Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Mart 2017

Sahada 'Bereket', sahada 'Evet' var

Önce Muş dedik yollara düştüku2026

Laleler ve sümbüller diyarı Muş bizi "Evet" lerle karşıladı. Baharı müjdeliyordu hava. Baharı müjdeliyordu Muşluların gözlerindeki ışık.

Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya ile ziyaretler gerçekleştirdik. Gençler coşkulu, kadınlar umutlu, teşkilatlarımız heyecanlıydı. Muş hedefe kilitlenmiş, Yeni Türkiye yolculuğumuzda sancağı almış, sefere çıkmış, 16 Nisan'a odaklanmış.

Başkanımız Feyat Asya'nın 8 Mart için düzenlediği konferansta ise omuz omuzaydı herkes. Aynı 15 Temmuz'da olduğu gibi saflar sıklaştırılmış, kardeşlik pekiştirilmiş, ülkeyi daha ileriye taşımak için yürekler birleştirilmişu2026

Muş sokakları, esnaflarımız da bizi güleryüz ile karşıladı. Hastalarımızı ziyaret ettik, kadın emeği sergisine katıldık. Muşluların hoş sohbetlerine tanıklık, gelecek umutlarına ve mücadelelerine şahitlik ettik.

Şanlıurfa bizi bekliyordu. Helalleştik, sefer bilinciyle kalktık vedalaştık. Rasullah (sav)'ın son nefesini verirken son direktifi: "Ey Üsame yürüyünüzu2026"

**

Bize yürüyüştü yaptığımız, biz de buluştuk, Şanlıurfa'ya kavuştuk. Hilvan'la başladık. Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik, Hilvanlılarla hasbihal ettik. İlçe teşkilatımız da mola verdik, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Güzel istişarelerde bulunduk, 'Hilvan Belediyemiz'in düzenlediği konferansa iştirak ettik. Konuştuk, dinledik, anladık, anlattık, Hilvan'ın güçlü bir "Evet" deyişini yüreğimize mühürledik. Ebedi kardeşlik için "Evet" diyen Hilvanlıları işyerlerinde de ziyaret ettik. Şükürlerini gördük, taleplerini Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ile not ettik, çözüm üretmek için beyin jimnastiği yaptık.

Millet iradesinin rehberliğinde yeniden kutlu yürüyüş için "Evet" diyen Hilvanlıların selamlarını aldık yüklendik, Siverek'e vardık. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ile hiç vakit kaybeden sahaya indik. Saha da bereket vardır, samimiyet vardır. Siverek Belediyemizin düzenlediği panele katıldık. Safları sıklaştıran Sivereklilerle hep birlikte "Evet" dedik. Resul Yılmaz başkanımla teşkilatımızı ziyaret ettik, çalışmaları takdir ettik. Gençlerimizin özellikle geleceğe dair eylem planlarını dinlediğimizde kadim yürüyüşün zaferle sonuçlanacağına dair şüphelerimiz kalmadı.

Siverek gençliğimizden aldığımız enerji ile Şanlıurfa merkeze geldik. Şehri medeniyet Şanlıurfa.. İl Başkanımız Zeynel Beyazgül ve il teşkilatlarımızla yeni Türkiye'yi konuştuk. "Geleceğimiz için evet" diyen gençlerimizi başkanımız Beyazgül ile birlikte dinledik. Her sözlerin de 'İyi ki gençlerimiz var" diyerek biraz dinlenmeye çekildiku2026