Dolar (USD)
32.30
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2410.89
BIST 100
10224.17
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 May 2018

NATO işgali bekleyenler\u2026

Nasıl bir zihniyet ülkesinin işgalini ister, istemekle kalmayıp bunun için çalışır?

Bu topraklardanmış gibi görünüp ülkenin sefil halini kendi iktidarını sağlamlaştıracak bir unsur olarak gören belirli bir kesim vardı. Memleketin hayrına olacak bir çivi çakmayıp habire milletin inancıyla, yaşam tarzıyla, değerleriyle uğraşıp sonra da kendisini bu ülkenin "asli unsuru" gören zihniyetten bahsediyorum.

Batının emir eri olmayı normal görüp milleti silahla sopayla hizaya sokmaya hevesli olan, imparatorluk bakiyesi olan koca coğrafyada kimsenin adam yerine koymamasını problem etmeyip, Batılı kıytırıktan bir adamın sözünü emir telakki eden, milletle kavgalı, ümmetle kavgalı, din ile mukaddesat ile kavgalı varsa yoksa laiklik türküsü söyleyip Batının çağdaş muasır medeniyetine ulaşmayı hedef gösteren ama o çağdaşlığı, içmek açılmak nesilleri heder etmek olarak anlayıp ne ekonomik ne akademik ne de siyasi hiçbir meseleyi çözemeyen "benim olsun isterse küçük olsun, efendi ben olayım yeter ki" mantığıyla bakan CHP zihniyetinden...

Bizim için CHP zihniyeti sadece bir parti tarafından temsil edilmiyor. Ki uzun bir zamandır hangi gruptan görünürse görünsün bu zihniyete sahip kişiler bir araya geldi, vatana ve millete karşı ortak hareket ediyor.

Millete rağmen milletçilik oynayan, ülkenin geleceğini Batının kararlarına bırakan, vatanın ve milletin menfaatindense Emperyalist güçlerin isteklerini yerine getiren, iyi, güzel ve doğruluk adına ne varsa Batı'ya göre belirleyen, inancımıza düşman, değerlerimize yabancı, şahsi ikbal kaygısıyla ülkeyi felakete sürüklemekten çekinmeyen, milletin yanında olmaktansa Batının ve onların bizi bölmek için oluşturduğu örgütlerin yanında olan, hakkını vererek görevini yapmayan, çalan çırpan, milletin faydasına olacak şeyleri kendi çıkarına sömüren kim varsa bu zihniyeti temsil ediyor.

Birkaç gündür alttan alta NATO işgalinden bahsediyor bazıları. Herhangi bir kaygıyla değil, NATO işgal etsin, Tayyip Erdoğan'ı indirsin de biz gelelim iştahıyla dile getiriyorlar bunu. Bu beklentide olanlar uzun bir zaman Türkiye'yi "teröre destek veren ülke" konumuna sokmak için her türlü alavereyi yapmıştı, yapmaya da devam ediyor. Türkiye'yi Batıya şikayet eden, Batılıların Türkiye'ye yatırım yapmaması için kulis yapan, ekonomik çöküş yaşasın da ortaya çıkacak kaosla iktidarı alalım diye fırsat kollayan, milleti birbirine düşürmeye çalışan, ülkeye ait bütün istihbari bilgileri yabancı istihbarat örgütlerine servis eden bu müptezel zihniyet, seçim öncesi yaptıkları oyunların ellerinde patladığını görünce, Batı'nın NATO eliyle Türkiye'yi işgal etmesini bekler hale gelmiş.

Millet iradesiyle alamayacakları iktidarı, NATO'dan bekleyen ahlaksızlar. Millet nezdinde hiçbir itibarları kalmamış ama Emperyalistlerin güvenilir kukla sıfatını sürdüren kansızlar. Ülke işgal edilsin, oluk gibi kan aksın ama iktidarı yine biz alalım diye gözleyen alçaklar...

Batı'nın Türkiye'yi işgal etme niyeti bin yıldır var olan bir niyet. Uzun bir zaman kuklaları eliyle zaten ellerindeydi, şimdi zaten ellerinde olan, istediklerini yaptırdıkları ülke, bütün SÖMÜRDÜKLERİ ÜLKELERE DE EMSAL OLACAK ŞEKİLDE KOPUYOR ELLERİNDEN. Bunun paniğiyle her şey yapmak isteyeceklerinin de farkındayız. Ama en güçlü oldukları zamanda 15 Temmuz işgal girişimine kalktılar ve millet de gereken cevabı verdi. Hele ki bir kendileri gelsin, maskesiz kuklasız, haçlı ordularıyla çıksınlar bu milletin karşısına da görsünler dünya kaç bucak olduğunu.

Mazlum bütün ülkelerle birlikte, ümmet coğrafyasının da ümidi haline gelen Anadolu ruhu, emperyalist işgalcilerin bütün çabasına rağmen uyandı artık. Bu saatten sonra ekonomik sıkıntı veya yalanlarla milleti korkutma çabanız bu gidişatı engelleyemeyecek Allah'ın izniyle. Diğer yandan NATO işgalinden medet bekleyen güruhun görmediği şey, dünyayı babasının çiftliği gibi sömüren Batının kendi içinde çöküşe doğru hızla yol aldığıdır. Çürümüş dünya düzeni karşısında dik duran kimse olmadığı için ayakta görünüyordu. Biz dik durmaya devam ettikçe çöküşü de hızlanacak inşallah.

Seçimlere herhangi bir partinin perspektifinden değil, Anadolu ruhuna düşman Batı'nın tavrını göz önüne alarak bakmak gerektiğini düşünüyorum.