Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2412.01
BIST 100
10276.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Ekim 2016

PKK ve FETÖ ile yurtta sulh ittifakı!

Hillary Clinton,"Kürtler Irak'ta olduğu gibi Suriye'de de en iyi ortaklarımız. Onlar bizim oradaki gücümüz olacaklardır" derken Hakkari'de BM'nin çuvalından PKK mühimmatı çıkıyor ve İstanbul Dünya Enerji Zirvesi öncesi Şemdinli'de 5 ton bomba kullanarak bir saldırı gerçekleştiriliyor. Üst aklın piyonu FETÖ ise hala CIA/ABD sistemi tarafından korunuyor. Tüm bunlar olurken içerideki Erdoğan düşmanları da iki de bir Kolombiya'ya atıfta bulunarak tekrar masa kuralım türünden sinsice algı üretmeye çalışıyoru2026 Düşünün, daha iki gün önce 18 vatan evladımızı şehit eden, AK Parti Dicle İlçe Başkanı'na suikast düzenleyen, onca samimi adıma rağmen FETÖ işbirliği ile ittifak arayışlarını bitiren, devrimci halk savaşı saçmalıklarıyla yüzlerce Kürdün ve Türk'ün ölümüne neden olan, barış kisvesi altında da bir gecede 50 masum insanı katleden bir örgütten bahsediyoruz!

PKK ve HDP, barış kisvesi altında Gladyo'nun çizdiği yol haritasını harfiyen uygulamaktadır. Bu taşeron örgüt kadimTürk Kürt ittifakını engellemek için, sırf bu amaç uğruna Kürtlere savaş açmış ve yabancı işgalci güçler gibi Kürtlerin yaşadığı yerleri, mekanları harabeye döndürmüştüu2026 Dolayısıyla onca olan bitenden sonra bugün hala masa kurmayı teklif eden Türk Kürt düşmanlarına asla prim verilmemelidir.

Irak'ın kukla Başbakanı İbadi, zaten ikiparalık olan şerefini iyice ayaklar altına alarak "Türkiye'nin hiçbir şekilde Musul operasyonuna katılmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde tehditler savuruyor. Bu aşağılık herifler Irak'ı Evanjelizmin merkezi haline getirmek için oraya yerleştirilen kurmalı birer saattir. Çünkü İncil'de de sözü edildiği gibi Bağdat, büyük Evanjelist Protestan ittifakının gerçekleştirileceği bir merkez durumuna getirilecektir. Bunlar önce kime uşaklık yaptıklarına bir baksınlar!

Türkiye, bunlara rağmen ilk etapta 5 bin kilometre kare büyüklüğündeki terör örgütlerinden arındırılmış güvenli bölge için olası tehditlere karşı operasyonunu titizlikle sürdürüyor. ABD'nin PYD ile birlikte kara gücü olarak Rakka'ya girin teklifine karşılık Türkiye, siz ÖSO ile girin biz de hava desteği sağlayalım şeklinde karşılık vererek bölgede sağlam adımlar atmaya devam ediyor.

Ortadoğu'da pek çok devletin birbirine düşman azınlıklar ve etnik gruplar üzerinden inşa edildiğini biliyoruz. Örneğin Irak'ta Şii çoğunluk, Sünni azınlık tarafından, Lübnan'da Müslüman çoğunluk Hristiyan olan Maruni azınlık tarafından, Suriye'de Sünni çoğunluk da Şii azınlık tarafındanyönetilmektedir. Hem coğrafi hem de sosyolojik olarak buralarda ciddi fay hatları oluşturulmuş. Nihai hedefleri; Ortadoğu'yu her geçen gün küçük devletçiklere bölerek yutmak... Tam da bu noktada tüm Ortadoğu'yu kapsayacak hegemonya planlarına uygun bir Kürt devletinin kurulması da düşünülmüştür.

İsrail'in başından beri PKK'ya bir devlet borcu vardır. Çünkü bu kendi emelleri için uygun bir seçenek! Üstelik bu devlet Türkiye'nin bir bölümünü de içine alacak şekilde planlanmıştır. Amerikalı Albay Ralph Peter's ABD Silahlı Kuvvetler Dergisi'nin Haziran 2006 sayısında kaleme aldığı "Kanlı sınırlar, Daha İyi Bir Ortadoğu" başlıklı yazısında Türkiye'yi Güneydoğu'da işgalci olarak göstermiş ve Türkiye'nin Güneydoğu sınırlarını Kürdistan haritasına eklemekte bir sakınca görmemiştir. Çünkü bu 1897'de Basel'de çerçevesi oluşturulmuş uzun soluklu bir projedir.

1983 yılında İsrail Dışişleri Bakanı İzak Şamir de Brüksel'de gazetecilere verdiği bir demeçte Türkiye'yi Kürdistan'ı işgal altında tutan devletlerden biri olarak takdim etmiş ancak Kürt halkının bağımsızlık mücadelesinin bu engeli aşacağını ifade etmişti. Öyle ki Ağustos 1965'te İsrailli askeri uzmanlar tarafından Kuzey Irak dağlarında çoktan eğitim kampları kurulmuştu bile! Üst aklın ve içerideki piyonlarının Ortadoğu'da bir Kürt devleti kurma projesinden asla bir sapma olmamıştır. Küresel sistemin Amerika'daki hatırı sayılır düşencekuruluşlarından biri olan WINNEP Kürt devleti fikrinin en azimli savunucularından biri durumundadır. Bu yüzdendir ki Erdoğan bu projeyi boşa çıkarmak için evvela Barzani ile sıkı ilişkiler kurdu ve içeride de medeniyet perspektifli bir Türk Kürt ittifakının temellerini attı.

Kuşkusuz bu kadim birliktelik 1000 yıldır Haçlı zihniyetini tedirgin eden bir birlikteliktir. Bu yüzdendir ki 90 yıldır tuzak kuruluyor. Öyle bir tuzak kuruldu ki Türk Kürt ittifakını engellemek için Kürtleri temsil iddiasında bulunan bir kesimi/örgüt/parti öne çıkardılar. Öyle ki Kandil eğitim sistemi/ideolojisi ve ulus devletçi, güçlü, nüfuzlu, Kürt önderleri/komutanları/siyasetçileri hala Kürtlerin sürekli olarak kendilerini hakları gasp edilen, ezilen bir kesim olarak görmelerini istiyor. Çünkü bu psikolojinin kin ve nefreti diri tuttuğunu çok iyi biliyorlar!

PKK, FETÖ, DAEŞ gibi terör örgütlerini kumanda eden küresel sistemin nihai hedefi Türkiye'ye diz çöktürmektir. Bu yüzendir ki bu değirmene su taşıyan içerideki piyonlara karşı tedbirli olmak durumundayız. Bugün PKK ile masa kurulsun demeninFETÖ ve DAEŞ gibi terör örgütleriyle de masa kurulsun demekten bir farkı yoktur. Bu yurtta sulh ittifakını önlemeliyiz. Yerli ve milli duruş sergileyen Kürtleri yurtta sulh konseyinin tuzaklarından ve HDP'den kurtarmalıyız. Bilinmelidir ki üst aklın 2023 hedefi de dünya devletlerfederasyonuduru2026 Buise bir felakettiru2026

@ufukcoskunn