Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2323.52
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Mart 2023

​Mevcut dünya sistemine format atılıyor

İncil'in Tekvin bölümüne göre (El-Tabari'nin Peygamberler ve Krallar Tarihi kitabında da geçer) Nemrut Babil Kulesi'ni inşa etti. Öyle ki bu kulenin tepesi cennete ulaşacak bir kule idi. Bakar mısınız şu arzuya!

Ama Allah bu yaptıklarından dolayı onları cezalandırdı, inşaatı durdurdu ve insanları dünyanın dört bir yanına dağıttı. İlk başta hepsi aynı dili konuşuyordu ancak şimdi hepsi farklı diller konuşuyordu ki birbirlerini anlamasınlar.

Hikâye bu.

Bizim meselemiz ise bu hikaye üzerinden inşa edilmek istenen despotik düzeni deşifre etmektir.

Evet, ta o zamandan beri, merkez bankaları, finans şirketleri yeniden kuleler inşa etmeye başladılar. Bu yapılar tam olarak gökyüzüne ulaşmasa da hırsları ve bastıkları sahte paralarla kendilerini gökte sandılar.

Ancak bu kez bu binaları yerle bir edecek olan halkın gazabı olacaktır. Emin olun bu dediğim olacaktır. Halklar bir gün bu anıtların(!) bankerlerin kibirlerinin simgesi olduğunu idrak edecektir.

Malumunuz zenginlerin en tepedeki yüzde birinin inanılmaz serveti bu sahte parayla birikti ve dünyanın geri kalanı yoksullaştı. Bunun eninde sonunda hesabı sorulacaktır.

Takip ettiğim gerçek ekonomistler bu kulelerin 300 trilyon dolarlık küresel bir balonun oluşmasına neden olduğunu söylüyor. Öyle ki bu servet yakın bir zaman diliminde borca dönüşecek.

Anlayacağınız dünya, yaklaşan nükleer savaş tehdidinden kurtulacak olsa bile, finansal sistemin çöküşünden kurtulamayacak!

Asıl nükleer felaket burada yaşanacak. Yaklaşan bu büyük dönüşüm zorlu bir geçiş sürecinden sonra farklı bir formatta yoluna devam edecek.

Dünya mevcut krizden çıkacak ve bugün olduğundan çok farklı bir sistemi devreye sokarak yine sömürmeye devam edecek. Hiç öyle, “hiçbir şeyimiz olmayacak ama mutlu olacağız” diye heveslenmeyin!

Bugün 100’den fazla ülkenin merkez bankaları dijital para birimini test ediyor. Örneğin İsveç'te çoğu mağaza artık nakit kabul etmemeye başladı.

Böyle giderse insanlar, sonuçlarının farkına bile varmadan paralarının kontrolünü memnuniyetle hükümetlere devredecek.

İşin finans kısmı böyle.

Diğer taraftan özellikle Dünya Ekonomik Forumu tarafından “Büyük Sıfırlamanın” bir parçası olarak yayılan tarihin en büyük dolandırıcılıklardan biri olan iklim krizi yer almakta.

Sorun iklim değişikliğinin kendisi değil, halkı, özellikle gençleri, insanlığın gezegenimizi yok ettiği inancına aşılama sürecidir.

Oligarklar, küresel ısınma denilen şeyin sadece ekonomiyi değil, kelimenin tam anlamıyla her şeyi değiştirmek için iyi bir bahane olduğunu düşünüyor.

Esas sebep ise, biz insanlardan nefret ediyor olmalarıdır. WEF'in propagandacısı Yuval Noah Harari insanlardan sık sık "işe yaramaz yiyiciler" olarak söz etmiyor mu?

İnsanların neleri yapıp neleri yapamayacaklarını düzenleyen yasalar ve yönetmelikleri daha şimdiden vaat eden partilere bakıldığında durum sanıldığından daha vahim boyutta.

Demem o ki biz içeride seçim sürecinin sıcak gündemine kapılmışken dışarıda dünyayı tek merkezden yönetmek isteyen oligarklar amansız bir mücadele yürütüyor.

Ülkeler, yeni dünya nizamının çarkları arasına alınmak isteniyor. Dördüncü Sanayi Devrimi'nin (Endüstri 4.0) dijital kölelik sistemi bize gizlice dayatılıyor.

Ve Türkiye’de vereceğimiz bu kararın dünya sistemini dönüştürmeye çalışan oligarkların, finans çetelerinin tüm planlarıyla yakından bir alakası var.

Bu çerçevede 6’lı İttifak’ın verdiği vaatleri okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Eğer bu uykunuzu kaçırmıyorsa durum hakikaten vahim demektir.

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan