Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

31 May 2015

O\u2026 Çocukları

Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için İtalyan bir kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anneye' bırakılan çocuğu alıp anne, babasının yanına götürmek için İstanbul'a geldiğinde kendini 'ilginç bir olayın' içinde bulur...

Bak şimdi, Fethullah mı, dedik size!

80 ihtilalinde 'suçlu oldukları' gerekçesiyle aranan karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama 'çocukları' onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Nihayet çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını' seçerler. Bu yuva aslında kendisi de eski bir 'hayat kadını' olan Mehtap'ın, işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidiru2026

En canalıcı sahnesi, gavurun 'climax' dediği, "Bu balıklar neden öldü biliyor musun? Çünkü sularını değiştirdin!" repliği...

Bu filmden kısa bir süre sonra 'wikileaks' skandalı patladı.

Maalesef teknolojinin azizliğine uğruyoruz. Sen, daha gazeteye yazı yetiştirmek için ilk harflere basmaya başladığında, millet sosyal medyada bunun dedikodusunu bitirmiş üstüne çay yahut kahvesini yudumlamaya başlamış oluyor.

Sağolsun Cem Küçük yine de bizden evvel yetiştirmiş ama.

İşin özeti şu.

Bunun hiçbir tevili yok kardeşim! Adlı adınca 'vatana hıyanettir' ve sen de 'hainsindir'. Hiçbir gazetecilik 'görev tanımına' girmez bu yaptığın. Apaçık belli, 'yapılan servisi' güya Erdoğan'ı zorda bırakmak için 'kahramanlığa' soyunmandır. Gerçeği ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletini zorda bırakmaktır. Tıpkı sana bu servisi yapan 'üst aklın' dünya ölçeğinde yapmaya çalıştığı gibi. Hele söyle bu wikileaks adamı ne oldu, neyle yargılanıyor!

Herhalde dünyanın en özgür basınına ve tabii en 'demokratik' ülke yönetimine sahip Ekvetor Büyükelçiliğinin 12 metrekarelik bir odasında yaşamaktır, Julian Assange için 'basın özgürlüğü'. Kafasını dışarı uzattığı anda ne olacağı malum!

'Freedom House' Amerika ve İngiltere'yi 'Basın özgürlüğünde' bu sebeple en önde gösteriyor ve Türkiye'yi 'Erdoğan'a şöyle ağız dolusu küfredemediğiniz' için 'yasakçı' Kabul ediyor.

Mahinur Özdemir de özgürlükten atıldı CHD partisinden zaten! Bildiğin Bürüksel canım, hani Afrika'nın balta girmemiş ormanlarından dünyaya demokrasi ışığı saçan şehri. Çünkü Popstar Alaturka ve Aydın Doğan'ın yeni yıldızı Selocan'ın 'Ermeni Soykırımı' var deme 'özgürlüğüne' halel getirdi!

Basın özgürlüğü ha?!

Geçen de bahsettik, 'Kenneth S. Devol' oku azıcık, özellikle Vietnam bölümünü!

Neydi o? he, 'O Rus Bu Çocuklarıu2026.' Telifi BKM ekibinden Metin Yıldız'a aittir, ha.

Bak, 'Özgürlük YOK' işte, ben de seni 'adlı adınca' yazamıyorum, kardeşim!