Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Ağustos 2016

Mazrufu görebilmek

İki haftayı devirdik şükür. Tehlike devam etse de giderek gücü zayıflıyor. Bu millet için ne yazılsa ne çizilse yeterli olamaz. Yapılanların sonucunu tarihi yazanlar bizden sonraki nesillere daha arı duru aktaracaklar.

Bizlerin bugün için esas görmemiz gerekenlerle ilgili hata yapma lüksümüz olmamalı. Zarfın üzerindekilerden daha çok mazrufla ilgilenmemiz gerekiyor.

Bu işin taşeronları maalesef birlik ve beraberlik içinde yaşadığımızı zannettiğimiz alnı secdeli tabir edilen kesim. Maalesef diyorum. Çünkü et tırnak gibi iç içe olduğumuz bu güruh içinde hala kullanılmaya devam eden Arnavut inatlı bir kesim var.

Akıllı olduğunu zanneteden akıl yoksunu zeki bir kesim ise kripto olup davasını çoktan sattı(!). Kraldan çok kralcı bu kesimin Allah bir sözünden başka inanılması gereken başka bir sözüne de inanmamak ümmetin menfaatine.

Mazrufa biraz detaylı bakacak olursak hedefin nerelere kadar uzandığını görmeliyiz. Yaşadıklarımız nasıl senaryo değilse hedeflenenlerde aynı gerçeklikle senaryo olamaz. Gerçekleştirilebilseydi muhtemelen bu makaleyi yazma imkanım da olmayacaktı.

İşin başına oturan yerli yabacı puştlar bu milleti keriz zannederek esas hatayı daha ilk baştan yaptı. Ben sosyoloğum bu işin profesörüyüm diye yukardan halka bakarak ahkam kesen akıldaneler narsistik yorumları ile ne kadar geri zekalı olduklarını da açık ettiler .

Bu millet namusu şerefi için sokağa değil tuvalete bile gidemez altına kaçırır diyen sureti insan alçak yaratıkları içimizde barındırıyor olmamız bile kalitemizi açık ediyor.

Bu kalkışmayı bu millete reva gören yabancı dost(!) ve müttefiklere(!) ne demeli?

Allah aşkına düşünelim ve sadece vicdanlarımızla yorumlamaya çalışalım. Aklımızı başkalarına kiraya vererek yapacağımız yorumlar bizi yanlışta israra götürebilir.

Komşumuz Yunana bir bakalım öncelikle. Bakalım ve düşman ararken de zorlanmayalım. Kendisine sığınan alçakları hemen vereceğini en üst ağızdan dile getirmesine rağmen şimdilerde aldığı üst emirlerden olsa gerek ipe un seriyor.

Ya ezeli dost ve müttefik çözüm ortağımız Amerikaya ne diyeceğiz. İngiliz u2013Amerikan ve İsrail ittifakı bu kez bize diz çöktürmek için aleni top koşturuyor. Utanma da yok.

İletişim çağının zirvesinde olmamız aslında dost düşman ayırımında işimizi o kadar kolaylaştırdı ki, yeter ki akledelim.

Bizden başka dostumuz yok mu sorusunu cevabını bile bugün tam sağlıklı veremiyoruz. Çünkü bizin içerisindeki hainlerin alnında hainlikleri yazmıyor.

Yazmasa da bu millet feraseti , samimiyeti, sağ duyusu, saflığı ve Rabbi'nin yardımı ile bu alçakları beden dillerinden gözlerinden tanıyarak bir bir arasından def edecektir.

Alçak kalkışmada başarılı olsalardı ki şükür olamadılar. Onların ne kadar acımasız ne kadar gözü dönmüş olduklarını birkaç saatlik kalkışmada gözlerimizle canlı canlı gördük şükür.

Gördüklerimiz ve yaşadıklarımız ile belki ruh sağlığımız biraz bozuldu. Çok şükür el ele devletimizle beraber bu travmadan da kısa sürede sağlığımıza kavuşuruz.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.