Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Ağustos 2023

Millete düşman olmak

Değerli okurlarım, ülke gündemini kirletenlerin yazıp çizdiklerine baktığımda nerede ise hepsi birlik olmuş,millet ve din düşmanlığı yapmada yarışıyorlar.

Kimi münferit bir olayın puntolarını büyüterek genelleme yaparak,kimi olmayan hayali bir olay üzerinden senaryolar yazarak,kimi de din ve millet düşmanlığı yaparken açık seçik ben din düşmanıyım diyerek bu görevlerini icra ediyorlar.

Biraz uyanık çok bilmişler ise, Erdoğan düşmanlığı üzerinden bu vazifelerini icra etmeye çalışıyor.

Seçim sürecinde iftira borazanlığında tescilli birçok kalem ve kelam erbabı şimdilerde yeni yeni oyunlar peydahlayıp utanmadan sıkılmadan yalanın binin bir paradan piyasaya vermeye var güçleri ile çalışıyorlar.

Sosyal medya bu güruhun at oynattığı ve cirit attığı önemli bir mecra.

Tam bir pislik alanı.

Bundan dolayıdır ki,sık tekrarladığım bir hatırlatmayı bir kez daha yapacağım. Siz sız olun sosyal medyadan üflenen makyajlı unsurlara inanmayın. Burnumuza üflenenparfümlenmiş kokulara karşı uyanık olun.

Bu güruhun çoğu sosyal medya sihirbazı olmuş. El çabukluğu marifeti ile şeşi beş gösteren bu maskaralara karşı uyanık olun.

Yüzlerindeki insanımsı maskeye aldanmayalım.

Maskeleri o kadar aldatıcı ki, tanımak için uyanık olmak bile yetmeyebilir.

Bir kısmı dindar maskesi ile ulu orta ahkam keserken bir kısmı demokrasi- hak-hukuk maskesi ile en büyük haksızlıkların banisi olmak için rakipleri ile yarışıyor.

Hele hayvan seviciler!

Bunlar hümanist,feminist gibi bir sürü ist takısı ile süslenmişler ve en tehlikelisi de bunlar.

Birçoğunun kökünü kömecini devletimiz soy ağacını serbest bıraktığında anladık ki bunların nerede ise hepsinin kökü dışarda.

Son birkaç yıldır iyiden iyiye köpürtülen yabancı düşmanlığının fitilini ateşleyenlerde bunlar. Yabacıdan ne kastettikleri birçoğumuzun malumu.

Bir elleri yağda bir elleri balda olanların da kök ağaçlarına bakıldığında durum farklı değil.

Yokluk edebiyatının kitabını sırca köşklerden yazan bu zevata kanan piyonlar maalesef farkında olmadan konu mankeni oluveriyorlar.

Her türlü entrika yalan dolana ihanete hiyanete rağmen, inkıtalar olsa da millet gemisi yürüyor. Darbeler ve maddi manevi takozlarla tökezletmeler olsa ve gemi su alsa da vatandaş avuçları ile bu suyu boşaltarak gemisini yürütüyor.

Sık yapılan seçimler popülist politikalar yüzünden ekonomimizi yavaşlatsa da milletin omurgasını oluşturan yerlilerin omurgalı dik duruşunu seçimlerle göstermesi sayesinde, çeyrek asırdır ülkemiz kısmen de olsa istikrarlı bir dönemden geçiyor.

İstikrarın kazanımları elbette birçok alanda oldu. Nankörler inkar etse de ülkemiz alt yapısı ve maddi kalkınma alanında tahminlerin ötesinde gelişti.

Aynı kazanım maalesef maneviyat alanında olmadı veya olamadı hatta oldurulmadı. Bu tartışılır ama manevi alanda kazanımlarımızın azlığı tartışılmaz bir gerçek.

Rahmeti Erbakan hocamızınbirçok hayali son çeyrek asırda gerçekleşti. Hocamızın ağır sanayi ve savunma sanayi ile ilgili meclis konuşmaları ve hatta kısa süreli iktidarlarında attığı temelleri meclis kürsüsüne getirerek hocamızı tiye alan milletvekili müsveddelerini de hatırlıyorum.

Aslında nereden nereye isminde bir belgeselle ülkemizin son 50 yılı görselleştirilebilir.

Türkiye yüzyılına girdiğimiz bu günlerde son yüzyılımızın karanlık geçmişi aydınlatılarak vatandaşın gerçeklerle buluşması temin edilip iki yüzlülükten kurtulması sağlanabilir.

Bizler şöyle yada böyle yakın geçmiş tarihimizdeki serüvenlerden haberdarız.

Yalan söyleyen tarihten de haberdarız.

Kimin hain, kimin kahraman olduğunu da biliyoruz.

Yeni nesil gençlerimiz bizim nesil gibi bilinçli olmayabilir.

Biz hem şanslı hem şansızdık.

Geleceğimiz olan yeni gençlerimiz için durum farklı olabilir.

Alt ve üst yapısı büyük oranda bitmiş, maddi kalkınmasını kısmen de olsa tamamlamış cennet vatanımız için sıra manevi kalkınmada.

Çocuklarımızın körpe beyinleri dinini,diyanetini öğrensin. Adap, edep,saygı,sevgi, büyük,küçük talim,terbiye gibi değerlerle donatılsın.

Devlet vatan bayrak gibi olmazsa olmazlarla küçük yaşlarda buluşturulsun.

Japonya’daki çocuklar gibi, öğrenciler okullarda her yönden yetiştirilsin. Okulun tuvaletini de temizlesin, mutfakta kirlettiklerini yıkasın, okulun temizlik hizmetlerinde de bizzat başat rol alsın.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.