Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2427.56
BIST 100
9973.73
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Haziran 2017

Psikolojik Harekat Merkezi

"Hiçbir ayrım yapılmaksızın tüm vatandaşlarımızın ifade özgürlüğü, mülkiyet hakki, evrensel temel hak ve hürriyeti Yurtta Sulh Konseyi'nin teminatı altındadır."

Yurtta Sulh Konseyi'nin darbe bildirisindeki bu ifadeler bugün 'adalet' ve ' demokrasi' maskesini takıp casus sanığını kurtarmak için yollara düşen,'yol düşkünleri'nin 'yoldan düşenler'in dilinde.

MİT, (Millu00ee İstihbarat Teşkilatı) TBMM 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'na gönderdiği "gizli" damgalı raporda: "...FETÖ, profesyonel bir psikolojik harekat çalışması yürütmektedir."diyor.

FETÖ tutukluları da her şeyi inkar ediyorlar.

Kemalistler de malum zevat da yollardalar...

Şeflik zihniyeti, alışkanlıklarını sürdürüyor. FETÖ'nün kumpasında Casusluktan 25 yıl hapis cezasına çarptırılan ve İstanbul/ Kartal Ceza Evi'nde tutuklu olan milletvekilini kurtarmak için halkı sokağa çağırarak Ankara'dan İstanbul'a yürüyor. Adalet adı altında adalete gölge düşürmek, casusluk sanığına kol kanat germek.

CHP'li milletvekilinin Türkiye'nin DEAŞ'a sarin gazı verdiği yalanı, İngiltere parlamentosunda FETÖ'nün Aralık 2013'te yaptığı toplantı, ABD'li generalin 15 Temmuz'dan birkaç gün sonra :" İyiler tutuklandı. Onlar bizim dostlarımız. Biz onlarla DAEŞ'e karşı mücadele ediyoruz." çıkışı da üst aklın Psikolojik Harekat Planının parçalarındandı.

12 Haziran 2011'de seçimlerden tek parti iktidarı çıkınca üst akıl, Psikolojik Harekat Planlarını devreye soktu:

Planın parçaları:

28 Aralık 2011; Uludere katliamı.

Bir hafta sonra,

7 Şubat 2012; MİT Müsteşarını derdest edip onun üzerinden hükümeti düşürmek.

Mayıs- Haziran 2013 Gezi darbe/ İşgal girişimi

Aralık 2013'te FETÖ'nün İngiltere Parlamentosunda Türkiye konulu toplantısı ve 19 Ocak 2014'te (Türkiye'nin DEAŞ'a yardım ettiği iftirasından 17-25 Aralık kumpasından sadece bir ay sonra) MİT tırları durduruldu. Türkiye'yi tecrit etmeyi, ülkede darbe şartlarını oluşturmayı denediler. Suriye'deki Türkmenlere yardım götürülemediğinden binlerce masumun katledilmesine de sebep oldular.

Ağustos 2014'te cumhurbaşkanı seçiminin hemen akabinde 6-8 Ekim Kobani provokasyonu ve elli üç vatandaşın şehit edildi.

Mayıs 2015'te Beyaz Saray resmu00ee internet sitesi Whitehouse.org'da iki imza kampanyası düzenleniyor. FETÖ, ByLock hattından teröristlerini kampanyalara desteğe davet ediyor.

Kampanyanın birincisi, Mayıs 2015; 'Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye terörü destekleyen devlet ilan edilmeli ve ABD ile ittifakına son verilmeli' başlıklı ve Türkiye'nin DEAŞ'a yardım ettiği iftirası atılarak uluslararası mahkemede yargılanması için açılan imza kampanyasıdır.

Amaçlarına ulaştılar : 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra hükümet kurulamadı.

1 Kasım 2015'te seçimlerin yenilenip hükümet krizinin aşılmasının ertesi günü ise Nokta dergisi "Türkiye'nin İç Savaşı" başlığıyla kaos çağrısını yeniledi.

İkincisi ise 22 Aralık 2015'te Kuzey Irak'ta Barzanu00ee devletinin kurulması için açılan kampanya. Bu kampanyanı açıldığı tarihte 28 Aralık'ta terör örgütü PKK da Doğu ve Güneydoğu'da şehirlerin caddelerine hendekler kazıp bombalı tuzaklar kuruyor, vatandaşları, güvenlik güçlerini şehit ediyordu. Onun siyasi uzantıları, arkadaşları da 'öz savunma' ve 'öz yönetim' hezeyanlarıyla ihanete destek veriyordu.

Ayrıca 11 Mayıs 2016'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB 72. Genel kurulunda "Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" çıkışı ve liseli gençleri sokağa çağrısıyla 15 Haziran'da halkı sokağa çağrısı çok iyi analiz edilmeli.

Bugün Katar'a uygulanan krizle eş zamanlı olarak Ankara'dan İstanbul'a yürüyüş düzenleniyor. İlk dakikalarda Katar'a ablukaya destek açıklamasının CHP'den gelmesi ilginç değil mi?

Hamas ve Müslüman Kardeşler'i terör örgütü listesine alanlar, Türkiye'yi de listeye almayı deneyecekler. Bölgede direnişi kırıp tüm İslam dünyasını işgal etmeyi planladıkları aşikar.

Adalet ve demokrasi sabıkalısı zihniyet, bu kavramların arkasına gizleniyor, Rabia'dan rahatsız.

'Psikolojik Harekat'/ 'yürüyüş' devam ediyor.