Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Kasım 2023

​Millet İttifakı yeniden kurulacak gibi...


Değerli okurlarım, Katil İsrail'in Filistin topraklarında uyguladığı bahşet, bizlerin ülke gündemine yoğunlaşmasını engelliyor.


Bu öyle bir vahşet ki... Yapılanları ne insan havsalası, ne de insan vicdanı kabul ediyor. Ajanslardan zulüm bölgesindeki görüntüleri görünce, bunları insan yapamaz diyorsunuz.


Katil sürüleri, gözleri dönmüşçesine, aşağıdan yukarıdan saldırıyorlar. Bunu en güzel anlatan söz: hedef tanımadan yapılıyor sözüdür.


Tabi hedef tanımadan yapılan saldırının, Kutsalı olmaz. Bunlarında yok zaten... Aşağılıklar, kırmızıya koşan Boğalar gibi hareket ediyorlar.


Son olarak, şu cümleyi yazıp, başlıktaki konuya geçeceğim: Katillerin Filistin'de yaptığı zulmü, hiçbir hayvana yaptıramazsınız. Çünkü onlarında bir vicdanı vardır.


Değerli okurlar, Başlıkta, Millet İttifakı yeniden kurulacak gibi dedim. Şu anda taraflar, özellikle Akşener buna itiraz etmiş olsa da, ben yine de umut varım.


Aslına bakarsanız, beni yeniden umutlandıran, Akşener'in kendisidir. Şimdi kendisinin son grup toplantısındaki sözlerini aynen buraya taşıyorum.


-"Herkeslere selamlar gitti biz hariç. Zaten sadece o, bundan sonra yan yana gelmenin zor olduğunun işaretidir".


Okuduğunuz gibi, Kurultaydan Hanımefendiye bir selam gönderilseymiş, ortada sorun diye birşey kalmayacakmış.


Ayrıca, Masa kurulsa, biz ona mümkün değil oturmayız demiyor. Sadece yanyana gelmemiz zor diyor.


Kendisinin, ağır hakaretler ettiği masaya tekrar oturduğunu baz alırsak. şimdiki durumun daha kolay olduğunu söyleyebiliriz.


Zaten bende bunun için attım o başlığı...