Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2425.62
BIST 100
10228.19
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Aralık 2016

'Kürtler PKK'ye İhanet etmiş'

"Kürtler PKK'ye İhanet Etti" cümlesi, PKK/Kandil tepesindekiler tarafından sürekli kullanılmaktadır. BAYIK, Bese HOZAT, KARAYILAN, Duran KALKAN,u2026 Hatta kimi HDP/DBP,u2026 yöneticileri tarafından bile sık sık kullanılmaktadır.

Bununla kastettikleri; Kürtler Türkiye'yi neden PKK amaçları doğrultusunda, Suriye gibi derinleşmiş bir iç savaşa sürüklemedi?

Cizre, Sur, Nusaybin, Derik, Şırnak, Hakkari, Silvan, Silopi, Yüksekova,u2026 hendeklerin kazıldığı yerlerdeki Kürtler ve

Hendeklere halkın izin vermediği yerler; VAN, Bingöl, Muş, Siirt, Batman,u2026 gibi yerler.

İşte buradaki Kürtleru2026 PKK'ya göre PKK'ya, hatta bütün Kürtler'e ihanet etmiştir.

PKK'ya göre Kürtler; hendekleri destekleyerek, Türkiye'nin Suriye gibi parçalanmasını desteklemeliydi. O zaman dış güçler (ABD, Rusya, İran, BM, AB, NATO,u2026) Türkiye'ye müdahale edecekti ve PKK istediği toprakları alıp, bir PKK devleti kuracaktı. Suriye (Rojava)'de olduğu gibi.

Hendekler neden kazılmıştı? Askeri darbe zemini oluşturmak için. Kürtler; darbe zemini oluşturmak için kazılan hendekleri destekleyecek, askeri darbe olacak, Türkiye işgal edilecek ve bölünecek,... İşte PKK ve arkasındaki güçlerin asıl hedefi buydu. Ama, başaramadılar.

PKK Kürtler'e; "devletinize, vatanınıza, kendi kendinize ihanet edin" dedi. Kürtler bu ihaneti kabul etmediler. Çünkü; Türkiye, Kürtlerin devletidir. Kürtler kendi ülkelerine hiçbir zaman ihanet etmediler, hiçbir zaman da ihanet etmeyecekler.

Sonuç: Gerçekte "PKK, çözüm sürecine ihanet ederek bütün insanlığa, bütün Türkiye'ye, özellikle de bütün Kürtler'e ihanet etti. Kısacası: PKK Kürtlere İhanet Etti.

SURİYE ARAPSAÇI SAVAŞI

Suriye tam bir münafıklar savaşına dönmüş durumda. Tam bir Arapsaçı. Savaştıran büyük şeytanların hedefleri belli. Savaştırılanlar ise, kimin kiminle ve ne için savaştığı belli olmayan, alçakça bir savaş yürütüyorlar Suriye'de.

ABD (TRUMP) SURİYE'Yİ FİİLİ OLARAK İŞGAL EDEBİLİR

Trump'lı ABD'nin ilk icraatı, Suriye'yi fiili olarak işgal olabilir. Bu durumda PKK üzerinden Akdeniz'e 2. İsrail terör koridoru, zamana yayılarak gerçekleşebilir ve bu da Türk-Kürt savaşının temellerinin atılması demektir. Hatta, Türkiye ile Suriye (İran,u2026), ciddi bir savaş tehlikesi ile karşı karşıya bile gelebilirler.

TÜRK u2013 KÜRT SAVAŞINA ZEMİN HAZIRLANIYOR

Savaş devletler arasında olur. Suriye'de PKK Devleti kurdurularak, Türk-Kürt Savaşına zemin hazırlanıyor. PKK'nın devletleşmesi demek, Türk-Kürt savaşına zemin oluşması demektir. PKK bugün batılı güçler tarafından ve DEAŞ/IŞİD bahanesi ile; teknolojik, modern, ağır,u2026 silahlarla donatılıyor. Adeta modern bir ordu haline getiriliyor. İleride kimyasal silahlara sahip bir devlet haline bile getirilebilir. Bunun hesabını yapanların asıl amacı: Türk-Kürt savaşı çıkartmaktır.

Ama, şunu hesaba katmıyorlar. Tarihin hiçbir döneminde, Türk-Kürt Savaşı çıkmadı ve tarihin hiçbir döneminde de Türk-Kürt Savaşı olmayacaktır.

HDP/DBP,u2026 MİLLETVEKİLİ, YÖNETİCİLERİNİ,u2026 PKK'DAN KORUMAK

Devlet; HDP, DBP,u2026 milletvekili ve yöneticilerini içeri alarak, PKK'dan korunmalarını da sağlamıştır. Diyarbakır'daki PKK (TAK) eyleminde, HDP milletvekilleri de hedef alınmıştı. PKK, HDP yöneticilerini de ortadan kaldırarak, kaos ortamı hedeflemektedir. Bunun için Selahattin DEMİRTAŞ, Altan TAN, Leyla ZANA, Ahmet TÜRK,u2026 gibi kişileri bile ortadan kaldırabilir. Faili meçhul (faili belli PKK) cinayetlerin, suikastlerin,u2026 artacağı bir sürece doğru gidiyoruz. Özellikle HDP/DBP ve Hüda-Par yöneticilerine yönelik, kaos ortamı hedefleyen girişimler olabilir.

KAYSERİ KATLİAMI

Real PKK (TAK) bu sefer Kayseri'de hayaletini gösterdi.

Türk u2013 Kürt çatışması çıkarmak, AK Parti u2013 MHP ittifakını bozmak, Ülkücüleri sokağa çıkarmak,

Orta Anadoluyu provoke ederek, milliyetçi kesimi sokaklara çıkarıp, şiddete itmek. Bütün Kürtleri hedef yapmak,u2026 İşte Kayseri eyleminin başlıca sebepleri bunlar. Bu hesap her zamanki gibi, Türk-Kürt kardeşliğine çarpıp yine akamete uğradı.

Gittikçe marjinalleşen PKK'nın, çılgın eylemleri bunlar. TAK (real PKK) ne kadar çılgın eylemler yaparsa yapsın, karşısında Çılgın TÜRKLERİ ve Çılgın KÜRTLERİ bulacaktır. Milli huzurumuzu geçici olarak bozabilirsiniz ama milli birliğimizi asla ve asla bozamayacaksınız. Çılgın ve Milli; Türkler, Kürtler, Araplar, Çerkezler, Zazalar, Lazlar,u2026 kısacası bütün Anadolu, kıyamete kadar bir ve beraber olarak, kardeşçe yaşayacaktır. Bu MİLLİ bir kaderdir. Bu kader, 'kalu bela'da çizilmiştir. Bu ortak kaderi değiştirmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.