Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2503.35
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Ağustos 2017

Milleti atletle kandıramazsınız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözde adalet yürüyüşü esnasında, bir gazeteciye atletle poz vermiş. Geçenlerde o fotoğraf bir gazetede "Vatandaş Kemal" başlığı altında yayınlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu allayıp pullama çalışması olduğu her halinden belli olan bu habere, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere toplumun her kesiminden tepki geldi. Görebildiğim kadarıyla, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına gösterilen tepkiler, CHP'li yöneticilerin hoşlarına gitti.

Neymiş efendim, Genel Başkanları artık gündem oluşturabiliyormuş. Bu arkadaşların gözden kaçırdığı, toplum Kemal Bey'in atlet giymesine tepki göstermiyor. Toplum haberin altına gizlenen ince mesaja tepki gösteriyor.

Bakın arkadaşlar, araba kullanırken vites birden altıya çıkarılır, siyasette ise vites altıdan bire düşürülür. Yani, siyasete giren kişinin geçmişi parlak ve başarılarla doluysa, o kişinin önünde kimse duramaz.

Efendiler, sizin atletle matletle allayıp pullamaya çalıştığınız Genel Başkanınızın SSK Genel Müdürlüğü gibi bir geçmişi var. O geçmiş ortada dururken siz ne kadar allayıp pullasanızda, vallahide billahide tutmaz. Unutmayın, bu beyefendi tarihe SSK'yı batıran adam diye geçti. Dahası, bu beyefendi şimdiye kadar girdiği hiçbir seçimi kazanamadı.

Güzel kardeşlerim, bu adamın bırakın atletli fotoğrafını, şortlu fotoğrafını yayınlasanız bile siyasette istediğiniz sonucu elde edemezsiniz. Çünkü vatandaşın Kılıçdaroğlu hakkındaki düşüncesi artık kemikleşmiştir. Sözün özü, milleti atletle kandıramazsınız.

Lütfen trafik kurallarına uyalım

Her bayram öncesi, şoförlere trafikte dikkatli olmaları yönünde uyarmak bizim meslekte bir adet oldu. Biz insanların trafik kurallarına harfi harfine uymalarıyla kazaların önüne geçilmesini istiyoruz.

Maalesef, hiçbir zaman bizim istediğimiz gibi bir bayram tatili olmadı. Her Bayram tatilinde insanların dikkatsizliği ve kurallara uymamaları yüzünden birçok kişinin Bayramları zehir oldu.

Yazıyı hazırlamadan önce ajansları kontrol ettim de, bu bayram tatilinde de bir iki ölümlü kaza olmuş. Umarım, bunlar son olur ve bu bayramı kazasız belasız geçiririz.

 
TDV kurban