Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.97
Gram Altın
2447.88
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


MEMNUN MUSUNUZ OLANLARDAN?

Zalimlerden değil mazlumlardan yanaydı Türkiye. Darbeci General Sisi'den tarafta olamazdı, elbette seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi'den yanaydı.

Her gün yüzlerce Müslümanı katleden eli kanlı zalim Esed'e karşı duran da başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dı. Suriye'de açların, muhtaçların, gariplerin yardımına koşan da ülkemizdi. Somali'deki kıtlık ve yokluğun ızdırabını Türkiye dindirmişti. O yoksul, aç ama sevimli insanların gözlerinin başbakanımızı görünce nasıl ışıl ışıl olduğunu bizzat yaşamış, görmüştüm.

Filistin'de, Myanmar'da sürünen, sıkıntı çeken insanlara memleketimiz umut ışığı oluyordu.

Bütün dünyada sadece Müslümanların değil tüm mazlumların yar ve yardımcısıydı. Nerede bir zulüm görse Erdoğan oradaydı. İsrail'e koca devletler, anlı şanlı liderler susarken "one minute" diye zalimliğini, acımasızlığını ilan eden, gerçekleri yüzüne haykıran sesti o. Gaddarların merhametsizlerin korkulu rüyası idi.

Şimdi o soylu sesi, Hakkın sesini susturmak istiyorlar. Zalimler istedikleri gibi zulme devam etsin istiyorlar.

Orta Afrika'da Müslümanlar katlediliyor, ülkelerinden sürülüyor. Zalim Esed halkına ihanete devam ediyor. Maalesef bunlara dur diyen o kahraman ses montaj kasetlerle, her gün yenisi atılan iftiralarla uğraşmak zorunda bırakılıyor.

3.000 kişilik dinleme listeleri çıkıyor. Yıkılmış camileri ihya eden; Filistin'de, Afrika'da görmeyenleri ameliyatla ışığa kavuşturan yardımsever gayretli Müslüman göz uzmanı doktor dostuma "Senin adın terör örgütü dinleme listesinde neden yer aldı?" diye şaşırarak soruyorum. "Herhalde İsrail istedi diye. Başka açıklamasını bulamıyorum" diye cevap veriyor.

Ey zalimler! Ey acımasızlar! Ey vicdan yoksunları!

Acı çeken, aç ve açıkta olan her garip sizden bunun hesabını soracak. Zulüm gören, katledilen her mazlumun vebali sizin üzerinize. Mazlumların umudunu yok ediyor, zalimlere güç veriyorsunuz.

Dev tesisler, müthiş projeler, kaymak gibi yollar, parıltılı havaalanları. Saymakla bitmeyecek eserleru2026

Zor durumda olanlara yardımlar, maaşlar ve benzeri sosyal devlet olmanın gerekleri.

Bediüzzaman Hazretleri "Nimet şükür ister. Şükrü göremezse nimet gider." buyuruyor. Siz değil nimete şükür etmek, nimete ihanet ettiniz.

Nasıl rahat olabiliyorsunuz? İsrail'i memnun etmekten nasıl mutlu olabiliyorsunuz? Anlamak mümkün değil.

Hiç kimse olmasa bile tarih sizi çok kötü yazacak. Gelecek nesiller sizi affetmeyecek. Bundan eminim.

Kimsesizlerin kimsesi olan bu merhametli lidere çelme atan er veya geç bunun acısını çekecektir. Mazlumların duası, gariplerin gözyaşları bu ihaneti boğmaya yetecektir. Esas ondan korksunlar.