Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2405.37
BIST 100
10304.45
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Ocak 2022

Özgürce İslam'a saldıranlara

Özgür Özel, kendini çok özgür ve kâinatı başıboş görmüş ki, Diyanetin okul öncesi eğitimle çocuklarımıza Kur’an öğretmeye çalışmasını Orta Çağ zihniyeti olarak görmüş.

Arı 21 günde vazifeli olduğu balı Allah’ın izniyle yapmaya başlar. İpek böceği çok kısa bir zamanda öğretilen mühendisliği kullanarak ipek yapmaya başlar. En küçücük şeyler, çok kıymetli ve büyük işleri başarırlar, yaşlarına, başlarına cinslerine bakmadan. Sadece atomlar misali yeter… Aslında bazı yetişkinlerden daha akıllı ve dürüst olan çocuklara Allah’ın kanunları olan Kur’an’ın öğretilmesi çok yerinde ve mühim bir vazifedir. Gayrimüslim ve istemeyen aileler hariç, biz Müslümanlar bu hizmetten ancak mutlu oluruz ve Diyanete bu çalışmasından dolayı teşekkür ederiz. Bir buçuk, iki yaşındaki çocukların bile ellerine telefon ve tablet verildiğini göz önüne alacak olursak, çocuklar Kur’an’ı büyüklerden daha çabuk öğrenip, Hz. Peygamberimiz (sav)’i daha samimi sevmeğe başlıyorlar…

Özgür Özel gibi insanların, aydınlık inancımızı orta çağa göndermesi aslında Kur’an öğrenen çocukların aydınlığından korkuyor olmalarıdır. CHP’nin Kur’an öğrenen çocuktan, namaz kılan gençten gözleri kamaşıyor ödü kopuyor, üstlendiği amaca büyük tehlike görüyor. Kur’an öğrenen ve namaz kılan çocukların ilme – bilime büyük ilgi göstermelerini, yazılım dehası olmalarını, füzeye ve uçana kaçana alaka duymalarını TEKNOFEST'te görmekteyiz. Çocuklarımızın iman ve Kur’an’a bağı kuvvetlendikçe, üretme hevesi ve bilim ilgisi arttığı için ve böyle bir gençlik ise Türkiye’yi emperyalistlere muhtaç etmeyeceği ve yörüngesini asla kabul etmeyeceği için CHP’nin karşı tavır sergilemesi sağlanıyor.

Ey çok fazla Özgür olmuş insan: Allah iki kulak, bir dil vermiş; Kur’an öğretmeyi orta çağ olarak görmüşsün, hani fizik, hani astronomi? Sen kendi çocuğuna istediğin eğitimi ver başkalarına karışmak hiç olur mu hani pedagoji, sosyoloji? Hücreler, böcekler, çiçekler Allah'ı tanıyor itaat ediyor, çocuklar Allah'ı tanır ise çok mu? Hani biyoloji?

LGBT'den korkmadınız, HDPKK'dan korkmadınız, bankaları hortumlayanlardan, millete hizmet etmeyen siyasetçilerden korkmadınız, sadece Diyanetin okul öncesi eğitimle kâinatın yaradılış gayesini açıklayan Hz. Kur'an ve Hz. Peygamberimizin öğretilmesinden ödünüz koptu, gözleriniz irkildi. Çok vahim!

Küçük yaşta çocuklar yiyip, içmiyor mu? Allah'ı tanımak, yiyip – içmekten çok daha önemli değil mi? Dinini öğrenmek neden orta çağ karanlığı olsun? Siz ki küçücük çocuklara heykel önünde secde ettirdiniz, hatta geçmişte bira içirmediniz mi? Milyonlarca şehide sebep olan Emperyalistlerin dansını – balesini öğretmediniz mi? Bakar mısınız; Allah'ı tanıyan ve itaat eden güneş ne kadar göz alıcı aydınlık. Bizi ancak iman aydınlatır, CHP siyaseti değil. Allah'ı tanıyan çocukların yaptığı hava araçları ile bebek katili PKK'ya göz açtırılmıyor. Matematiği biliyorlar, fizik yasalarını biliyorlar, NEREDEN GELİP NEREYE GİTTİKLERİNİ ise çok iyi biliyorlar ve ilmi kâinatın Yaratıcısını tanımak için kullanıyorlar... Bir laboratuarda ki şişelerde bulunan elementlerden belli ölçülerle bir araya gelip, kendi kendine insan olmuyor, ancak Allah'ın kimyagerliği gerekiyor, bunları çocuğa öğretecek Diyanete düşman olmak akıl işi mi? Hani kimyanın k sı? Eczacı birinin bunları çok iyi bilmesi gerekmez mi?

Kiliseden, papazdan, havradan irkilmediniz, üstelik İslâm'dan daha eski ama Müslümanlara orta çağ dediniz hani medeniyet, hani inanç özgürlüğü? Siz sadece İslâm'dan ve diyanetten irkildiniz ve irkilmeye devam edeceksiniz. Son söz: İslâmiyet güneş gibidir, CHP’nin üflemesi ile sönmez! Kur’an öğrenen çocukla ve namaz kılan gençle de ancak iftihar edilir. Allah şerlerden muhafaza etsin, yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun, bereketi ve şuuru bol olsun, selamlar…