Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2435.64
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

31 Aralık 2013

PİLOTA SALDIRI

Türkiye uçağı hızla gökyüzünde seyir halinde.
Nereden nerelere gittiğine gelince: Kişi başına düşen milli gelir hızla artıyor. Ülkenin dört bir yanına devasa eserler yapılıyor. Neredeyse tüm Cumhuriyet devrinde yapılanlardan daha fazla proje son 11 yıla sığdırılmış durumda. Denizin altından geçen bir tünelle iki kıtayı birbirine birleştiren Marmaray Geçidi, Ankara'yı İstanbul'a bağlayan hızlı tren, İstanbul Boğazı üzerinde üçüncü köprü, Çılgın Proje, İstanbul'a dev üçüncü havaalanı, kavşaklar, kilometrelerce duble yollar, otobanlar, İzmit ve Çanakkale Boğazı'na dev köprüler, adliye ve modern hastane binaları, okullar, derslikler, üniversiteleru2026
İmam Hatip Okulları, öğrenci yurtları ve daha başka saymakla bitmeyecek yenilikler.
Ülke projeden projeye gökyüzünde hızla uçarken yargı-emniyet güçleri içerisinde yuvalanmış bir çetenin elemanları zorla pilot kabinine girerek pilotu alaşağı etmek istiyorlar. "Falanca dev projede bir yolsuzluk ihtimali var. Hesabını ver. Sende mi hırsızsın yoksa?" gibi muğlak iddialarla pilotu yaka paça sürükleyerek aşağı atmak istiyorlar.
Ey insafsızlar! Ey zalimler! Ey merhametsiz ve acımasız kişiler! Ey insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar! Sizlere sesleniyorum. O uçakta siz biz hepimiz varız. Usta pilotumuzu sudan sebeplerle, dış güçlerin oyununa gelerek devirirseniz uçak düşecek ve parçalanacaktır. Bütün ülke yangın yerine dönecektir. İstediğiniz bu mudur?
Son on günde yaptığınız rezaletlerden, çıkardığınız faciadan ülkemiz 120 milyar lira zarara uğradı. Kaç sene geriye gittik görüyor musunuz?
Tabi size laf anlatmak zor, hatta imkansız. Yine diyeceksiniz ki hükümet içerisinde hırsızlar var.
Biz de size diyeceğiz ki hırsızlar kadar başınıza taş düşsün.