Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Ekim 2023

Mescid-i Aksa'yı yıkacaklar!

Elli yıldır çocuk öldüren bir terör devleti mabet mi tanır? Tüm değerlerimiz tehdit altında.

Bakınız Mescid-i Aksa Tufanı'ndan iki gün önce 800'den fazla yerleşimci (!) İsrail güçlerinin tam koruması altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Ortadoğu uzmanı Alastair Crooke fanatik Yahudilerin iki hedefi olduğunu söylüyor. Bunlardan ilki Tapınak Tepesi’nde Yahudi Tapınağını yeniden inşa etmektir. Bunun için de Mescid-i Aksa'nın yıkılmasını gerekmektedir.

Bugün İsrail parlamentosunda çoğunluğa sahip olan gruplardan biri İsrail toplumunun eski bir alt sınıfı olan fanatik Mizrahi Yahudileridir diğeri de büyük ölçüde varlıklı liberal Aşkenazilerdir.

M.S.70 yılında Süleyman Mabedi'nin yıkılmasının ardından III. Mabed’in Mesihi kurtuluş döneminde Tanrı tarafından gönderilecek bir Mesih öncülüğünde yeniden inşa edileceğine inanıyorlar.

Son 70 yıldır da aktif ve şiddete dayalı bir politikayla ve bu inanç doğrultusunda katliam yapmaya başladı.

İslami mirası yok ederek yerine III. Mabed'i inşa etmeyi hedefliyorlar. III. Mabed Hareketi'ne mensup Yahudiler bölgede teokratik düzene dayalı bir krallık kurmak istiyor.

İkinci önemli hedefleri de Büyük İsrail’in kurulmasıdır. O yüzdendir ki Filistinlilerin Batı Şeria'dan temizlemeye çalışıyorlar.

Düşünün Gazze'deki insanlara karşı Beyaz Fosfor bile kullandılar. İsrail, Gazze'deki tüm Filistinlilerin taşınması için 24 saat süre vermesi bile etnik temizlik yapacağının en bariz göstergesiydi.

Tapınak Tepesi Hareketi’ne mensup fanatik Yahudiler bugün kabinede ve kilit güvenlik pozisyonlarında görev yapıyor. Ve bunlar takipçilerine 3.Tapınak'ı inşa etme sözü veriyorlar.

Bakınız daha en başından beri Mescid-i Aksa'ya yönelik girişimleri oldu. Özellikle son yirmi yıldır bu tehdit artıyor ve bugünlerde zirveye ulaşıyor!

Siyonist projenin önemli mimarlarından biri olan David ben Gorion, “Kudüs’süz İsrail’in hiçbir kıymeti yoktur. Mabed’siz de Kudüs’ün hiçbir değeri olamaz” diyordu.

1967 yılından günümüze kadar, Mescid-i Aksa’nın altında birbirine bağlı tüneller kazmalarının bir nedeni de budur.

Sadece bu mu?

Mescid-i Aksa’nın bölümlerinden biri olan “Burak Duvarı”na çeşitli yalanlarla “Ağlama Duvarı” adını verip orayı göz göre göre ele geçirdiler.

1967 tarihinde el-Meğaribe mahallesini yerle bir ettiler.

İsrail, şehrin belediye sınırlarına göre Doğu Kudüs'ün 63 bin dönüm olan alanının 56 bin dönümüne el koydular.

Örneğin Doğu Kudüs'teki Yahudi sayısı, 1967 savaşından önce sıfırken, 1993 yılında 160 binin üzerine çıktı.

Çünkü Doğu Kudüs'te birçok bölgeyi ele geçirerek bu bölgeye çok sayıda Yahudi Mahallesi kurdular. Bununla birlikte şehri tamamen kontrol altına almak için 'Büyük Kudüs' projesini hayata geçirdiler.

Mescid-i Aksa’nın her tarafına gizli veya açık kameralar yerleştirip Müslümanların mescit içerisindeki bütün hareketlerini gözetliyorlar.

Aslında tüm bunlar, Mescid-i Aksa’nın yerine kurulması planlanan mabedin ön adımlarıdır.

Tüm servetlerine rağmen şimdiye kadar bir mabet inşa etmemiş olmalarına bakmayın. Onların asıl hedefi, Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine kendi mabetlerini inşa etmektir.

Açıkçası bir oldubittiye getirip Müslümanların mabedini yıkacaklar!

Düşünün İsrail’in kurulması için iki dünya savaşı çıkarıldı. 600 yıl sonra ilk kez Müslüman coğrafyasında yabancı bir devletin bayrağı dalgalandı.

Ve bu devlet, Amerikan evangelistlerinin yardımıyla 6 gün içinde topraklarını tam üç katına çıkardı!

Bugün milyarlarca insanın gözü önünde hastane bombalayıp, çocuk öldürüyor. Tarif edilemez derecede korkunç bir katliam ve soykırım yaşıyoruz! Bu insan karşıtı, terör devletinin derhal durdurulması gerekiyor.