Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2402.37
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Temmuz 2016

Neden Türkiye neden Erdoğan?

Türkiye'ye karşı kurulmuş en büyük tuzaklardan/projelerden biri olan FETÖ'nün kadrolu ajanları Birinci Haçlı Seferi'nde(1099) Haçlı Ordusu'nun Kudüs'ü ele geçirdiği gün olan 15 Temmuz'da Anadolu'yu işgal etme teşebbüsünde bulundu. 1099'da "Her yerde Türkler" diyen Haçlılar o gün Türklerle/Müslümanlarla kıyamete kadar sürekli savaş" kararını almışlardı. İşte bu Haçlı artığı üst aklın askerleri/teröristleri 15 Temmuz Cuma günü F16 uçaklarıyla milletin üzerine ateş açtı. Meclis'i bombaladılar, mafya gibi TV binalarını basıp korsan bildiri yayınladılar. Evet evet her şey gözlerimizin önünde cereyan etti. TSK'ya sızan bu hainler halkın üzerine tank yürüttü. Gezi'de yapılmasını istemedikleri köprülerin başını tuttular. Cumhurbaşkanı'nın hemen ardından kaldığı yeri bombaladılar. Gezi, 17-25 Aralık, MİT tırları, 7 Haziran, uzlaşma çabaları, en son liselilere kadar inen ve tamamen ülkeyi ele geçirmek üzere tertiplenen operasyonlardan bir netice elde edemeyen teröristler bu sefer topyeku00fbn işgale yeltendiler.

Tüm bu olan bitenlerin baş sorumlusu Pensilvanya'daki Fetullah Gülen'dir. Aynı zamanda bir Evanjelik proje olan "Dinler Arası Diyalog" projesinin de yürütücülerinden biri olan Fetullah Gülen'e İslam'ı ve Müslümanları tasfiye etme vazifesi verilmişti. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kapsamlı, en donanımlı, yerli ve milli liderlerinden biri olan Erdoğan ise ülkesi uğruna ölmeyi göze alıp, sinsi planlarını bozdu. Bu yüzdendir ki yok edilmesi gereken bir Deccal ilan edildi. Türkiye, üst aklın din, siyaset ve para politikaları üzerinden İslam coğrafyası üzerindeki büyük projelerine engel olduğu için devre dışı bırakılmak isteniyor. Kaldı ki bugün Beyaz-Anglo-Sakson-Protestanlar'a(WASP) göre Tanrı imparatorluğunun kuruluşunda en son seferde fethedilecek yer "Edom" ülkesidir. Yani Anadoluu2026 FETÖ'ye verilen vazife buydu. Müslümanların direncini kırmayı hedefleyen Gülen, bir taraftan da devletin kılcal damarlarına varana kadar nüfuz ederek ülkeyi adım adım küresel baronların emelleri doğrultusunda ele geçirmeye çalışıyordu.

Bu sefer milletin canını okuyacaklardı! Lakin her şeyi hesap eden bu kirli, sapkın yapı Anadolu insanının ferasetini, basiretini ve ülkelerine olan bağlılığını hesap edemedi. Milleti hafife almanın bedelini çok ağır ödediler/ödeyecekler. Çünkü millet henüz son sözünü söylemedi. Bakınız Erdoğan'ın son on yıldır ülkeye yaptığı en büyük hizmet, millete tarihi bir özgüven aşılamak oldu. Malazgirt, Kudüs, Mekke, Halep, Bağdat, İstanbul, Çaldıran, Çanakkale ruhunu yeniden tesis ederek ortak akıl, orak idrak, ortak vicdan ayarlarımızla buluşturmak oldu. Dolayısıyla bu günler Erdoğan'ın Rabia işaretinin ete kemiğe büründüğü günlerdir.

O yüzdendir ki FETÖ'nün ülke düşmanı askerleri F16 uçaklarını milletin üzerinden uçururken onlar liderlerine, ülkelerine kendi onur, şeref ve haysiyetlerine sahip çıktılar. Dün Çanakkale'de korkmadan düşman mermilerinin üzerine yürüyen bu şanlı millet bugün bir Haçlı organizasyonu olan cuntacıların üzerine yürüdü. Tanklarını çiğnedi, komutan müsveddelerinin rütbelerini söktü, uçaklarına eyvallah etmedi. Ülke bekası sözkonusu olduğunda bu milletin nasıl şahlandığını, birlik olduğunu tüm dünya hayretler içerisinde izledi. Kısacası ortak akıl, üst akılı yendi. "Ben Bingöllü bir Kürdüm, bayrağım benim için şereftir. Öl de ölelim" diyen bu ülkenin yerli insanlarının karşısında hangi güç durabilir ki!

Türkiye, tüm dünyanın gözü önünde hem içeriye hem de dışarıya çok önemli bir mesaj verdi. "Biz bu coğrafyada kalıcıyız, canımızı veririz, ülkemizi ve liderimizi vermeyiz" mesajıydı bu. Bakınız bu millet düne kadar darbeci generallerin talimatıyla ülkede kaos oluşturan, terör örgütlerine destek veren ancak bu sefer FETÖ kalkışmasına karşı tavır koyan Aydın Doğan'a da sahip çıktı. Doğan şunu iyi bilmelidir. Eğer bu milletin karşısında olursanız millet de sizin karşınızda olur eğer millete bir adım atarsanız bu şerefli millet size de sahip çıkar.

Bu ülkede bir tane FETÖ mensubu kalmayana kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu yapıdan kurtulmadıkça bize rahat yok. Eğer FETÖ'yü temizleyemezsek onlar bizi temizleyecek! Hala faaliyette olan tüm medya organlarına, okul ve şirketlerine acilen el konulmalıdır. Dün yaptıkları gibi hala masum tabanı kazanma gerekçesiyle uzlaşma çabası içerisinde olanlara da fırsat vermemeliyiz. Türkiye sıradan bir ülke bu millet de sıradan bir millet değildir. Liderin milletini, milletin de liderini bulduğu tarihin bu evresinde artık bu ülkede hiçbir girişimin başarılı olmayacağı bir gerçektir. Ölmek var dönmek yok!

@ufukcoskunn