Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Kasım 2023

​Özgür Özel'e altın tavsiye...

Değerli okurlarım, CHP'nin Yeni Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk grup toplantısını yaptı.


Özgür Bey'i dinlerken, CHP'de değişen bir şeyin olmadığını farkettim. Konuşmacının ses tonuyla, salonun hararetli alkışlamasına kadar her şey eskiyle aynıydı. İnanmayanlar, arşivlerden karşılaştırmasını yapabilirler.


İddiayla söylüyorum... Kürsüde Kılıçdaroğlu olsaydı. O da benzer sözler ederdi. O da Sivil Anayasa yapılmasına karşı çıkardı.


Peki CHP'de değişen birşey olmayacaksa, Kemal Bey niye gönderildi? Bunlar, partinin başında isim değişikliği yapılınca, iktidar olunacak mı zannediyorlar?


Evet, özgür Özel'in sadece ismi yenidir. Kendisi Siyasette eskidir. Hatta, Kılıçdaroğlu döneminin en yetkili isimlerinden biridir.


Farkındayım... Özel'e şu anda gösterilen teveccühün kaynağı, Yeni Genel Başkan olmasıdır. Eğer Özgür Bey, genel Başkanlığı kazanamasaydı , Kılıçdaroğlu döneminin faturasını ödeyecek isimlerin en başındadır.


Burada anlaşılamayan konu: Kişi aday olup kazandı mı, tüm geçmişinin sıfırlanılmasıdır. Yani sütten çıkmış ak kaşık olmasıdır.


Özgür Özel'e Altın Tavsiyem: Kılıçdaroğlu'nun ismini iki de bir ağzına almamasıdır. Sürekli eski genel başkanı hatırlatıp durursa, onun gölgesinde kalır.


Bu da, daha önce Kamuoyunda dillendirilen "emanetçi" söyleminin gereğini yapıyormuş görüntüsü verir.