Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.94
Gram Altın
2410.23
BIST 100
10400.48
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Şubat 2016

MİT-KGB-KUMPAS

Türk Solu' nun duayenlerinden Yalçın Küçük, aynen şöyle yazıyor;

"Üniversitede, sabah kahvelerimizi içerken, Mahir ile yaptığım sohbetlerde MİT'in bilgisizliğine şaşırıyordum; Profesör Kaynak, General Cemal Madanoğlu'nun yakını olarak Avcıoğlu-Madanoğlu cuntasının içine sızıp istihbarat yaptığı sırada, nasıl fark edildiğini, benim anlatımımdan öğrenmişti. Doğan Avcıoğlu, Devrim bürosunda otururkenKGB' den olduğunu tahmin ettiği bir Sovyet gazeteci, masasının üzerindeki bir kağıda ters olarak "aranızda ajan var" diye yazıp gitmişti. Doğan bunu, bana, anlatmıştı. Bahçelievler'de, cunta toplantısını, bir mensubu olarak izleyen Mahir Kaynak, tuvalete giderek bir dolmakalem tipindeki vericiyle, merkeze haber veriyordu. Bu sohbetimizde bunu da Mahir aktarmıştı ve Sovyetler Birliği ajanları Cunta toplantısının yapıldığı bölgeye elektronik ağ örmüşlerdi, Mahir'i bilememekle birlikte, gönderdiği istihbarat dalgalarını kaydediyorlardı.

O sırada, Sovyetler, Doğan'dan Türkiye'de Nasırist bir rejim bekliyordu. Doğan Avcıoğlu Cuntası, bunun dışında da içlerinde istihbaratçı olduğunu biliyorlardı." (Yalçın Küçük; Tekelistan, sh.556)

"Türk Solu" nun Rus ajanlarıyla çalıştıkları açıkça itiraf ediliyor.

Anlatılanları genç nesiller için daha anlaşılır kılmak için bir kaç noktayı vuzuha kavuşturmak gerekiyor.

KGB: Rusya'nın Sovyetler zamanındaki, ünlü istihbarat kurumu, Putin KGB' de yetişmiştir.

Doğan Avcıoğlu; Türkiye'de Komünist devrim yapma takıntısı olan gazeteci-yazar. Günümüz darbecisi, PKK sevdalısı, Hasan Cemal'in üstadıdır.

General Cemal Madanoğlu, başarısız darbeci askerdir.

Mahir Kaynak; yakınlarda kaybettiğimiz, MİT görevlisi-akademisyen. Ülkemizi Sovyet olmaktan kurtarmaya çalışan MİT görevlilerindendir.

Nasır; Mısır'da iktidarı darbe ile ele geçiren, Esad ve Saddam gibi BAAS zihniyetli, darbeci diktatördür. Sisi-Mübarek-Sedat çizgisinin büyük-büyük dedesidir.

BAAS, CHP nin izdüşümüdür.

O yılların Anadolu'su, Türkiye'ye, Komünist bir rejim gelmesinden tir tir titremektedir. Başına ne geleceğini, Türkiye'ye gelen Bulgaristan göçmenlerinden dinlemiştir. Her sabah siyah bir kamyon gelmekte kadınlar, çalıştırma bahanesi ile alınıp götürülmektedir. Her eve üç-dört aile tıkılıp tuvalet, banyo ortak kullandırılmakta, edep, haya ar, namus kalmamaktadır. Anadolu insanının komünizmden anladığı budur.

PKK nın şimdilerde, Kürtlere hazırladığı rejim de budur.

Anadolu insanları komünizmden ecel terleri dökerken, Türk Solu, Türkiye'yi komünist yapma hayalleri kurmakta Rus ajanları ile fingirdeşmektedir.

İmzacı monşerlerin ve PKK yardakçılarının Rus ve ABD ajanlarıyla bugün de iş tuttuklarından hiç şüpheniz olmasın.

70 lerde Anadolu, Türk Solunun "Rus Ajanlığı " ndan şüphe duyar "yurdum solcuları" hep inkarda olurlardı.

Anadolu yanılmıyormuş!

Türkiye'yi, Rusya'nın Sovyet'i yaparak "Tam Bağımsızlığa" kavuşturmaya çalışan Türk Solu, o günlerde Rusya'nın Sovyet'i olan Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan'ın bağımsızlıklarına(!) hayrandır. Türkiye'yi de Sovyet yaparak "Tam Bağımsız"(!) yapacaklardır. Sovyet ajanları ile kumpas bunun için kurulmaktadır.

PKK nın "Barış" kelimesini kirlettiği gibi, sol, "Bağımsızlık" kelimesini bu derece kirletmişti.

Türk Solu, Sovyet yapma sevdası ile 1968' den 1980 e kadar Türkiye'yi terörize etti. Terör olaylarında 5.000 can kaybedildi, ülkenin on iki yılı heba oldu.

Türk Solu, aynı tiyatroyu tekrar sahneliyor.

Ancak, bugün durum çok daha vahimdir. Türk Solu, Türkiye'nin üzerine bütün bir "Haçlı" ittifakını sürdü. PKK "Haçlı" lejyonudur. TSK "Haçlı" larla savaşıyor.

Birkaç sene sonra da ABD ve Rusya ile kumpaslarını kalemleri titremeden yine itiraf edeceklerdir!

Alışmış, kudurmuştan beterdir!

 
ABONE OL
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV kurban