için, AYLAN'ın hatırı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK Dürümlü'de 15 köylüyü 16 ton bombayla havaya uçurduğu için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK Amerika'nın taşeronluğuna soyunup sınırlarımıza dikildiği, güvenliğimizi tehdit ettiği için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK; Kilis'e, Antep'e, Urfa'ya, diğer şehirlerimize roketatarlar yağdırdığı için desteklemeyecek.
Kürtler HDP (PKK)'yi, Dışarıda ABD - İSRAİL, içeride Türk Solunun en marjinal kesimleri ve CHP ile iş tuttuğu için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, ADALET yerine suç işleme özgürlüğü istediğiniz için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, Eski Türkiye'de kaldığı için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK bu ülkede; günahsız insanları, Kürt olmaktan başka günahı olmayan insanları, sırf istemediğiniz bir siyasi partide, yani sırf AK Parti'de görev yapıyorlar diye, savunmasız, sivil siyasetçileri öldürdüğü için desteklemeyecek.

PKK bugüne kadar, sayısız vahşetler yaptı. Sayısız katliamlar yaptı.

Sadece 2016 yılı içerisindeki birkaç PKK vahşeti bile ibret vericidir.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 16 Mayıs 2016'da Ak Parti Şırnak Yerel Yönetimler Başkanı Ali KILINÇ PKK tarafından öldürüldüğü için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 19 Mayıs 2016'da, Ak Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanlığı Basın Sorumlusu Umut AYDIN PKK tarafından öldürüldüğü için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 16 Mayıs 2016, PKK'nın son büyük sivil katliamı olan: Diyarbakır'ın Sur ilçesi Dürümlü mezrasındaki 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 23 kişinin yaralandığı katliamı yaptığı için desteklemeyecek. Jandarma kayıtlarına göre, Dürümlü katliamında; 13 kişiden geriye kalan doku parçalarının toplam ağırlığı 60 kilogram. Bunun için mi Kürtler sizi destekleyecek?

Kürtler HDP (PKK)'yi, 13 Ağustos 2016'da, Ak Parti Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı Naci ADIYAMAN, PKK tarafından öldürüldüğü için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde eski korucu derneği başkanının oğlu ve AK Parti üyesi Menderes ÖZER (29), 1 Eylül 2016'da PKK tarafından aracından indirilerek kaçırıldıktan sonra öldürüldüğü için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 14 Eylül 2016'da, Ak Parti Hakkari birinci sıra milletvekili adayı Ahmet BUDAK PKK tarafından öldürüldüğü için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 9 Ekim 2016'da, Ak Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın MUŞTU, evinde çocuklarının gözü önünde PKK tarafından katledildiği için, desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 10 Ekim 2016'da, Diyarbakır Ak Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan AKTERT, silahlı saldırıda PKK tarafından öldürüldüğü için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, Kürtlere işkence yapan, Kürtleri ezen o 80'li, 90'li yılların devletinin yerini aldığı için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, DBP belediyeleri üzerinden, Kürtlerin hakkı olan paraları halka hizmet etmek yerine, PKK'ya aktardıkları için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, Yasin BÖRÜ ve arkadaşlarını katlederek, tarihe bir kara leke olarak geçtiği için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, Kendi dışınızdaki hiç kimseye hayat hakkı tanımadığı için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, 53 insanın ölümüne sebep olan ve suç işleme özgürlüğü isteyen, hapisteki PKK'li ama, şirin çocuk numarası yapan Selahattin DEMİRTAŞ'ı aday göstererek, provokasyon yaptığınız için desteklemeyecek.

Kürtler HDP (PKK)'yi, PKK'nın FETÖ darbesine zemin hazırlamak için kazdığı hendekleri desteklediği için, FETÖ ile işbirliği yaptığı için desteklemeyecek.

Kürtler HDP'yi, HDP = PKK olduğu için desteklemeyecek.

Her şeyden önemlisi Kürtler, PKK'nın işlediği cinayetlere ortak olmamak için, HDP'yi desteklemeyecek.

***

PKK sayesinde, Kürt Halkı için olumlu manada gerçekleşmiş olan hiç bir şey yoktur. Tam tersine, 4 bine yakın köy, güvenlik gerekçesiyle PKK yüzünden yakılıp, yıkılıp, boşaltılmıştır. Binlerce faili meçhul PKK yüzünden olmuştur. Aynı zamanda PKK'nın faili meçhulleri derin yapılardan da fazladır. 40 binin üzerinde insanımızı, PKK yüzünden kaybetmişiz. Milyonun üzerinde insanımız, PKK yüzünden, yerinden, yurdundan göç etmek zorunda kalmıştır ve perişan olmuştur. Binlerce çocuk, binlerce kadın, binlerce genç Kürt evladı, PKK yüzünden hapislerde ve mağaralarda çürümektedir.

Kürtler HDP (PKK)'yi, bunlara sebep olduğu için mi destekleyecek yani?... Dünya üzerinde Kürtlere PKK'dan daha fazla zar veren bir yapı var mıdır?

***

PKK yüzünden bedel ödeyenler

FETÖ yüzünden bedel ödeyenler

Suç işleme özgürlüğü mü istiyorsunuz? Ortak olduğunuz suçlardan dolayı Kürtlerden, sizin faturanızı ERDOĞAN'a ödetmesini mi istiyorsunuz? Kürtler sizin faturanızı neden ERDOĞAN ve AK Parti'ye ödetsin?

***

PKK (HDP); Amerika (ABD) ile, İsrail ile, Fransa ile,u2026 bilumum bütün emperyalist ülkelerle ittifak yapsın, ondan sonra 'AK Parti ile MHP ittifak yapıyor oy vermeyin' desin öyle mi?

Amerika (ABD), İsrail mi Kürtlerin dostu, yoksa MHP mi? Siz (PKK/HDP) mi Kürtlerin dostusunuz, MHP mi?

Siz mi (PKK/HDP) Kürtlere zarar veriyorsun, yoksa MHP mi? Amerika (ABD) - İsrail mi Kürtlere zarar veriyor, yoksa MHP mi? PKK mı Kürtlere yakın yoksa Devlet BAHÇELİ ve MHP mi?

Amerika ile İsrail ile işbirlikçilik yap, Kürtleri de; kendi devletleri ile işbirlikçilik yapmakla suçla, öyle mi?

Git ABD - İsrail'e ajanlık yap, AK Parti'yi destekleyen kürlere de ajan - işbirlikçi de, öyle mi?

ABD - İsrail'in verdiği silahlarla, Kürtlerin devleti olan Türkiye ile savaş, ABD'den silah alıp kardeşlerini öldür, sonrada Kürtlere: 'oylarınızı makarnaya, kömüre satıyorsunuz' de, öyle mi?

Peki siz (PKK) kendinizi, Amerika (ABD) - İsrail'e neye karşılık satıyorsunuz?

Kürtler bunu göremeyecek kadar aptal, öyle mi? Gerçekten öyle mi zannediyorsunuz? ABD ile yaptığınız işbirliğinin Kürtler tarafından bilinmediğini, görünmediğini mi zannediyorsunuz?

Bir oy HDP'ye bir oy DEMİRTAŞ'a diyorsunuz. Kürtler, "O" bir oyun; PKK üzerinden, İsrail'in Arz-ı Mevud hedefine gideceğini bilmiyor mu sanıyorsunuz?

HDP'ye bir oy vermek demek; İslam coğrafyasının kalbine 2. İsrail hançeri saplamak demek değil midir?

HDP'ye bir oy oy vermek demek; Türkiye'nin Suriye gibi parçalanmasına zemin hazırlamak demek değil midir?

Kürtler; kendi devletleri olan Türkiye'nin, Suriye gibi parçalanmasına yol açar mı? Kürtler buna izin verir mi? Kürtleri APTAL yerine koyduğunuzun farkında mısınız?

TÜRKİYE'nin Suriye gibi derinleşmiş bir iç savaş yaşamasını istediğinizi biliyoruz. Kürtlerin, Batı illerinden; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Muğla, Antalya, Mersin, Adana, Kocaeli, Trabzon,u2026 Konya'dan, Doğu illerine; Van, Diyarbakır, Şırnak,u2026 Hakkari'ye sürülmesini istediğinizi ve bunu da planladığınızı biliyoruz. Türkiye'nin yönetilemez ve yaşatılamaz bir duruma gelmesini istediğinizi ve planladığınızı Kürtler bilmiyor mu sanıyorsunuz?.

***

Türkiye'ye, Kürtlerin devletine karşı savaşmayı bırakın. Silahlarınızı bırakın ve Türkiye'ye teslim olun. Komünist halinizle; emperyalist, kapitalist,u2026 ABD'ye, İsrail'e teslim olacağınıza, Kürtlerin en büyük devleti olan Türkiye'ye teslim olun. Geçiş aşaması olarak, önce Kandil'e çekilin ve sonra tamamen silah bırakın. Bütün Kürtlerin isteği, istediği de budur. Kürtleri dinleyin; ABD'yi, İsrail'i, İngiltere'yi, Rusya'yı, Almanya'yı,u2026 dinlemeyin.

Bugüne kadar, neredeyse 100 bin insanın ölümüne sebep oldunuz, yakılan-yıkılan köyler, şehirler,u2026 Binlerce faili meçhul,u2026 hep sizin yüzünüzden oldu. Zindanlarda, mağaralarda,u2026 çürüyenlerin müsebbibi de sizlersiniz. Kürtlere çok ağır bir bedel ödettiniz, ödettiğiniz bedel üzerinden tepişiyorsunuz. Kürtler sizin yüzünüzden büyük bedeller ödedi ve hala bedel ödemeye de devam ediyorlar.

PKK'ya, "silah bırak" diyoruz, bedel ödedik diyorsunuz. İddia ettiğiniz bu bedelin, bedellerin,u2026 sizin yüzünüzden ödendiğini, bal gibide biliyorsunuz.

Bir Kürt olarak; benim adıma KAN döktüğünü iddia eden, PKK terör örgütüne, Kandile çekil!... ve silah bırak!... diyorum.

PKK'ya; benim TEK ülkem, TEK devletim olan Türkiye'ye karşı, emperyalistlerle işbirliğinden vazgeç ve benim devletime (TÜRKİYE) "TESLİM OL" çağrısı yapıyorum.

Bu savaş, Kürtlerin savaşı değil. Emperyalist ABD ve işbirlikçilerinin, İSLAM (Anadolu) dünyasını bölme (Hilal-Haçlı) savaşıdır. Bu savaşı da kazanamazsınız. Kürtlere zarar vermekten başka hiçbir işe de yaramıyorsunuz.

Afrin, Kobani, Haseke, Cizire,u2026 kısacası, Suriye'yi tamamen terk edin ve Kandile çekilin. Kürtlerin anasını ağlatmaktan başka, hiç bir şeye yaramadınız bugüne kadar. Bari sivil halk zarar görmesin. Bu savaşı kazanamazsınız. Kürtlerin devleti olan Türkiye ile savaşarak, Kürtlerle savaşarak,u2026 kazanabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Beyninizi, ABD'ye, İsrail'e kiralamaktan vazgeçin artık. Ayaklarınız; Kürt, Alevi, Ermeni,u2026 olabilir ama, beyniniz tamamen ABD, İsrail,u2026 Yanlışınızı kabul edin artık. ABD, İsrail,u2026 gibi emperyalist güçlerin pençesinden kendinizi kurtarın. ABD ve işbirlikçilerinden kurtulmak için, Türkiye'den yardım isteyin. Kandil'e çekilin ve Ay Yıldızlı AL Bayrağımızı, Kandil'in tepesine dikin. İnsanlığa ve en çok da Kürtlere, bugüne kadar çektirdiğiniz acılardan dolayı da ÖZÜR DİLEYİN

TSK; hepimizin çocuklarının askerlik yaptığı MİLLİ ordumuzdur. PKK'ya çocuklarımızı gönderip, kendi çocuklarını da TSK'ya asker olarak gönderen, kendi çocuklarını özel okullara gönderen,u2026 HDP yöneticilerinin, milletvekillerinin,u2026 varlığını da biliyorsunuz. Öyle değil mi?

TSK; Peygamber (Mehmetçik) ocağıdır.

TSK; Ertuğrul Gazi, Selahaddin Eyyubi, Fatih, Kanuni, Yavuz, Abdülhamid, Gazi Mustafa Kemal,u2026 ordusudur.

TSK; Bütün Anadolu (Türk, Kürt, Türkmen, Yörük, Tatar, Zaza, Arap, Çerkez, Boşnak, Arnavut, Laz, Gürcü, Sırp (Sırp Müslümanlar var), Pomak, Azeri, Terekeme, Roman, Rum, Ermeni, Süryani, Yahudi, Keldani, Alevi, Sünni,u2026..") halklarının ordusudur.

Kısacası, TSK; İSLAM (Anadolu) ordusudur.

Bizi; yani Anadolu'yu (Türk, Kürt, Türkmen, Yörük, Tatar, Zaza, Arap, Çerkez, Boşnak, Arnavut, Laz, Gürcü, Sırp (Sırp Müslümanlar var), Pomak, Azeri, Terekeme, Roman, Rum, Ermeni, Süryani, Yahudi, Keldani, Alevi, Sünni,u2026..") asla ve asla yenemezsiniz.

Bizi, ABD desteği ile; Suriye'deki kardeş kavgası/savaşı gibi, Türk-Kürt savaşına sürüklemeye çalıştığınızı biliyoruz. İşbirlikçi ve ihanet içinde olduğunuzu biliyoruz. Çözüm sürecini bitirdiğinizi biliyoruz. 15 Temmuz darbesinin zeminini oluşturmak için, hendekler kazdığınızı biliyoruz. Türkiye'yi Suriye gibi bölmek, parçalamak,u2026 istediğinizi biliyoruz. Emperyalist ABD, İsrail,u2026 maşası olduğunuzu biliyoruz. Emperyalist ülkelerden (ABD,u2026) silah aldığınızı, emperyalist ülkelerden destek aldığınızı biliyoruz. Eridiğinizi, marjinalleştiğinizi ve ABD'nin sizi diriltmeye çalıştığını biliyoruz. Erdoğan'ın; emperyalizme karşı çıktığı için, BOP'u çökerttiği için,u2026 hedefinizde olduğunu biliyoruz. İsrail'in güvenliği için nöbet tuttuğunuzu biliyoruz. İsrail'in "Gargat Ağacı" olmaya çalıştığınızı biliyoruz. ABD'nin emperyalist emelleri için savaştığınızı biliyoruz. Türk-Kürt kardeşliğinin düşmanı olduğunuzu biliyoruz. ABD Komünistleri olduğunuzu biliyoruz. IŞİD/DEAŞ ile ortak olduğunuzu biliyoruz. Eroin tüccarı olduğunuzu, eroinle, uyuşturucu ile insanları zehirlediğinizi biliyoruz. Bizim gibileri işbirlikçi olarak suçlayıp, ABD, İsrail,u2026 gibi ülkelerle işbirlikçilik yaptığınızı biliyoruz. Demokrat olmadığınızı, faşist olduğunuzu biliyoruz. Burseya Dağı mevzilerini; Kürtlerden topladığınız haraçlarla, ESED (Halep) bölgesinde, Fransa'nın Halep'teki çimento fabrikasında, Alman mühendislerinin projeleriyle, ABD tırları ve vinçleri ile taşıyarak, yaptığınızı biliyoruz. Şimdi bunlar (ABD, Suriye/ESED, Fransa,...) Kürtlerin dostu mu?

Hepsinden önemlisi, İSLAM düşmanı olduğunuzu, çok iyi biliyoruz.

Kullanılan bir maşa olduğunuzu biliyorsunuz. Rex Tillerson'ın; Türkiye'ye, PKK'yı, (daha önce yaptıkları Barzani-Talabani çatışması gibi), 2'ye (PKK-PYD) bölüp, birbirleriyle savaştıralım teklifinde bile bulunduğunu ve ABD tarafından kullanıldığınızı biliyorsunuz. Bir devlet kuramazsınız. Barzani de sizin yüzünüzden devletleşemedi. Bunu da biliyorsunuz. Bu savaşı kazanamazsınız. Çünkü haksızsınız. Ve hepsinden önemlisi,

Kürtlerin sizi desteklemeyeceğini ve kaybedeceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

PKK, Kürt'tür demek, Kürtlere hakarettir. PKK, Kürtlere atılan bir iftiradır. PKK, Kürtlere sürülen en büyük lekedir.

PKK, Kürtleri temsil edecekse, ben ve bütün Kürtler, o Kürtlükten İSTİFA ediyoruz.

Kürtler; çocuklarını PKK'ya değil, PKK ile savaşan TSK'ya (asker olarak) gönderiyorlar. Bugüne kadar hiçbir Kürt, çocuğunu PKK'ya göndermemiştir, bundan sonra da göndermez.

Kürtler; ALLAH ALLAH diyen, parmaklarında zikirmatik taşıyan,u2026 kendi çocuklarını, kendi askerlerini,u2026 bırakıp sizleri desteklemez. Kürtler; ABD, İsrail,u2026 maşası olanları desteklemez. Kürtler; kendi ülkeleri (Türkiye), devletleri ile savaşan hiçbir (PKK/PYD,u2026) gücü desteklemez.

İSLAM ordusunu, 1 buçuk milyar Müslümanın dua ettiği,u2026 Malazgirt, Çanakkale, 15 Temmuz, Osmanlı,u2026 Anadolu ruhuyla hareket eden bir Türkiye'yi yenemezsiniz. Vasiyetinde; anamı babamı hacca gönderin diyen bir askerin ordusunu yenemezsiniz, hiç kimse hiçbir güç de yenemez. Türkün , Kürdün milli ordusunu yenemezsiniz. Kendinize gelin. Aynı camide ibadet eden, aynı cephede birlikte savaşan; Türkü, Kürdü,u2026 yenemezsiniz. Parmağında zikirmatikle cephede savaşan askerin ordusunu yenemezsiniz. Zerdüşt ocağı, Muhammed (S.A.V.)'in ordusunu (Mehmetçik) yenemez.

ÖSO, Suriye Kürtlerinin de ordusudur. PKK'ya ihtiyaç yoktur. Kürtlerin PKK'ya ihtiyacı, hiçbir zaman olmadı hiçbir zaman da olmayacaktır.

Kürtler; 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkenin (T.C.) vatandaşlarıdır. Kürtler zaten Akdeniz'e çıkıyorlar. Hatta Akdeniz'de; uğruna şehit ve gazi oldukları, Kıbrıs gibi bir adaları bile var. Kürtler zaten binlerce yıldır, Osmanlı ile, Piri Reis,u2026 ile Akdeniz'deler. Kürtlerin bir terör koridoruna, Arzı Mevud İsrail koridoruna, emperyalist ABD ve işbirlikçilerinin petrol koridoruna ihtiyaçları yoktur.

Ne demişti, ABDullah ÖCALAN: "Sosyalizme ilk adımları attığımda, tesadüfen elime geçen Sosyalizmin Alfabesi adlı kitabı, 1969'da okuduğumda, kendi içimde şöyle dediğimi hatırlıyorum: "Muhammet kaybetti, Marks kazandı!" Evet, ABDullah ÖCALAN, ALLAH'ın sevgili Peygamberi (S.A.V.) için işte böyle demişti.

Biz de hayır diyoruz. Muhammed (S.A.V.) kaybetmedi, Marx/Marks da Zerdüşt'te kaybetti. Hz. Muhammed (S.A.V.)'in peşinden giden Kürtler kaybetmedi, Marks'ın, Zerdüşt'ün peşinden giden; ABDullah ÖCALAN ve PKK kaybetti. Komünist PKK, Kapitalist, emperyalist,u2026 ABD'nin askerleri olarak kaybetti.

Bu savaşı kaybettiniz. Silahlarınızı bırakın ve teslim olun. Anadolu'ya, Türkiye'ye; Türk, Kürt,u2026 Anadolu halklarına teslim olun.

Suriye'deki savaş bizim savaşımız değil. Bu savaş, Haçlı - Hilal savaşıdır. Elinizdeki ABD silahlarını Türkiye'ye teslim edin, bu oyunu bozun. Hayatınızda 1 kere de olsa, doğru bir iş yapın. Komünist halinizle; emperyalist, kapitalist,u2026 Amerika'ya teslim olmuşsunuz, zorunuza gitmiyor da, Türkiye'ye teslim olduğunuzda mı zorunuza gidecek?

Hala çözüm süreci hiç olmamalıydı diyenler var. Çözüm süreci olmasaydı, PKK ile mücadele, Kürtlerle savaşa dönüşürdü. Çözüm sürecinde hatalar yapılmıştır ama, çözüm süreci olmasaydı, Kürtlerin PKK'ya karşı harekete geçirilmesi son derece zor olurdu. Çözüm süreci, Kürtleri bir daha kaybetmemek üzere kazanmıştır. PKK'nın bütün bahanelerini elinden almıştır. Çözüm sürecinin kazanımları, (ciddi bir hata yapılmazsa) HDP'yi de tamamen marjinalleştirecektir.

Eğer HDP (PKK/YPG/PYD) kongresine katılıyorsanız, Kürt Teali Cemiyeti gibi oluşumları eleştirmeye hakkınız olamaz. HDP (PKK) ile kol kola giriyorsanız, o zaman neden, Damat FERİT'e, Çerkez ETHEM'e,u2026 hain diyorsunuz? HDP, (PKK)'yi haklı buluyorsanız, neden Şeyh Said İsyanına gerici, Kürtçü, bölücü,u2026 ayaklanma diyorsunuz? Selahattin DEMİRTAŞ ile kol kola giriyorsanız; Çerkez ETHEM'e, Şeyh SAİD'e, Damat FERİT'e,... neden hain diyorsunuz o zaman?

Sürekli, BOP projesine eleştiri getirenlerin dikkatlerinden kaçan, çok önemli bir şey var. Erdoğan'ın, BOP Eş Başkanı olması, BOP'un çökmesine sebep olmuştur. BOP'un, İslam dünyasını bölmesine engel olmuştur/olacaktır. BOP'un, ABD'nin istediği yöne evirilmesine engel olmuştur. Türkiye (ERDOĞAN), BOP Projesini, Türkiye ve İslam dünyasını lehine çevirmiştir/çevirecektir.

Özellikle Kürt kökenli siyasetçi, STK, memur, işçi, sanatçı, gazeteci, iş adamı,u2026 PKK'ya silah bırak çağrısı yapmalı. Çocukları PKK'ya kaçırılan; analar, babalar,u2026 meydanlara çıkmalı ve çocuklarını PKK'dan, ABD'den geri istemeli.

Çocuklarını ABD, İsrail,u2026 gibi güçlerin kirli emelleri için savaşmaktan kurtarmalıdır. Bütün oyun Kürtler üzerinden, Kürtleri Türk kardeşleri ile savaştırma üzerinden oynanıyor. Kürt Halkı, büyük oyunu bozmalıdır ve bozacaktır.

***

Kürt Halkı, Türkiye'ye bir dış müdahale peşine olduğunuzu, ABD, NATO, AB,u2026 gibi güçlerin Türkiye'yi işgal etmesine zemin hazırlamaya çalıştığınızı biliyor. Kürt Halkı sizin, Haç çağırdığınızı ve Hilali devirmeye çalıştığınızı çok iyi biliyor. Hilal-Haç kavgasında; Kürtlerin, Hilalin yanında olduğunu ve olacağını bilmiyor musunuz? Kürtler şunu da çok iyi biliyor ki; PKK da Haçın yanında. Bu kavga Kürtlerin kavgası değil, Hilal-Haç kavgasıdır.

***

Sonuç olarak, Kürt Halkı; Cumhur ittifakına, Anadolu ittifakına, muazzam bir destek vererek. Kürtler; Türkiye'nin birlik ve beraberliğinden yana olduklarını, dost ve düşman herkese göstereceklerdir. Seçimler, 1. Turda sonuçlanacaktır İnşaALLAH.

ALLAH'ın izniyle; ERDOĞAN Cumhurbaşkanı olarak ve Cumhur İttifakı da güçlü bir meclis çoğunluğu ile seçilecektir. Hem de Kürt Halkının Cumhur İttifakına, Anadolu İttifakına verdiği/vereceği muazzam destek ile. Kürt Halkı, Cumhur İttifakına, AK Parti ve ERDOĞAN'a evet, HDP (PKK)'ye ise, HAYIR diyecektir.

Seçim sonuçları şimdiden, bütün İSLAM dünyasına ve Türkiye'ye hayırlı olsun.

Selametle kalınu2026