Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
35.08
Gram Altın
2475.48
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Mart 2021

Papa'nın Pulu

Papa Françis, Irak ziyaretinin amacını bastırılan pul ile ifşa etmiş oldu. Pul demişken, Papanın kafa resminin ardında, Doğu ve Güneydoğu bölgemizin tamamını da içine alacak şekilde Suriye, Irak ve İran’dan da parçalar kopartılan bir haritayı sözde Kürdistan hayali olarak kazımak istediler beyinlerimize. Papa’nın ısrarla görüşmek istediği Sunni alim Şeyh Ahmed Hasan Taha, ziyaretin bölgeye fitne tohumları ekilmesi için yapıldığını belirterek Papa’nın görüşme isteğini elinin tersiyle itti. Ancak Irak’ta sokaklara “Biz sizden bir parça, siz de bizden bir parçasınız” yazılı Papa ve Sistani resimli afişler asıldı.

Hristiyanlığın kurulmasının birinci bin yılında Avrupa, İkinci bin yılda Afrika ve Amerika’yı misyonerler eliyle sömürü alanı yapan Papalık üçüncü bin yılda gözünü Müslüman coğrafya ve Asya’ya dikti. Geçtiğimiz ay ilan ettiği Kapitalizm Muhafızları yapılanması ile İslam coğrafyası üzerinde eski bir hesabın yeni planını devreye soktu. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan Müslüman’ı Müslümana kırdırarak İslam coğrafyasında İslam’ın bütün izlerini silebilmek için kriptolar, ajanlar, satılmışlar, gönüllü hainler, terör yapıları, dününü ve bugününü bilmeyen ve geleceğini Siyonist haçlıların kucağında kurgulayan gafillerle yola çıktılar.

Şeytan’ın temsilcisi Siyonzmin uşaklığını yapan Papa’nın bölgemize dayattığı haçlı emelleri, dinler arası diyalog, Büyük Ortadoğu Projesi, kardeşlik, eşitlik, barış, demokrasi, insan hakları, fikir hürriyeti gibi süslü kelimelerle kendini en dindar ve en milliyetçi olarak görenlere bile yutturulmak isteniyor. ABD’den bölgeye 1960’lı yıllarda gönderilen misyonerlere Barış Elçisi denilmedi mi? Barış elçilerinin son halkası ajan Rahip Brunson’un Trump açısından ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmadı mı?

Dün’e kadar FETÖ eliyle Türkiye’deki muhafazakarları bile Siyonist ve haçlıların emrine amade eden bu yapı, bugün MOSSAD’ın uşaklığını yapan Barzani, Irak’a ABD’yi davet eden Sistani gibi aktörleri kirli oyunun birer parçası haline getirdiler. Malum Sistani, Şiiliğin seküler (laikçi) kolunu temsil ediyor. Bölgeye barış götürmek istediğini söyleyen Papa’nın ve pul üzerine harita tasarlayanların Emevilerden, Abbasilerden, Selçuklulardan, Artuklulardan, Zengilerden, Eyyübilerden, Safavilerden, Osmanlılardan bi haber olduğunu söylemek mümkün mü?

Kastrı Şirin anlaşmasından birinci dünya savaşına kadar huzur vadisi olan Mezapotomya bölgesi tersine sosyolojik mühendislikle oluşturulan suni yapılarla haçlı işgaline hazır hale getiriliyor. ASALA’dan görevi devralan kripto Ermenilerin yönettiği PKK’nın misyonu da, soyunu sopunu Mehmet Şevki Eygi’nin ta 1970’lerde deşifre ettiği MOSSAD’cı Barzanilerin de rolü aynı. Osmanlının aşiretler eliyle kurduğu bölge huzurunu, etnik ve mezhepsel terörle yok etmek. Barzani o yüzden Lozan’da bile Türklüğü tescillenen Kerkük’e 2003’te girdiğinde ilk önce tapu müdürlüğü ve nüfus müdürlüğü kayıtlarını yok etmek istedi. Çukur-Hendek olaylarında o yüzden Diyarbakır’da Ziya Gökalp’in evi kundaklandı, Kurşunlu camisi yakıldı.

Dün Berlin’de vilayeti sitteyi sözde Ermenistan ilan edenlerin hiçbir vilayette Ermeni nüfusunun yüzde 30’u bile varmadığını bilmemeleri mümkün mü? Yüzde 10 ile terör örgütleri ve istihbarat servislerini arkana alarak yüzde 90’ı yok etmeye çalış veya sindirerek orayı kendi bölgen ilan et. Yüzde 90 kendini savunduğunda ise soykırımcı ilan et. Bitlis’te beş minareden başka bir şey bırakmayan katillerin, Maraş’ı, Antep’i, Halep’i, Şam’ı işgal ederek Müslüman kanı için canilerin uydurdukları sözde Kürt tarihi ile coğrafyamızın İslami kimliği silinecek kafalarınca. Van’da, Ahlat’ta, Mazalgirt’te, Diyarbakır’da, birinci Kılıçaslanın mezarının olduğu Silvan’da, Artukluların yurtlarında Batman’da yaşayanlar Türk değil, Arap değil, Kürt imiş. Hatta hatta, Şah İsmail ve Azerbaycanlılar bile Kürt imiş.

Serok Ahmet gibiler kalkıp oy uğruna popilizm yaparak Selahaddin Eyyübi’yi her ne kadar Kürt ilan etse de, Selahattin’in Nurettin Zengi’nin sarayında büyüdüğü ve öz yeğeni olduğu, Zengilerin de Türk soylu olduğunu tarih yazıyor. Seyyitler, Hz. Ömer’in torunları, Hz. Eyyüb El Ensari’nin torunları, Halid Bin Velid’in torunları, Abdulkadir’i Geylaninin torunları, Avşarlar, Bucaklar, Karakeçililer, Kürt imiş veya Kürtleşmişler. ABD’nin kontrolünde, İsrail’e yedek, Papanın hizmetinde bir yapı kurarak fitne ateşini harlamalıymışlar. Bu elemanlara soyları, sopları hatırlatıldığında ise “Ama biz kürtleşmişiz” gibi Osmanlı’nın bölge politikalarını, Kürt yapısını niçin kurduğunu bilmeze yatan cehalete sığınarak, Moskova’da, Berlin’de, Paris’te, Londra’da uydurulmuş yalanları önümüze sürüyorlar. Sen kendi doğruna sahip çıkmazsan, Kürdü, Selçuklu, Osmanlı hatta hatta Safavi kaynaklarından öğretmezsen elin Papa’sı yalanını sana doğru diye yutturarak böl, parçala, çatıştır, yönet oyununa oyuncak yapar.

Papa daha Irak’tan ayrılmadan İBB Başkanı, Meral Akşener ile Pervin Buldan’ı aynı tweette buluşturdu. Yıllardır laisizm adına Türk milletini baskılayarak batının emrine amade kılmak için uğraşan bu kirli zihniyet, PKK teröristlerinin de söylemi olan barış, kardeşlik lakırtılarının arkasında terörü meşru göstererek, Papa’nın pullaştırılan haritasını bu millete yutturmanın gayretinde. İslam ülkelerinde dinin sosyal hayattan uzaklaştırma için her türlü melanet işlenirken, ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, İsrail’de devlet politikalarında dini ritüellerin ön planda tutulduğu gerçeğini daha fazla gizleyemedikleri için, artık dine ve dindara saygı gösterir gibi yapıyorlar.

Papa’nın pulu hangi kirli amaca hizmet ediyorsa, Kılıçdaroğlu, Akşener söylemleri de, İmamoğlu tweeti de aynı amaç için yapılmış bir algı operasyonudur. Vesselam…