Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Haziran 2015

Pazar Meydan Muharebesinin iç yüzü

Zift Akıl'ı tanımau2026

Varlığı iki ayak üzerinde şer planı olan İnönü, savaştan galip çıkmış bu milletin zaferini aleyhimize çevirecek Lozan anlaşmasına bütün samimiyeti ve gayreti ile batılılara ilham verip, aleyhimize ve tutsaklığımıza sebep olan kararlara imza atmıştır. Lozan: bin küsur yıllık emekle dokunan ve sağlamlaşan imanın alçak İngiliz'in arzu ve isteğine göre baltalanması ve güya zaferle geri dönülmesi. Çocukken bile inanmamıştık, burnumuzun aldığı pis kokuları yüzündenu2026

Çanakkale'de büyük güçleri, korkunç silah yığınakları ve değişik ırktan çapulcuları ile muvaffak olamayan dessas İngiliz ne hikmetse daha sonra İstanbul'a giriyor? u00c2lemi İslam'ın kalbine sokulan İngiliz, nasıl oluyor da İstanbul'dan vazgeçip, çekip gidiyor? Bu bir İslam'dan uzaklaştırma büyük planının tezgaha konulması için giriş ve çıkıştır.

Lozan'a cesur ve imanlı biri gönderilmiş olsa idi, zaferle çıktığımız savaşın anlaşması da lehimize olacaktı. Harp meydanında küfre itilemeyen millet, anlaşma ile şeytana yakınlaştırılmış, kendi isteklerine göre şekillendirilmiştir. 1950 Demokrat Partinin iktidar oluşu ile zindıkanın şekil verme işine bir virgül konulmasına rahatsız olan alçak batı ve Zift Akıl, 60 ihtilalını içerdeki kansızlarla tertipleyip, dinsizleştirme işinde İngiliz'in, Siyonizm'in iştahını iyice arttırmıştır.
Bu yüzden 7 Haziran 2015 genel seçimleri, neticesiz kalan emeklerinin, planlarının nihayete ulaşması için son ümitleridir dört koldan saldırıyorlaru2026 Alçakça planlanmış yüz yıl önce sahneye konmuş ama Türk milletinin gösterdiği direnç ve arada çıkan Menderes, Özal ve şimdi Erdoğan, bu gerçek vatan evlatlarının vesile olması ile Afrika ve Asya gibi netice alamadılaru2026 Ama bu heveslerinin, Ortadoğu'yu rahat talan etme düşüncelerinin kursaklarında kalmasını istemiyorlaru2026 Paçavra gazeteleri ve dünyanın tüm kalleşleri ile öldürücü yumruğu indirmeye çalışıyorlaru2026
İşte oyun kurucu dessas İngiliz ve Siyonistlerin ta baştan kurdukları planu2026 Emirdağ Lahikasında: Büyük Doğu'nun yirmi dokuzuncu sayısında; "Lozan'ın İçyüzü" diye yazılan makaleden.İngiliz murahhas heyeti reisi Lord Gürzon, nihayet en manidar sözünü söyledi. Dedi ki: "Türkiye İslamu00ee alakasını ve İslamı temsil rolünü kendi eliyle çözer ve atarsa, bizimle hulu00fbs birliği etmiş olur ve Hıristiyan dünyasının hürmet ve minnetini kazanır; biz de kendisine dilediğini veririz."

Lozan'da Türk murahhas heyeti başkanı bulunan ve henüz hakiku00ee kasıtları anlayamayan İsmet Paşa, bir aralık bütün Hıristiyan emellerinin Türkiye'yi mazisindeki ruh ve mukaddesatı kökünden ayırmak olduğunu sezdiği halde, şu gizli ivaz ve teminatı veriyor ve diyor ki:
"Eskiden beri kökleşmiş ve köhne engellerden, yani an'ane-i İslamiyetten kurtulmak hususunda besledikleriu2014yani İsmet'in beslediğiu2014azmin, inkar edilmez delilidir."

Harfi harfine iktibas ettiğimiz bu sözlerle, Türk başmurahhasının, yani İsmet'in, eskiden kökleşmiş ve köhne olmuş engellerden kurtulmak hususunda Türk milletine beslediği kat'u00ee azimle ne kasdettiğini ve bunu hangi maksat altında İslamiyet düşmanlarına ivaz diye takdim ettiğini sormak lazımdır.
Yazının devamında: Lozan Muahedesinden sonra, İngiltere Avam Kamarasında, "Türklerin istiklalini niçin tanıdınız?" diye yükselen itirazlara, Lord Gürzon'un verdiği cevap: "İşte asıl bundan sonraki Türkler bir daha eski satvet ve şevketlerine kavuşamayacaklardır. Zira biz onları, maneviyat ve ruh cephelerinden öldürmüş bulunuyoruz. Yani Mustafa Kemal ve İsmet'in verdikleri karar, Türk milletini İslamiyet ve din cihetinden öldürmek kararıdır."
Artık bunun üzerine herşey ap açık anlaşılıyor, değil mi?

Gizli anlaşmanın entrikası

Türklere dinlerini ve din temsilciliğini feda ettirmek şartıyla, sun'u00ee istiklal işinde gizli anlaşmanın müessiri, tek kelime ile, Yahudiliktir. Buna memur-u müşahhas kimse de, şimdi Mısır Hahambaşısı bulunan Hayim Naum'dur. Bu Hayim Naum, bu korkunç teşebbüse evvela Amerika'da Türkler lehinde bir seri konferans vermek ve emperyalizma şeflerine, Türkün maddesini serbest bırakmaları, buna mukabil ruhunu, ta içinden ve kendi öz adamlarına yıktırmaları fikrini telkin etmek suretiyle başlamıştır. Yani, masonluk hasebiyle Kur'an'ın ahkamını kaldırmak, milleti dinsiz yapmak. Hayim Naum müthiş planının zeminini Amerika'da hazırladıktan sonra İngiltere'ye geçmiş ve halis Yahudi olan Lord Gürzon ile temas ederek şu teklifte bulunmuştur: "Siz Türkiye'nin mülku00ee tamamiyetini kabul ediniz. Onlara ben İslamiyeti ve İslamu00ee temsilciliklerini ayaklar altında çiğnetmeyi taahhüt ediyorum."
Aynı Hayim Naum Türk murahhaslar heyetine müşavir sıfatıyla sokulmanın da yolunu bulmuş, yani Mustafa Kemal ve İsmet'i kendine dost bulmuş. Onun için üçü birleşmiş. Ve artık arada santralın intizamla işlemesine hiçbir mani kalmamıştır. Emirdağ Lahikası II
7 Haziran 2015 genel seçimi yani Pazar meydan Muharebesinin içyüzü budur. Tutsak ettikleri Afrikalı ve Asyalı gibi bizi de bitirmek için Amerika'nın derin cerahati ve varil bombası olan gazeteleri, bozuk İngiliz aklı ve Siyonistler, yanlarına aldıkları dışarıdaki ruhsuzlar ve içerdeki ruhsuzlar bu Pazar son darbeyi indirmeye çalışıyorlar... Onlar vurdukça uyuşukluğumuz gidiyor; görünüşte şer olan bu durum uyanışa, uhuvvete sebep oluyor. 7 Haziran için kurdukları kumpas ise, İslam birliğine sebep olacak.
Bu seçim falan değil; bu var oluş mücadelesiu2026 Ya Osmanlı torunları kazanacak, ya da intikamda son noktayı koymak isteyen Zift Akıl; Bunların akılları üstün olsa idi, yüreği ve aklı imana teslim olan Türk Milleti, İslam'a hizmetkar olmaktan, Allah için acı çekmekten büyük haz aldığını ve asla Kur'an yolundan vazgeçmeyeceklerini görürdüleru2026
Bu Pazar Malazgirt gibi, İstanbul'un fethi ve bütün şanlı zaferlerdeki gibi ehli iman küfür karşısında, Zift Akıl ve tüm kumpaslar karşısında zafer elde edecek... Bu zafer, sadece Müslümanlara değil, tüm dünya insanlığına hayırlı olsunu2026 İslam fedaisi Türk milleti elde ettiği zaferle, sadece kendine adalet değil, tüm dünya mazlumlarına adalet ve insanca yaşama garantisi olacak... İnanmayanlar küçücük tohumdan kocaman ağaç olan iştiyaka, fıtri duaya baksınlaru2026 Sahi 300 çadırdan imanlı millet, Cihan İmparatoru olunmadı mı? Oylarınız Zift Akılı hüsrana uğratan 13 yıllık başarı ve hizmet gönüllerine verilirse, kazanan İslam u00c2lemi olacak, hadi hayırlı olsunu2026