Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2388.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 May 2023

​Milletvekili yemini değişmelidir

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli'ye önerimdir.

Milletvekili yemini metni değiştirilmelidir. Terör örgütleri; FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP-C, … ile mücadele edeceğine YEMİN etmeyen hiç kimse; milletvekili, belediye başkanı, il başkanı, ilçe başkanı, parti üyesi dahi olamamalıdır.

Milletvekili (Belediye Başkanları için de hazırlanabilir) yemini, bir Cumhurbaşkanı kararnamesi ile değiştirilmelidir. Milletvekili yemini gelişmelere göre her beş yılda bir de güncellenebilir.

*

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Milletvekili Yemini Önerim;

“Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİ; FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP-C, … İLE MÜCADELE EDECEĞİME, CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E HAKARET ETMEYECEĞİME, ERMENİ SOYKIRIMI İDDİALARI İLE MÜCADELE EDECEĞİME, demokratik ve lâik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim VE BÜTÜN KUTSALIM üzerine and içerim.”

***

Hangi devleti yöneteceksiniz: Millet İttifakı?

PKK, Güvenlik Korucunuzu ŞEHİT ediyor haberiniz yok.

PKK, vatandaşınıza şiddet uyguluyor haberiniz yok.

PKK, askerinizi şehit ediyor haberiniz yok.

***

Son bir hafta içerisinde ilginç dört olay meydana geldi.

*

Olay 1- 24 Nisan 2023 tarihinde, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Aşağı Yavşan köyünde PKK 2 eve silahlı saldırıda bulundu ve bir Güvenlik Korucusu (Hasan Y.) şehit oldu. İki kişi de ağır yaralandı.

*

PKK’nın yayın organlarından biri olan Özgür Gündem şu mesajı paylaştı: “Şırnak’ın İdil ilçesi Yavşan köyünde HPG gerillası Selim Adıyaman’ı (Harun Elbak) askerlere teslim edilen kişilere yönelik dün gece silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Saldırı sonucu bir kişi ölürken 2 kişinin ağır yaralı olduğu belirtildi.”, https://twitter.com/OzgurrGundem/status/1650404560261849089?s=20

*

Olay 2- 26 Nisan 2023 tarihinde, çocuğu HDP tarafından PKK’ya gönderilen ve Diyarbakır Anaları eylemine katılan Celil Begdaş, PKK(HDP)’lı bir grubun saldırısına uğradı.

*

Olay 3- 28 Nisan 2023 tarihinde, Mardin Nusaybin kırsalında PKK ile çıkan çatışmada bir askerimiz şehit oldu. Bir askerimiz de yaralandı. Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz ŞEHİT oldu.

*

Olay 4 - Suriye’nin Telabyad kentinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polisimiz şehit olurken, 7 polisimiz de yaralandı. Aynı patlamada 1 yerel polis şehit olurken, 4’ü de yaralandı.

***

Ne acıdır ki bu dört olaydan da muhalefet liderlerinin haberi olmadı. Hiçbiri bir taziye, kınama mesajı dahi yayınlamadı.

Temel Karamollaoğlu ile Mansur Yavaş, Güvenlik Korucusu (Hasan Y.) ve Celil Begdaş ile ilgili hiç bir mesaj paylaşmadılar ve sadece şehit asker için o da olaydan bir gün sonra mesaj paylaştılar. Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Gültekin Uysal, Ali Babacan ise Telabyad şehitleri ile ilgili de herhangi bir mesaj paylaşmadılar.

*

Kemal Kılıçdaroğlu, hangi devletin Cumhurbaşkanı adayısın?

Meral Akşener, Ali Babacan, Gültekin Uysal, Temel Karamollaoğlu, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Dilek Kaya İmamoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu, Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül, … PKK’lı Selahattin Demirtaş ile ilgili en ufak bir şey olduğunda mesaj paylaşanlar, … Siz hangi devleti yöneteceksiniz?

PKK (HDP-Yeşil Sol Parti), sizin bir vatandaşınıza şiddet uyguladı. Güvenlik Korucunuzu ve askerinizi şehit etti.

Bir kınama, taziye mesajı bile yayınlamadınız.

*

Hangi devleti yönetmek için seçimlere giriyorsunuz?

26 Nisan 2023 tarihinde Diyarbakır Anaları eylemine katılan Celil Begdaş, PKK(HDP)’lı bir grubun saldırısına uğradı. Neredeyse hiçbir siyasi, gazeteci, yazar, sanatçı, … bu şiddeti kınamadı. PKK ile mücadele eden Kürtlere sahip çıkmazsanız, PKK ile nasıl mücadele edeceksiniz?

Ayrıca, Güvenlik Korucusu ile asker-polis arasında neden ayrımcılık yapıyorsunuz?

*

PKK (HDP-Yeşil Sol Parti), çocuğunu PKK’ya gönderen HDP’den isteyen baba Celil Begdaş’a şiddet uyguladı. Yönetmeye aday olduğunuz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, PKK destekçilerinin saldırısına uğradı. Güvenlik Korucunuz şehit edildi, askeriniz şehit edildi. Sizin haberiniz bile yok.

Neden terörle (PKK, FETÖ, …) mücadele etmiyorsunuz?

*

Celil Begdaş PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası takacağım deseydi, PKK şiddetine uğrar mıydı?

Celil Begdaş, PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın çizgisini beğenseydi, PKK şiddetine uğrar mıydı?

Celil Begdaş’ın eşi, PKK’lı Başak Demirtaş ile doğum günü partisi düzenleseydi, PKK şiddetine uğrar mıydı?

Celil Begdaş, PKK’lı Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapmak isteseydi, PKK’lılar tarafından dövülecek miydi?

*

Bu insanlar neden dayak yiyor? Neden şehit oluyor? Aptal oldukları için mi? Salak oldukları için mi? Sizin kadar akıllı olmadıkları için mi? Bu insanlar, … Türkiye Irak, Suriye, … gibi parçalanmasın diye PKK ile mücadele ediyor. Bu insanlar neden bedel ödüyor. Siz keyfinize bakın diye mi? Siz HDP-YSP (PKK) ile seçim ittifakı yapın diye mi?

Selvi Kılıçdaroğlu, Dilek Kaya İmamoğlu, PKK’lı başak Demirtaş, Pervin Buldan ile doğum günü partisi kutlayıp, tiyatro izlesin diye mi?

Kemal Kılıçdaroğlu PKK’lı Selo Selahattin Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası taksın diye mi şehit oluyorlar, BEDEL ödüyorlar?

Ekrem İmamoğlu PKK’lı Selahattin’in çizgisini beğensin diye mi şehit oluyorlar, bedel ödüyorlar?

Meral Akşener PKK’lı Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapsın diye mi bedel ödüyorlar?

*

Ölen vatandaşlarınız (GK, Asker, Polis, …) için bir taziye, kınama mesajı bile paylaşmıyorsunuz. PKK (HDP-YSP) şiddetine uğrayan vatandaşınızın yanında neden yer almıyorsunuz? Utanmıyor musunuz?

Ölen, yaralanan, dayak yiyen PKK (HDP)’lı olmadığı için mi değersiz?

Yoksa PKK’yı küstürmemek için mi, PKK şiddetine uğrayan vatandaşınızın yanında yer almıyorsunuz?

PKK’lı Selo Selahattin Demirtaş ile Sorosçu Osman Kavala daha mı değerli?

Dayak yiyen PKK’lı olmadığı için mi, şiddeti kınayan bir mesaj paylaşmıyorsunuz?

Lanet olsun böyle anlayışa, böyle siyasete.

PKK’nın öldürdüğü, şiddet uyguladığı inanlara sahip çıkmazsanız, PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C gibi terör örgütleri ile nasıl mücadele edeceksiniz?

PKK’ya karşı mücadele eden Kürtlere sahip çıkmak yerine, PKK’yı destekleyen (HDP, Yeşil Sol Parti) Kürtlere sahip çıkarsanız, PKK terörü ile nasıl mücadele edeceksiniz?

***

Abdullah Öcalan’a heykel, PKK’lı Demirtaş’a şeref madalyası

Bu ülkenin cumhurbaşkanı adayı, PKK’lı birisinin göğsüne şeref madalyası takacağını söyleyebiliyor.

Bunu sıradan bir Kürt söylese, ömür boyu hapis yatar.

Ha Abdullah Öcalan, Cemil Bayık, … gibi birinin göğsüne ŞEREF MADALYASI takmışsın ha PKK’lı Demirtaş’ın. Hiçbir farkı yok.

***

Seçimlerin sonucu Kırmızı Pazartesi mi kanlı pazartesi mi?

Aslında herkes; ABD, İsrail, FETÖ, PKK, İYİ Parti, AB, … seçimin sonucunu biliyor.

Seçimin sonucu belli: Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Kılıçdaroğlu’ nun yerine kim aday olursa olsun, o da kaybedecekti.

Mansur Yavaş da Ekrem İmamoğlu da aday gösterilseydi, kaybedecekti.

Peki kaybedecek adaya neden onay verdiler?

Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı neden harcadılar.

Kılıçdaroğlu kaybedince, Millet İttifakının bütün aktörleri de kaybetmiş olacak.

Neden hepsini birden harcadılar?

Erdoğan sonrasına hazırlandıkları için mi, yoksa Türkiye’yi kaosa, iç-savaşa sürüklemek için mi?

Sonucu belli, Millet ittifakının kaybedeceği belli olan bir seçimde, ellerindeki bütün kozları (aktörleri) neden harcadılar?

PKK, HDP’nin Kandil’e gönderdiği ‘açık destek vermeyin’ mesajlarına rağmen, neden Kemal Kılıçdaroğlu’na açık destek veriyor?

PKK’yı, senin yüzünden seçimi kaybettik diyerek suçlamak için mi, yoksa iç-savaşta PKK ile birlikte hareket etmek için mi?

PKK neden, seçim gecesi Abdullah Öcalan öldürüldü provokasyonu için hazırlanıyor?

PKK’nın da bütün kozları bitti.

Kürtçe ve Kürtler üzerindeki bütün baskılar bitti.

Üstelik PKK’ya rağmen ve düşmanlaştırdıkları AK Parti ve ERDOĞAN sayesinde oldu bunlar.

PKK için Abdullah Öcalan ve bağımsızlık ilanı konsepti ile başlatacağı bir iç-savaş dışında, elinde hiçbir malzeme kalmadı.

PKK ve CHP’yi birlikte, ortak hareket edecekleri, Türkiye’yi Türkistan ve Kürdistan olarak bölecekleri bir iç savaşa mı hazırlıyorlar?

Kaybedenler; seçim gecesi, demokrasi mi diyecek yoksa iç-savaş mı diyecek?

14-15 Mayıs, özellikle ilk 36 saat, hepimizin imtihanı olacak.

***

Haftanın Twitter mesajım:

“PKK (HDP-Yeşil Sol Parti)'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verenin,

PKK'ya terör örgütü demeye hakkı yoktur.”, 28 Nisan 2023

***

Haftanın uyarısı:

Hükümet, devlet, … bütün birimler, 14-15 Mayıs 2023 günü-gecesi için hazır olmalıdır. Artık CHP ile PKK (HDP, ABD, …) seçim sonuçlarından sonra ortak hareket edecektir. ‘Batıda GEZİ Doğuda Serhıldan hedef ERDOĞAN’ provokasyonlarına hazır olunmalıdır. 14-15 Mayıs günü-gecesi, GEZİ ve 6-8 Ekim (Kobani) olaylarının birleşimi ve tekrarı olmamalı. 14 Mayıs seçimlerini sadece Millet İttifakı (PKK, FETÖ, CHP, İYİ Parti, …) kaybetmeyecek. ABD, İsrail, AB Ülkeleri, … de kaybedecek. 14 Mayıs seçimlerini YEDİ DÜVEL kaybedecek. TOPUNUZ GELİN demek için, hazırlıklı olmak gerekiyor. Emniyet tedbirleri tam olarak alınmalıdır. Özellikle Güneydoğuda sadece HÜDA-PAR’ın gayretleriyle seçim sandık güvenliği sağlanamayabilir. AK Parti teşkilatlarının da CESUR olması gerekiyor. İlave tedbirler de gereklidir.

Elbette sonuçta ALLAH’ın dediği olacak.