Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
35.09
Gram Altın
2473.12
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Şubat 2017

Novus Ordo Seclorum

CIA'nın eski başkanı David Petraeus geçenlerde ABD'nin kurduğu Yeni Dünya Düzeni'nin tehdit altında olduğunu söyledi. Sonra vize sınırlaması getiren Başkan Donald Trump'ı eleştirerek uyarılarda bulundu. Bilindiği gibi son aylarda ABD'deki Gezi ayaklanması her geçen gün büyüyor. Asıl neden ve elbette endişe edilen hakikat; The Economist'in 'The World in 2016' kapağında yer verilen Hillary Clinton'un seçimi kaybetmesi! Biraz açalımu2026

Yeni Dünya Düzeni'nin temeli 1776 yılında Büyük Britanya'dan ayrılarak ABD'ye bir plan dahilinde yerleşen 13 koloni ile atılmıştır. Aynı tarihlerde Adam Weishaupt adında bir çulsuza İlluminati adında bir dernek kurdurdular. Derneğin salonuna kızıl renkte merkezinde Davut yıldızı olan bir bayrak asıldı. Bu bayrağı dükkanının kapısına asan kişi ise Mayer Amschell Rothschild'dan başkası değildi. Aynı bayrak bugün İsrail'in bayrağı olmuştur! 1776 yılında ABD'de 13 eyalet kuran bu 13 gizemli aile, Thomas Jefferson, Benjamin Fraklin, John Locke gibi perde önündeki kukla isimlere bir de kulağa hoş gelen güzel bir bildiri yazdırdı. "Tanrı İsrail oğullarına tarih boyunca nasıl rehberlik ettiyse Amerika'nın kurucularını da öyle rehberlik etmiştir" diyen Bay Jefferson'dan bahsediyoruz. "Milli devletleri tarihe gömmek, ABD'nin ve bizim en önemli misyonumuzdur" diyen R. Strausz Hupe(12 Eylül sonrası ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği görevini yürüttü) her ne kadar Yeni Dünya Düzeni fikrini formüle eden kişi olarak bilinse de bu fikrin/misyonun temeli çok önceden atıldı. Hatta bu misyon bugün FETÖ militanlarının cüzdanlarından çıkarmadığı 1 dolar üzerine işlendi.

1 doların üzerinde şifrelenen sembollerden ABD'yi kuran küresel tefeci sistemin temel hedefinin Yeni Dünya Düzeni başka bir deyişle tek dünya imparatorluğu olduğu inkar edilmez bir gerçektir. Bu konuda çok şey yazıldı onun için detaya girmeyeceğim. (Merak edenler Kürşad Berkkan'ın kitabına bakabilir) Şu kadarını söyleyeyim. Bir dolar üzerindeki yıldızların, Kartal'ın tuttuğu okların ve zeytin dalının yapraklarının sayısı 13'tür. Piramidin katlarının sayısı da 13'tür ve bu piramit eksik bırakılmıştır. Nedeni ise üstünde "başladığın işi bitirmek" anlamına gelen ANNUIT COEPTIS(harf sayısı 13) yazısıdır. Hemen altındaki yazıda da bunun hangi iş olduğu ifade edilmektedir. NOVUS ORDO SECLORUM yani; Yeni Dünya Düzeni. Açılımı, Kudüs merkezli tek dinli, tek dilli, tek bayraklı bir siyasi birlik kurma idealiu2026 Abraham Lincoln bu düzenek için "Kendi yöntemlerini sorgulayan ve işledikleri suçlara ışık tutan herkesi halk düşmanı ilan etmektedirler" demişti. Malumunuz sonu da dediği gibi oldu. Onu öldüren kiralık katil, kurşunu sıkarken "böyle olur diktatörlerin sonu" diyerek haykırmıştı. Bugün Erdoğan'ın diktatör ilan edilmesinin ardında yatan yegane gerçek liderimizin bu sistemi deşifre etmesidir.

NATO, IMF, AB, Dünya Ticaret Örgütü, Dünya Bankası gibi teşkilatlar Yeni Dünya Düzeni için kurulmuş perde önündeki taşeron kuruluşlardır. Küresel çete 1876 yılında start verdiği Yeni Dünya Düzeni çarkını işletmek için 200 yıldır aralıksız faaliyet yürütüyor. Örneğin bu hedef uğruna İbrani asıllı Yahudileri Filistin'e göndermek için 10. yüzyıldan itibaren bin yıldır Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk Yahudileri Hitler aracılığıyla fırınlarda yakmaktan geri durmadılar. AB'nin binasını Babil kulesinin bir kopyası şeklinde diken küresel çetenin nihai hedefi AB'yi yıkıp Irak'ta Babil'i yeniden diriltmektir. Bunun için kaostan düzen yaratma yöntemiyle yıllardır Ortadoğu'da kan ve gözyaşına neden olmaktadırlar. Armagedon ise Yahudilerin vaad edilmiş toprakları ele geçirip yerleşmesinden sonra olacaktır. Öncesinde büyük savaşlar, kıtlıklar, krizler patlak verecek ve yeryüzündeki iki kişiden biri ölecek. Bu yaklaşık 3 milyardan fazla insan demek! İsrail ise Yecüc Mecüc güçleri tarafından işgal edildiğinde ABD ve İngiltere filoları İsrail'in yardımına gelecek. Peki nereden? Elbette İncil'de Chittim olarak geçen Kıbrıs'tan. TSK'nın Kıbrıs'tan çekilmesini şart koşanların niyeti bu olmasın!

Nicholas Rockefeller 1994 yılında yaptığı bir açıklamada; Küresel bir değişim eşiğindeyiz. Beklentimiz tam zamanında gelecek bir bunalımdır. Uluslar Yeni Dünya Düzeni'ni o zaman mecburen kabul edeceklerdir" diyordu. CFR üyesi Paul Warburg ise "Her şey tek dünya devleti için!" diye haykırıyordu. Bu düzeni mecburen kabul etmenin ne manaya geldiğinizi düşündünüz mü? İnsanlığı, uygarlık birikimlerini, tarihi, kültürel değerlerini ve elbette İslam medeniyetini kökünden kazımak ve yeni bir düzen inşa etmek anlamına geliyor bu.

Zihin kontrol operasyonlarından, biyolojik ve kimyasal silah projelerine varana kadar bir dizi planlı, programlı faaliyetler... Her şey tek dünya imparatorluğu için! Ne var ki son yıllarda bu yüzyıllık projeye çomak sokan birileri çıktı. 200 yıldır faaliyet yürüten bu çetenin gerçek yüzünü Erdoğan deşifre etti. Öyle ki Oded Yinon planında da yer alan Kuzey Suriye'de kurulacak bir devletçik planını devre dışı bıraktı. 7 Haziran sonrası Hillary'nin Türkiye'deki dostları eliyle tertiplenen koalisyon planlarını altüst etti. Türkiye işte bu kan, gözyaşı ve kaos ile yoğrulmuş Armagedon projesini kesintiye uğrattığı için hedefte. Küresel sapkın çete Türkiye'yi fethedilecek son toprak parçası olarak görüyor. Onca badireyi atlatan Türkiye ise son zamanlarda bu kirli plana karşı daha çevik daha güçlü daha dirençli olmak için sistem değişikliğine gidiyor. Senaristler bu yüzden tedirgin!